Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Jihočeský okres Jindřichův Hradec zprávy z regionu

okres Jindřichův Hradec – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Táborští gólmani přijali výzvy Frodla, Patery či Pavláta. Osloví je hvězda NHL?

Datum: 7. 4. 2020, 15:06

Současná tíživá situace spojená s pandemií koronaviru drží sportovce v ústraní jejich standardního režimu. S pozoruhodným zpestřením přípravy svých oveček přišel v minulých dnech trenér táborských hokejových brankářů Adam Petřík. Jeho počin nese souhrnný název Výzva od… a spojuje na dálku mladé strážce kohoutího brankoviště se známými gólmany.

Fortuna ČFL ani další amatérské soutěže se nedohrají

Datum: 7. 4. 2020, 13:07

Po týdnech čekání přišel nejpravděpodobnější scénář. Výkonný výbor FAČR schválil na zasedání 7. dubna ukončení všech amatérských fotbalových soutěží, tedy od třetí nejvyšší soutěže níž.

Okolo jižních Čech? Letos cyklisté nepojedou

Datum: 7. 4. 2020, 11:28

Atraktivní etapový závod v silniční cyklistice Okolo jižních Čech se v letošním roce neuskuteční. A konat se nebude ani RBB Tour.

Jaromír Pokorný hraje volejbal třicet let. Jezdí na jachtě, lyžuje

Datum: 7. 4. 2020, 9:27

Hraje volejbal, lyžuje, jezdí na jachtě. Srdcem je "Lokoťák". Jaromír Pokorný se pohybuje po volejbalovém kurtu víc než třicet let. Jeho bratr Michal oslavi padesáté narozeniny. "To je ještě mladík," usmívá se starší z jihočeské sportovní dvojice.

Národní finále v minibasketbalu se nehraje

Datum: 7. 4. 2020, 8:29

Na začátek května do Strakonic plánované Národní finále minibasketbalu kategorie U12 se neuskuteční.

Šachklub Tábor nelení. V rámci tréninků na dálku bojují jeho členové o ceny

Datum: 6. 4. 2020, 15:53

Současná opatření v boji s koronavirem prozatím uvrhla organizovaný sport v nečinnost. Hráči a hráčky Šachklubu Tábor mají ovšem o svou průpravu postaráno.

Tomáš Fila doma vyučuje, superfinále považuje za atraktivní

Datum: 6. 4. 2020, 14:39

Smečař Jihostroje České Budějovice Tomáš Fila se v době pandemie nového typu koronaviru proměnil v učitele. Počítá, opravuje, čte.Koho by letos vyhlásil mistrem ČR? Co říká myšlence superfinále v O2 Aréně?

Jindřichohradeckým házenkářkám chyběla klasická kanonýrka

Datum: 6. 4. 2020, 11:54

Jindřichohradecké prvoligové házenkářky v letošní sezoně další góly ani body nepřidají. Sezona pro ně z nařízení svazu skončila.

Motokros v rouškách si neumím představit, říká k současné situaci Evžen Zadražil

Datum: 6. 4. 2020, 10:28

Kvůli koronavirové pandemii pochopitelně neodstartovala ani motokrosová sezona na jihu Čech. O aktuální situaci jsme hovořili s vedoucím krajského střediska Evženem Zadražilem.

Průzkum mezi sportovci na jihu: Šimánek hraje golf, Barteska jezdí na rotopedu

Datum: 6. 4. 2020, 6:01

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírá třeba hokejista Motoru Jiří Šimánek, fotbalista Spartaku Soběslav Petr Bouchal či bývalý ligový fotbalista Milan Barteska. 

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co dělají teď na jihu Čech?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch na jihu Čech? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Tomáš Fila se proměnil ze smečaře v domácího učitele

Datum: 5. 4. 2020, 13:28

Smečař Jihostroje  Tomáš Fila velmi ochotně odpovídal na dotazy Deníku. Pochlubil se slušivou rouškou, kterou ušila jeho manželka Linda.

Petr Benát hrával první fobalovou ligu, nyní válí v nejvyšší futsalové soutěži

Datum: 5. 4. 2020, 10:17

V naší nejvyšší fotbalové soutěži nasbíral 187 startů a nastřílel 16 gólů. Navíc se ale současný sportovní manažer akademie Dynama České Budějovice Petr Benát (39 let) vždycky věnoval i futsalu. V něm si „na stará kolena“ premiérově zahrál se svým Dynamem nejvyšší soutěž Varta ligu, ve které si jeho tým vede na nováčka nadmíru zdatně.

Zápasy a tréninky s týmem nic nenahradí, ví stoper FC Písek Ondřej Bělou

Datum: 4. 4. 2020, 9:56

Bude se na jaře pokračovat ve fotbalové sezoně nebo ne? Otázka, na kterou zatím nikdo nezná odpověď. Ve hře je hned několik variant. Jenže čas letí i s koronavirem. Žhavé téma jsme probrali se stoperem A-týmu FC Písek Ondřejem Bělouškem.

Emanuel Tolno z FC MAS Táborsko má obavy o rodinu v Guianě

Datum: 4. 4. 2020, 8:03

Zahraniční sportovci, kteří zůstali v České republice, mají obavy o své blízké. V FC MAS Táborsko patří do třetiligového kádru Emanuel Tolno.

Extraliga zná rozlosování, Motor čeká na úvod třaskavý duel s Hradcem Králové

Datum: 3. 4. 2020, 14:15

Hokejová extraliga zná rozlosování nového ročníku a hned na úvod čeká ČEZ Motor České Budějovice hodně třaskavý duel. V pátek 18. září přivítá na svém ledě královéhradecký Mountfield.

Fotbal na rozcestí. Kudy se vydá Fortuna ČFL?

Datum: 3. 4. 2020, 11:54

Světová pandemie koronaviru ovlivňuje veškeré oblasti našich životů a citelně se dotýká také sportu. Ruší se velké akce, ukončují soutěže a nikdo nedokáže říct, kdy se znovu začneme navracet do stavu před rozšířením nákazy. Fotbal stále živí naději na dohrání aktuální sezony. Dlouhodobé soutěže dospělých se zatím neruší, rychle se ale blíží den, kdy se bude muset rozhodnout.

Vajgarská saň zatím zůstává na břehu

Datum: 3. 4. 2020, 10:23

V této době už se pomalu měli chystat na novou sezonu a připravovat první tréninky na rybníku Vajgar, ale nemohou. Pandemie koronaviru ochromila i svět sportu, posádky dračích lodí nevyjímaje. Jejich loď tak zatím dlí zazimovaná na břehu.

Trenér Jiří Lutovský chválí seriál virtuálních cyklistických závodů

Datum: 3. 4. 2020, 9:59

Pětidílný seriál virtuálních cyklistických závodů ROUVY Real Spring Classics zná své vítěze. Ojedinělý projekt závodu, který byl složen z etap v Čechách, Austrálii, Francii a Itálii, připravil vimperský ROUVY VirtualTraining. Vše z přímého přenosu spolukomentoval zkušený trenér vimperských bikerů Jiří Lutovský.

Jana Pichlíková si virtuální sérii pochvaluje

Datum: 3. 4. 2020, 8:28

Vítězkou mezinárodního pětietapového virtuálního závodu cyklistů ROUVY Real Spring Classics se v kategorii žen stala Jana Pichlíková, nejlepší sportovec Strakonicka za roky 2019 a 2018.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace