Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Plzeňský okres Plzeň-sever zprávy z regionu

okres Plzeň-sever – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Trenér Krejčí: místo kvalifikace o malé Euro chodí na procházky s manželkou

Datum: 7. 4. 2020, 14:49

V pátek měl vést českou reprezentaci do 21 let do kvalifikačního zápasu v Řecku, ale ten byl kvůli pandemii koronaviru odložen. A tak trenér Karel Krejčí místo toho vyrazil s manželkou na procházku.

Pohled do historie. Když Plzeň hostila Rosenborg

Datum: 7. 4. 2020, 12:46

Viktoria Plzeň v době, kdy se život na fotbalových trávnících zastavil, připomíná svým příznivcům památné bitvy z posledních let.

Poklona. Fanoušek založil účet na pomoc Indiánům

Datum: 7. 4. 2020, 9:14

Hokejové Škodě Plzeň fandí tři desetiletí a v současných nelehkých časech se svému milovanému klubu rozhodl pomoci. Iniciativa jednoho ze skalních příznivců ohromila i generálního manažera Martina Straku.

Olympiáda v trapu. Střelci řeší v krizi více problémů

Datum: 6. 4. 2020, 15:00

Brzy měli v Plzni bojovat o olympiádu. Jenže také sportovní střelci v době pandemie koronaviru sedí doma.

VIDEO: Hokejový rozhodčí baví zpěvem

Datum: 6. 4. 2020, 13:45

Doba virové epidemie a s tím spojeným zákazem vycházení přináší i zajímavé příběhy. Plzeňský hokejový rozhodčí Martin Hucl se rozhodl potěšit každý večer na facebooku své známé tím, že jim vždy z domova zazpívá.

Bez fotbalu i práce. Vrhel teď volný čas tráví ve virtuálním světě

Datum: 6. 4. 2020, 13:30

Před pár lety patřil útočník Miroslav Vrhel mezi velké tahouny fotbalové Sušice. Střílel gól za gólem a pro defenzivu soupeřů byl postrachem. Po pádu pošumavského mužstva do krajského přeboru (Sušice aktuálně válčí ještě o patro níž – pozn. autora) ale přijal novou výzvu.

Házenkáři končí sezonu. Mistr není, první je Plzeň

Datum: 6. 4. 2020, 10:55

Je konec. Český svaz házené (ČSH) k 10. dubnu ukončil Strabag Rail extraligu. Platí pořadí tabulky po 21. kole, tedy kolo před koncem základní části. Tabulku ovládl Talent Plzeň. Soutěž končí bez určení mistra. Důvodem je pandemie nemoci covid-19, kterou způsobuje nový typ koronaviru.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci: Kubalík tráví čas s přítelkyní, Škvařil staví svoji loď

Datum: 6. 4. 2020, 5:23

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírá po návratu ze zámoří hokejista Domininik Kubalík nebo třeba házenkáři Talentu M.A.T. Plzeň. 

Strnadová o kickboxu: Je to láska na celý život

Datum: 5. 4. 2020, 16:07

Na první pohled vypadá jako dívka s křehkou duší. Jenomže zdání někdy klame. Ocelové pěsti, tvrdé údery, absence strachu. To je její hlavní charakteristika.

Kadaně: Nyní je čas na další úpravy haly

Datum: 5. 4. 2020, 11:44

Virová epidemie přerušila veškeré sportovní dění a nečekaný volný čas znamená pro kluby šanci zaměřit se na činnosti, na něž není během rozběhnuté sezony příliš prostoru.

Jubilejní 50. ročník tenisového Ex Pilsen Cupu nebude

Datum: 5. 4. 2020, 8:41

Mezinárodní tenisová federace (ITF) zrušila až do poloviny července všechny svoje turnaje a rozhodnutí se bohužel dotkne i tradičního mezinárodního juniorského turnaje Ex Pilsen Wilson Cup, který měl letos na programu jubilejní 50. ročník. Na kurtech v plzeňském Borském parku se mělo letos hrát 22.-26. června.

Vargová válí i v zimním triatlonu

Datum: 4. 4. 2020, 18:44

Začínala jako plavkyně, ale v patnácti letech se Pavlína Vargová dala na triatlon a je úspěšná.

Trenér Viktorie: Lidé z první linie mají náš obdiv

Datum: 4. 4. 2020, 10:49

Fotbalová Viktoria Plzeň se rozhodla poděkovat záchranářům, kteří stojí dennodenně v první linii a zachraňují lidské životy.

Hokejová extraliga zná los, Plzeň začne se Spartou

Datum: 4. 4. 2020, 9:30

Jen nedávno sice hokejovou extraligu předčasně ukončila koronavirová pandemie, ale včera už byl rozlosován nový ročník nejvyšší domácí soutěže.

Zvolnění elitní lyžařky. Úklid a práce na zahradě

Datum: 3. 4. 2020, 15:39

Utlumení životního tempa kvůli šíření koronavirové nákazy Kateřina Razýmová až tolik nepociťuje.

Umístění v páté desítce. Chtěl jsem víc, říká Šrail a čeká, co bude

Datum: 3. 4. 2020, 12:10

Kam se hrabe děsivý asteroid z katastrofického filmu Armageddon. Globální pandemie nového typu koronaviru způsobující onemocnění CoVid-19 měla drtivý dopad také na všechny sporty (téměř) na celém světě. Výjimkou nebyla ani populární Visma SkiClassics, prestižní série dálkových běhů na lyžích.

Viktoriáni poděkovali záchranářům, předali jim sto dresů

Datum: 3. 4. 2020, 11:24

Fotbalová Viktoria Plzeň se rozhodla poděkovat záchranářům, kteří stojí dennodenně v první linii a zachraňují lidské životy, a v těžké době pandemie koronaviru jim věnovala sto originálních dresů, které podepsali samotní hráči.  

Současný asistent Bakoš vzpomíná na první titul s Viktorií

Datum: 3. 4. 2020, 8:51

V to památné odpoledne, kdy jsme Baník zlomili… Tenhle popěvek si notuje kotel nejvěrnějších fanoušků fotbalové Viktorie Plzeň dodnes. Jako připomínku prvního mistrovského titulu, který klub získal právě v roce, kdy slavil stoleté výročí klubu.

Po sezoně v Talentu skončím, oznámil Jakub Tonar

Datum: 2. 4. 2020, 18:07

Po trenérovi Michalu Tonarovi st., kterému klub neprodloužil smlouvu, skončí u házenkářů Talentu Plzeň po této sezoně i jeho syn Jakub Tonar.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace