Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Ústecký okres Louny zprávy z regionu

okres Louny – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbalové soutěže amatérů končí! Nestihlo by se dohrát. V klubech verdikt čekali

Datum: 7. 4. 2020, 12:44

Fotbalová sezona od třetí ligy až po nejnižší soutěže byla ukončena! Rozhodl o tom kvůli koronavirové pandemii výkonný výbor české fotbalové asociace.

Ústecký Slovan vybral na pomoc svému bývalému hráči Janu Alinčovi 86 tisíc korun

Datum: 7. 4. 2020, 10:53

Hokejový klub Slovan Ústí nad Labem vybral díky charitativní akci, kterou vymyslel a zrežíroval, na léčbu svého bývalého vynikajícího útočníka Jana Alinče téměř 86 tisíc korun! Alinč, který hrál mimo jiné i za Litvínov, Slavii nebo Karlovy Vary, utrpěl před rokem při hobby inline hokeji na zimním stadionu v Litvínově po nárazu hlavou na mantinel vážný úraz. 

Zomer: Patřím k těm hazardérům, kteří by fotbal hráli i při pandemii koronaviru

Datum: 6. 4. 2020, 9:45

/ROZHOVOR/ Osmnáct branek Patrika Zomera vyneslo Chlumčany po šestnácti odehraných zápasech na druhé místo B skupiny I. B třídy. 31letý forvad přišel do klubu před sezonou z Lenešic, kde platil za vyhlášeného kanonýra. Podle svých slov jeho gólová produkce mohla být větší. Osobní cíle už nemá, ale střílení gólů mu pochopitelně chybí. V době koronavirové se věnuje práci, doma se dívá na fotbalová videa. Kdyby to šlo, tak by klidně hrál i za současné situace. “Já čekal, že se nebude hrát tak tři kola. I teď bych hrál, patřím k hazardérům, i když vím, že než fotbal je přednější zdraví,“ říká někdejší král střelců okresních i krajských soutěží.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci v kraji: Roučková šije roušky, Voříšek dělá na motorce

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/GRAFIKA/ Možná už víte, že motoristická závodnice Olga Roučková šije v nouzovém stavu roušky. Ale tady a teď se dozvíte víc: v průzkumu Deníku odpovědělo hned padesát sportovců z Ústeckého kraje. Mimochodem, oslovili jsme i Josefa Flekáče, milovníka historického šermu.

Hokejistka Martina Mašková: "Situace se zhoršovala, a tak jsem se vrátila domů"

Datum: 5. 4. 2020, 9:07

Hokejistka Martina Mašková opustila zámoří a vydala se domů na sever Čech. Ústecká rodačka v exkluzivním rozhovoru popisuje události, které předcházely jejímu odletu do Evropy. „Finálová série naší soutěže byla zrušena.“  

Lounský Sochor považuje uplynulý ročník za úspěšný. Funkce už kumulovat nechce

Datum: 5. 4. 2020, 8:45

Slušné i slušivé páté místo obsadili v předčasně ukončené druholigové sezoně házenkáři lounské Lokomotivy. „Uplynulý ročník považuji za úspěšný,“ říká hrající trenér Kamil Sochor, který se rozhodl, že v příští sezoně už nebude sedět na dvou židlích. „Pokud budu v Lounech pokračovat, tak už jen na pozici trenéra,“ tvrdí.

Cyklisté v nejistotě. Slavný Závod míru se odkládá. Hrozí, že se vůbec nepojede

Datum: 3. 4. 2020, 8:00

Černý scénář se naplnil. Mezinárodní cyklistická unie UCI prodloužila kvůli pandemii koronaviru závodní přestávku až do 1. června. Nařízení se týká všech cyklistických disciplín a všech kategorií jezdců. Odkládá se tak i prestižní Závod míru juniorů na severu Čech.

Teplice po 21 letech vyzvou Dortmund. Virtuálně. Výtěžek pomůže nemocnici

Datum: 3. 4. 2020, 7:26

Ten den lidé po celé Evropě pozorovali úplné zatmění slunce, v Teplicích ale kromě tohoto úkazu byl k vidění jeden z nejslavnějších fotbalových zápasů historie. Žlutomodří hostili v boji o Ligu mistrů slavnou Borussii Dortmund. Památný duel se bude hrát znovu! Přestože pouze virtuálně, i tentokrát může být významný. Výtěžek z prodeje vstupenek totiž půjde na pomoc teplické nemocnici v boji s koronavirem. Vstupenky se prodávají za 100 korun až do 28. dubna. Ve stejný den uvidí fanoušci 21 let starý zápas na televizní stanici 02. 

Šéf házené Ševčík: Ekonomické dopady nouzového režimu? Jsme v klubu optimisté

Datum: 2. 4. 2020, 8:04

Se zrušením sezony se potýká také házená. Lounský klub Lokomotiva, který měl dobře rozjetou sezonu v kategorii mužů i starších dorostenců, kde dokonce mířil za postupem, nyní s obavami očekává, jaký ekonomický dopad bude storno ročníku mít. “Neodhaduji reálnost, ale jsme všichni v klubu optimisté,“ říká předseda házenkářského oddílu Václav Ševčík.

Kušej organizuje finanční sbírku: Chci pomoct svému Ústí. Sám dal 25 tisíc korun

Datum: 1. 4. 2020, 9:00

/ROZHOVOR/ Vycházející fotbalová hvězdička Vasil Kušej bojuje proti koronaviru. Z Rakouska přes sociální sítě prodává dresy a kopačky. Výtěžek půjde ústeckým lékařům a domovům pro seniory.

Náprstek o Norimberku: „Rozdíl proti Česku? Obrovský! Po tréninku ještě běháme."

Datum: 31. 3. 2020, 7:56

Odchovanec FK Litoměřicko Matěj Náprstek popsal, jaké to je v Norimberku, kam v létě přestoupil z pražské Slavie.

Šikula! Požární věž má na dvorku za domem, koronavir ho tak neomezuje jako jiné

Datum: 30. 3. 2020, 7:52

Přestože nemůže mladíček z Duchcova trénovat na sportovišti, nezahálí. O mistrovství republiky i světa ale pravděpodobně vinou současné situace přijde. "Tréninky mi pomůžou na další sezonu," nezoufá, i když přiznává, že makat bez kamarádů pro něj není ideální. 

Pracovnu má jako centrálu NASA. Digitalizuje slavné zápasy klubu ze Stínadel

Datum: 29. 3. 2020, 14:05

Pro mnohé fanoušky fotbalových Teplic je to skvělá zpráva: klub postupně zpřístupňuje záznamy památných bitev, K vidění jsou na klubovém kanále na Facebooku a YouTube. Na tom, že po letech si je možné vychutnat památná střetnutí s Dortmundem, Feyenoorde nebo Celtiicem, má šéf marketingu a komunikace „sklářů“ Martin Kovařík.

Kdo nedodržuje vládní nařízení, je s prominutím prase, hudruje dobrovolník Fenin

Datum: 27. 3. 2020, 8:49

Dával góly za Teplice nebo Frankfurt, hrál také ve Slavii ale i druholigovém Varnsdorfu. Martin Fenin po svých životních eskapádách, které ho připravily o bohatší kariéru, nyní zaskóroval v boji proti koronaviru. Stal se totiž dobrovolníkem Českého červeného kříže. “Viděl jsem spoustu lidí pomáhat, navíc mě kromě nich motivovala i moje rodina. Maminka je zdravotnice, devadesátiletá babička v lázních a přítelkyně policistka. Cítil jsem se trapně, že nic nedělám, že nepomáhám, tak jsem do toho šel,” vysvětluje 32letý odchovanec Teplic své rozhodnutí stát se dobrovolníkem.

Slovan Louny má za sebou dobrou sezonu. Potěšil i úspěch z Kanady

Datum: 26. 3. 2020, 17:20

I hokejové Louny ustaly ve své činnosti. Nehraje se, netrénuje. Mužstvo dospělcýh stihlo krajskou ligu dohrát, ve finále padlo s Kláštercem 1:2 na zápasy. Mládežnické soutěže ale byly ukončeny předčasně. Jan Trefný, předseda Slovanu, se ohlíží za uplynulou sezonu. Dívá se na ni pozitivně, hlavně na úspěchy mládeže je pyšný. 

Nechceme dohrávat soutěže během letních prázdnin, zní z Postoloprt

Datum: 25. 3. 2020, 15:03

Fotbalisté Postoloprt odehráli poslední soutěžní zápas devátého listopadu. Tehdy vyhráli v Cítolibech 5:3. Během uplynulého víkendu měli nastoupit do prvního zápasu jarní části okresního přeboru. Postoloprtský trenér Leoš Svoboda v rozhovoru pro Týdeník Lučan říká, že by byl pro dohrání soutěží v pozdějším termínu. Zápasy by však nesměly zasahovat do letních prázdnin, kdy bývá obtížné sehnat potřebný počet fotbalistů.

Fandové, těšte se! Fotbalové Teplice vysílají slavné duely své novodobé historie

Datum: 24. 3. 2020, 7:52

Nejslavnější vítězství, porážky, které mrzí ještě dnes, krásné góly, třeskutá atmosféra. FK Teplice se rozhodl svým fanouškům v době, která je pro sport krajně nepříznivá, nabídnout lákavou exkurzi do své novodobé historie. Na kanálu YouTube a na Facebooku nabízí každý den zajímavé duely a dokumenty. 

Snad nás pauza moc nepoznamená, přeje si mládežnický útočník Litvínova Čech

Datum: 23. 3. 2020, 14:46

Deváťáci Litvínova svůj loňský triumf na republikovém šampionátu neobhájí, jejich největším úspěchem tak v sezoně 2019/2020 je celkový triumf na nové sérii turnajů Sev.en Hockey Cup, která umožnila špičkovým týmům napříč republikou častější vzájemné zápasy. U vítězství žlutočerných byli i tři bývalí hokejisté Loun Domink Čech, Jan Šprynar a Lukáš Síč.

Poustkovy zážitky z cest: japonské zahrady nebo divadlo při porcování potvor

Datum: 23. 3. 2020, 9:35

Tento týden měla fotbalová reprezentace České republiky sehrát v USA dva přípravné duely. Svěřenci kouče Jaroslava Šilhavého měli na čtvrtek naplánovaný duel v Charlotte proti Mexiku, v neděli je mělo v Miami otestovat mužstvo Hondurasu. Masér a sběratel zážitků Eduard Poustka, který s nároďákem projel už celý svět, je ze zrušení přípravných zápasů a letního Eura smutný, dobře si ale uvědomuje vážnost situace. “Naprosto to respektuji, zrušení je správná věc,“ říká.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace