Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Plzeňský okres Tachov zprávy z regionu

okres Tachov – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Trenér Krejčí: místo kvalifikace o malé Euro chodí na procházky s manželkou

Datum: 7. 4. 2020, 14:49

V pátek měl vést českou reprezentaci do 21 let do kvalifikačního zápasu v Řecku, ale ten byl kvůli pandemii koronaviru odložen. A tak trenér Karel Krejčí místo toho vyrazil s manželkou na procházku.

Ani na Tachovsku se fotbalový McDonald´s Cup hrát nebude

Datum: 6. 4. 2020, 13:54

Ani v našem okrese se již třiadvacátý ročník McDonald's Cupu, tradičního celorepublikového turnaje základních škol ve fotbale, v letošním roce kvůli pandemii koronaviru hrát nebude.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci: Kubalík tráví čas s přítelkyní, Škvařil staví svoji loď

Datum: 6. 4. 2020, 5:23

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírá po návratu ze zámoří hokejista Domininik Kubalík nebo třeba házenkáři Talentu M.A.T. Plzeň. 

Pavel Hobza: Soutěž vyhrát chceme, ale postoupit ne

Datum: 5. 4. 2020, 18:13

Seriál Tachovského deníku o třech podzimních králích okresního fotbalového přeboru (3. díl – Hraničář Částkov).

Aurel Ardeleanu: Někteří hráči to trochu flákají

Datum: 4. 4. 2020, 17:28

Seriál Tachovského deníku o třech podzimních králích okresního fotbalového přeboru (2. díl – Sokol Lom u Tachova)

Viktoriáni poděkovali záchranářům, předali jim sto dresů

Datum: 3. 4. 2020, 11:24

Fotbalová Viktoria Plzeň se rozhodla poděkovat záchranářům, kteří stojí dennodenně v první linii a zachraňují lidské životy, a v těžké době pandemie koronaviru jim věnovala sto originálních dresů, které podepsali samotní hráči.  

Jaroslav Pták: Vztahy se Studánkou se ochladily

Datum: 3. 4. 2020, 11:03

Měly to v jarní části sezony být hlavně dostihy mezi vedoucím na pohodu hrajícím Částkovem a třetím zdravě ambiciózním Tachovem, do kterých chtěl promlouvat i po podzimu mezi ně vklíněný Lom.

Běžci a cyklisté využívají ´Velkého bratra´

Datum: 2. 4. 2020, 16:50

Po úvodních podnicích celoročních seriálů Běžec Chodska a Běžec Tachovska, kterými byly Novoroční běh v Draženově u Domažlic a stříbrský běh městským parkem Ganajova stezka, přišla pro vyznavače aktivního pohybu v přírodě zanedlouho krutá stopka.

Jan Šůcha: Dospělí i děti si budou sportování víc vážit

Datum: 2. 4. 2020, 13:52

Hokejoví Buldoci Stříbro dohráli krajskou soutěž před koronavirovou stopkou doslova za minutu dvanáct, ale jejich oddíloví kolegové hokejbalisté na opatření vlády doplatili v plné parádě.

Buldoci na Lednáčku skončili čtvrtí

Datum: 1. 4. 2020, 18:39

Na nekompletní sestavu s menším počtem hráčů trochu doplatili hokejbalisté stříbrských Buldoků v tradičním zimním přípravném turnaji na jižním Plzeňsku.

Béčko Buldoků vyhrálo Stříbrskou NHL

Datum: 31. 3. 2020, 14:52

Poslední den, kdy byla v provozu venkovní ledová plocha, bylo na stříbrském ´zimáku´ od rána do večera pořádně živo.

Bečvář čeká v Německu, jestli začne bundesliga. A běhá doma s kočárkem

Datum: 31. 3. 2020, 13:53

Plzeňský házenkář Roman Bečvář zatím zůstává v Německu a vyčkává, jak situace v době pandemie koronaviru dopadne. Druhá bundesliga, v níž hájí barvy TuS N-Lübbecke, je minimálně do 24. dubna přerušená. Český reprezentant ale nejspíš počítá s tím, že přijde předčasný konec sezony.

Hůře se mi s rouškou dýchá, ale běhám s ní, říká alergická běžkyně

Datum: 31. 3. 2020, 12:45

Běhá sama. Není to sice tak záživné jako v tréninkové skupince nebo přímo proti soupeřům a soupeřkám při závodě, ale jako až tak velké omezení to necítí. Je totiž ve všem optimistka a dívá se na svět z jeho příjemnější stránky. Taková je i v době koronavirové krize krosová běžkyně Martina Sihelská ze Stříbra.

Anulováno. DHC Plzeň zatím přišel o postup

Datum: 31. 3. 2020, 9:04

Je to nemilosrdná rána, která se však vzhledem k situaci pandemie koronaviru dala čekat. Český svaz házené zrušil sezonu všech soutěží kromě extraligy mužů, česko-slovenské MOL ligy žen a Českého poháru mužů i žen. Zároveň anuloval výsledky, a tak lídr první ligy žen DHC nemůže postoupit do nejvyšší soutěže sportovní cestou.

Skončí předčasně nižší fotbalové soutěže stejně jako na Slovensku?

Datum: 30. 3. 2020, 10:55

Kvůli pandemii koronaviru postupně předčasně končí soutěže napříč všemi sporty. K cenným výjimkám dlouho patřil fotbal. Ale ani to už teď neplatí. Slovenský fotbalový svaz se v minulém týdnu rozhodl ukončit letošní sezonu v nižších soutěžích a anulovat výsledky.

Tenisová naděje ze Sokolova se inspiruje u Vondroušové

Datum: 29. 3. 2020, 10:23

Ačkoliv zní její jméno exoticky, patnáctiletá Alla Abeldinová se narodila v Sokolově, kde také dělala první tenisové krůčky. Dodnes tam žije, trénuje a studuje na obchodní akademii.

Nižší házenkářské soutěže byly anulovány. Extraliga čeká

Datum: 28. 3. 2020, 9:09

Exekutiva Českého svazu házené s ohledem na aktuální situaci v ČR týkající se pandemie onemocnění COVID-19 rozhodla o ukončení aktuálního ročníku 2019/2020.

Z garáže JCTT vyjíždí nejen stroje závodní, ale i šicí…

Datum: 27. 3. 2020, 14:27

Solidarita v době koronavirové pandemie má různé podoby. Jednu z nich předvedla i rodina Míkových, provozovatelů rallycrossového Jája Cross Teamu Tachov (JCTT).

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace