Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Vysočina okres Pelhřimov zprávy z regionu

okres Pelhřimov – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbalový svaz ukončil amatérské soutěže. Není to překvapení, říká Petr Nedvěd

Datum: 7. 4. 2020, 13:41

Konec nadějí. Na úterním zasedání rozhodl Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky o ukončení veškerých amatérských soutěží. Ze soutěží se nebude letos sestupovat ani postupovat. „Nešlo čekat dál, situace se musela řešit,“ vysvětlil předseda asociace Martin Malík.

První liga v Kamenici? Až taková utopie to není

Datum: 7. 4. 2020, 12:29

Udělali kus práce. Kuželkáři kamenického Slovanu ještě před osmi lety hráli jen krajský přebor. Od té doby poskočili v hierarchii soutěží o tři patra nahoru, čtyři kola před koncem letošní sezóny jim patří pátá příčka ve 2. lize. „Za tím vším je dobrá parta. Našlo se tu hned několik hráčů, kteří mají kuželky rádi a byli ochotní trénovat, věnovat jim volný čas,“ vystihl hlavní příčinu úspěchu předseda klubu Milan Podhradský.

Zeman: Mužstvo bylo postavené tak, aby postoupilo

Datum: 7. 4. 2020, 12:06

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2014, kdy nad hlavu zvedli podruhé pohár hráči Havlíčkova Brodu.

NHL bez diváků? Jako hrát s Duklou v Benátkách, říká brankář Rittich

Datum: 6. 4. 2020, 10:02

Vrátil se domů. Hokejový brankář David Rittich se po přerušení NHL rychle vrátil domů. Využil toho, že v zámoří byly na šedesát dní přerušeny všechny akce a vedení soutěže umožnilo odjet všem hráčům domů. Jihlavský rodák tak v současné době tráví doma na Vysočině poslední dny povinné karantény, které si zpestřil videokonferencí s českými novináři. „Takovouhle tiskovku po telefonu jsem ještě nezažil,“ připustila gólmanská jednička Calgary Flames.  

Průzkum mezi sportovci z Vysočiny: Endál se věnuje dceři, Svoboda dál trénuje

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Pelhřimově? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci z Vysočiny: Endál se věnuje dceři, Svoboda dál trénuje

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírají například vynikající atlet Petr Svoboda nebo hokejisté Adam Zeman a Lukáš Endál. Mimochodem: všimněte si, že oblíbenou činností je i práce se dřevem.

Co s koncem fotbalové sezony? Cítit je opatrnost, touha však převládá

Datum: 5. 4. 2020, 13:32

Poslední zbytky naděje, že se fotbalové soutěže dohrají, mizí rychleji než tající jarní sníh. Fotbalisté se tak aspoň upínají k naději, že si na sklonku jara aspoň párkrát kopnou do míče. V nejbližší možné době po skončení karanténních opatření. A možná i před hrstkou diváků.

Přeborníkem Pelhřimovska se stali stolní tenisté Horní Vsi

Datum: 5. 4. 2020, 13:06

Přeborníkem se stala Horní Ves. Navzdory tomu, že týmy v soutěži měly rozdílný počet sehraných zápasů.

Sportovci na Vysočině pomáhají. Peníze vynesla také dražba Jágrova dresu

Datum: 4. 4. 2020, 15:58

Také mají srdce na pravém místě. Řada sportovců i klubů nemají pásku na očích a těm nejpotřebnějším pomáhají, jak mohou. A to není jen v dobách zlých, která momentálně společností rezonuje. Na spoustě míst se to stává tradicí.

Florbalista Petr Poduška si doma na Troppers věřil

Datum: 4. 4. 2020, 11:00

Umírněná spokojenost. Tak nějak by se daly shrnout pocity nejzkušenějšího z pelhřimovských florbalistů Petra Podušky ze skončené sezony v Národní lize.

Kuželkáři Slovanu mají posily. Vrací se Ouhel s Rychtaříkem

Datum: 3. 4. 2020, 14:10

Z návratů a ne ledajakých se těší kuželkáři kamenického Slovanu. Po letech strávených v nejvyšší soutěži v barvách PSJ Jihlava se do mateřského klubu přesouvají Václav Rychtařík a Jiří Ouhel.

Kovačík: Nějaký rok to trvalo, ale nakonec se postup povedl

Datum: 3. 4. 2020, 12:03

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2013, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Staré Říše.

Mazáč odmítl Rakousko, chce nahoru s Pelhřimovem

Datum: 2. 4. 2020, 12:43

Na podzim rozdal hned devatenáct střeleckých vizitek, přesto jen málokdo ví, jak se správně jmenuje. „Jsem s dlouhým a, ale ve fotbalovém prostředí je to jinak. Na registračce mám krátké,“ vysvětluje nejlepší střelec krajského přeboru Tomáš Mazáč.

Fencl: Postup s Bystřicí bylo nejhezčím fotbalovým obdobím

Datum: 2. 4. 2020, 10:10

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2012, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Bystřice nad Pernštejnem.

Bývalý útočník Tecl se na hokej jen dívá. Chodí běhat a prodává auta

Datum: 1. 4. 2020, 10:36

Za pukem už se nehoní. Jedna z nejvýraznějších postav pelhřimovského hokeje minulých let vyměnila sporty. „Před dvěma lety jsem začal víc běhat. Zrovna teď jsem přiběhl domů,“ svěřil se do telefonu osmačtyřicetiletý bývalý útočník Martin Tecl.

Kaplan: Chtěl jsem Polné vrátit to, že mě vychovala

Datum: 31. 3. 2020, 13:32

Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2011, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Slavoje Polná.

Ostrov byl suverénní, Pelhřimov na jaře hodně ztrácel

Datum: 31. 3. 2020, 13:31

Na poslední dvě kola v krajských soutěžích stolních tenistů už nedošlo, sezóna skončila předčasně. V divizi se z postupu raduje C tým Havlíčkova Brodu.

Zeman: Bylo znát, že se tady rodí výjimečná generace

Datum: 30. 3. 2020, 11:11

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2010, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Vrchoviny.

Basketbal mi teď moc chybí, svěřuje se pohybově handicapovaný Havel

Datum: 30. 3. 2020, 10:03

Moc radostí na světě nemá. Šestadvacetiletý Václav Havel z Pelhřimova sice do vínku dostal slavné jméno, ale jinak se s ním osud moc nemazlil. Kvůli dětské mozkové obrně se jen těžko pohybuje, ale sport miluje. V basketbalové hale své Sojky vydrží sledovat hodiny.

Fotbalový Perleťový pohár nejspíše čeká roční pauza

Datum: 29. 3. 2020, 13:31

Hrát se s velkou pravděpodobností nebude. Na vině ale není jen pandemie koronaviru. Proti pořádání už sedmaosmdesátého ročníku Perleťového poháru fotbalistů se staví i jiné důvody

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace