Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Liberecký okres Jablonec nad Nisou zprávy z regionu

okres Jablonec nad Nisou – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbalové soutěže amatérů končí! Nestihlo by se dohrát. V klubech verdikt čekali

Datum: 7. 4. 2020, 12:44

Fotbalová sezona od třetí ligy až po nejnižší soutěže byla ukončena! Rozhodl o tom kvůli koronavirové pandemii výkonný výbor české fotbalové asociace.

Adam Pelta: Měl dostat víc šancí ve vyšším fotbale

Datum: 7. 4. 2020, 10:00

Ondru Rozkovce oslovil Adam Pelta, když se rodil A tým Mšena.  Mužstvo hrálo krajský přebor a chtělo se probojovat výš.

Ondřej Rozkovec: Klidně, ať se soutěže dohrají. Vezmu si i dovolenou

Datum: 6. 4. 2020, 16:00

Dres jabloneckého FK obléká Ondra Rozkovec už od žákovských let. Dnes je klíčovým hráčem FK Jablonec B a své bohaté zkušenosti rozdává mladším spoluhráčům.

Průzkum mezi sportovci: Kolářová peče a hraje karty, Štajner dělá na zahradě

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/GRAFIKA/ Jablonecký fotbalista Tomáš Hübschman trénuje a tráví čas s rodinou, volejbalový reprezentační kouč Michal Nekola sleduje zápasová videa… Podívejte se, co teď dělajíborci a borkyně z Libereckého kraje během karantény.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Krajští rozhodčí podpoří nemocnici. Připojí se k fotbalovým klubům

Datum: 4. 4. 2020, 15:09

Společný charitativní projekt FK Jablonec a  FC Slovan Liberec na podporu boje proti koronaviru v Krajské nemocnici Liberec podpoří také fotbaloví rozhodčí z Libereckého kraje.

Můj vzor je Neymar, s míčem si výborně hraje

Datum: 4. 4. 2020, 10:05

Fotbal se nehraje. Tak Marie Ščuková, hráčka fotbalového týmu Čertic vykopává kořeny a dělá si zahrádku. Ve volném čase taky ráda vaří.

Považanec: Klobouk dolů před zdravotníky, vstupenkou pomůžeme

Datum: 3. 4. 2020, 14:00

Krajská nemocnice Liberec je v současné době centrálním místem léčby pacientů s koronavirem celého našeho kraje. Zdravotníci si v této době určitě zaslouží podporu. To si uvědomují i hráči FK Jablonec. A rozhodli se také podat pomocnou ruku.

Tomáš Hübschman: I hráči chtějí klubu pomoct

Datum: 2. 4. 2020, 14:00

/ROZHOVOR/ Za normálních okolností by se v současné době proháněl po hřišti a pomáhal Jablonci k důležitým bodům. Teď ale musí záložník Tomáš Hübschman trávit veškerý čas doma. Nejen o tom se rozpovídal v obsáhlém rozhovoru.

Engel po Dakaru pomýšlí na rallye v Rusku

Datum: 2. 4. 2020, 10:00

Letošní závod Dakaru nebyl pro Milana Engela procházkou růžovým sadem. Do cíle ale dojel a se svým výkonem je spokojený. A stále plánuje, kam spolu s týmem zase vyrazí.

Zářijovou republiku atletům v Jablonci nezrušili

Datum: 2. 4. 2020, 8:27

Jablonec n. N. - Také atleti přišli o všechny své závody. Novou sezónu od května musí oželet. Naději na start mají možná až  v září.

Cvičení s Martinou Ptáčkovou - II. díl

Datum: 1. 4. 2020, 15:17

Pokračuje seriál cvičení s kickboxerkou Martinou Ptáčkovou a jejím bratrem, trenérem Josefem Ptáčkem.

V dubnu budou řešit tým i ligu. Vlci myslí na další sezónu

Datum: 1. 4. 2020, 14:00

Vlci mají za sebou sezónu "jednou dole, jednou nahoře."  Tentokrát do play off nepostoupili, ale do další sezóny chtějí zase naskočit.

Charitativní vstupenky na derby už jsou v prodeji

Datum: 31. 3. 2020, 10:00

Místo tradičního Podještědského derby se oba regionální rivalové rozhodli pomoct Krajské nemocnici Liberec v boji proti koronaviru. A pomoct můžete i vy! Kupte si vstupenku na zápas.

Skicrossaři mají velké plány, věří, že se brzy vrátí do akce

Datum: 30. 3. 2020, 15:00

Skicrossový tým nemůže trénovat stejně, jako další sportovci. Věří ale, že se brzy všechno vrátí do starých kolejí a závodníci se budou moci věnovat další přípravě. Potvrdil to také manažer týmu juniorské reprezentace Aleš Cholenský.

Zacvičte si: Kočkovaná s Martinou

Datum: 30. 3. 2020, 10:00

/SERIÁL/ V těchto dnech s poněkud omezeným rytmem nám všem chybí běžná, každodenní „nálož“ pohybu. Dvakrát týdně si můžete s Jabloneckým Deníkem zacvičit s osminásobnou mistryní světa v hand to hand combat a kickboxu Martinou Ptáčkovou a jejím bratrem Josefem, čtyřnásobným mistrem světa v grapplingu.

Domluveno! Chramosta s Krobem dál budou hrát v dresu Jablonce

Datum: 29. 3. 2020, 17:30

Jablonec n. N. - I přesto, že fotbalový život utichl, je potřeba řešit smlouvy hráčů. Stejně tomu je i v FK Jablonec. Tam se vedení klubu dohodlo hned se dvěma hráči.

Někteří sportovci doufali, že olympiáda bude. Většina ale byla pro zrušení

Datum: 28. 3. 2020, 10:00

S odkladem olympijských her většina jabloneckých sportovců souhlasí. Zdraví je největší deviza, kterou potřebuje každý k tomu, aby mohl na světové  úrovni předvést své výkony a kvality. A uspěchat OH by dobré nebylo.

Čížek: „Formu si kluci musí nyní udržet sami.“

Datum: 27. 3. 2020, 15:00

Jablonecká fotbalová rezerva se připravuje individuálně. V zimě získali hráči dobrou formu, bylo by škoda ji ztratit. Záležet bude na každém z nich.

Kerlehová: Byla jsem v přípravě na profi zápas

Datum: 25. 3. 2020, 21:05

Jablonec n. N. - Úspěšná jablonecká kickboxerka se připravuje stále, bez ohledu na to, že aktuální situace sportovní život zcela ochromila.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace