Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Ústecký okres Teplice zprávy z regionu

okres Teplice – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbalové soutěže od třetí ligy dolů byly ukončeny! Nestihly by se dohrát

Datum: 7. 4. 2020, 12:44

Pánové, končíme! Fotbalová sezona od třetí ligy až po nejnižší soutěže byla ukončena! Nedohrají se ani mládežnické soutěže. Rozhodl o tom kvůli koronavirové pandemii Výkonný výbor FAČR. Konečné pořadí zůstává k 8. dubnu, až na výjimky (prostupnost s 2. ligou) se nebude sestupovat ani postupovat. O osudu profesionálních soutěží, tedy první a druhé lize, rozhodne Ligová fotbalová asociace v nadcházejících dnech. Pro MOL Cup se budou hledat nové termíny, zbývá v něm odehrát semifinálové zápasy a samotné finále. 

Když řádí neznámý vir. Teplice musely s prasečí chřipkou v Olomouci hrát

Datum: 7. 4. 2020, 9:46

/FOTO A VIDEO/ Ligový ročník 2009/2010 měly Teplice skvěle rozehraný. Před 15. kolem byly bez jediné porážky na samém čele tabulky. Na podzim ale začala v České republice řádit nejen klasická chřipka, ale také vir H1N1, který byl známý jako prasečí chřipka. "Žlutomodré" poznamenal ze všech týmů nejvíc. Přestože byla chřipkou, a to nejen tou tradiční, postižena většina mužstva, jejich duel v Olomouci odložený nebyl. 

Trončinský si angažmá v Anglii užil. Viděl fanatické fanoušky a potkal legendu

Datum: 7. 4. 2020, 8:00

/ROZHOVOR/ Dlouho byl bez práce. Angažmá pak našel v Litvínově, ale tam se moc neohřál. Hokejový obránce Marek Trončinský odehrál za Krušnohorce jen pět zápasů a vydal se na Britské ostrovy. A udělal dobře. V Sheffieldu zažil parádní sezonu. Se Steelers triumfoval v poháru, byl nejlepším bekem severoanglického klubu a seznámil se s legendou Čechem.

Esportový celek FK Teplice nedal nováčkovi z Pardubic šanci. Vyhrál 6:0!

Datum: 6. 4. 2020, 10:28

Tenisovým kanárem vyprovodil esportový tým FK Teplice od herních konzolí své kolegy z Pardubic. V neděli vyhrál 6:0 a potvrdil, že na českém poli gamingu je kvalitním hráčem. 

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci v kraji: Roučková šije roušky, Voříšek dělá na motorce

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/GRAFIKA/ Možná už víte, že motoristická závodnice Olga Roučková šije v nouzovém stavu roušky. Ale tady a teď se dozvíte víc: v průzkumu Deníku odpovědělo hned padesát sportovců z Ústeckého kraje. Mimochodem, oslovili jsme i Josefa Flekáče, milovníka historického šermu.

Teplický Žitný zahájil virtuální ligu dvěma výhrami. Už se těší na play off

Datum: 5. 4. 2020, 17:17

Teplický fotbalista Patrik Žitný velmi dobře vstoupil do Datart e:LIGY Challenge, do které se zapojili zástupci dvanácti klubů FORTUNA:LIGY. Ta kvůli pandemii koronaviru stojí, tucet jejich reprezentantů proto změří své síly ve stále víc oblíbeném esportu, což je hraní na konzolích PlayStation a Xbox. Žitný, zástupce severočeského klubu ze Stínadlech, byl v úvodních dvou duelech stoprocentní. 

Hokejistka Martina Mašková: "Situace se zhoršovala, a tak jsem se vrátila domů"

Datum: 5. 4. 2020, 9:07

Hokejistka Martina Mašková opustila zámoří a vydala se domů na sever Čech. Ústecká rodačka v exkluzivním rozhovoru popisuje události, které předcházely jejímu odletu do Evropy. „Finálová série naší soutěže byla zrušena.“  

Od postupu Jiskry Košťany do krajského přeboru uběhne už 40 let

Datum: 4. 4. 2020, 10:35

V Košťanech si tento rok připomínají výročí 40 let od postupu tehdejší Jiskry do krajského přeboru. A za rok budou mít současní fotbalisté a funkcionáři dnešní Tělocvičné jednoty Sokol ještě větší důvod k oslavám, klub se totiž stane stoletým! 

Cyklisté v nejistotě. Slavný Závod míru se odkládá. Hrozí, že se vůbec nepojede

Datum: 3. 4. 2020, 8:00

Černý scénář se naplnil. Mezinárodní cyklistická unie UCI prodloužila kvůli pandemii koronaviru závodní přestávku až do 1. června. Nařízení se týká všech cyklistických disciplín a všech kategorií jezdců. Odkládá se tak i prestižní Závod míru juniorů na severu Čech.

Teplice po 21 letech vyzvou Dortmund. Virtuálně. Výtěžek pomůže nemocnici

Datum: 3. 4. 2020, 7:26

Ten den lidé po celé Evropě pozorovali úplné zatmění slunce, v Teplicích ale kromě tohoto úkazu byl k vidění jeden z nejslavnějších fotbalových zápasů historie. Žlutomodří hostili v boji o Ligu mistrů slavnou Borussii Dortmund. Památný duel se bude hrát znovu! Přestože pouze virtuálně, i tentokrát může být významný. Výtěžek z prodeje vstupenek totiž půjde na pomoc teplické nemocnici v boji s koronavirem. Vstupenky se prodávají za 100 korun až do 28. dubna. Ve stejný den uvidí fanoušci 21 let starý zápas na televizní stanici 02. 

Bývalý teplický obránce Petr Brabec nejraději vzpomíná na mače s Dortmundem

Datum: 2. 4. 2020, 7:28

Dlouhá léta působil v roli šéftrenéra mládeže SK Kladno. V minulém roce se posunul na pozici sportovního manažera. Petr Brabec, někdejší opora Kladna, ale i Zlína či prvoligových Teplic, kde zažil nejlepší momenty své kariéry, moc rád vzpomíná právě na duely žlutomodrých. Nejvíc v paměti má dvojzápas s Borussií Dortmund. Brabec hrál na Stínadlech od léta 1996 do konce jara 2000. Celkem to čítá 111 zápasů v nejvyšší soutěži, sedm jich přidal v domácím poháru, šest v evropských pohárech. Do listiny střelců se zapsal sedmkrát. 

Kušej organizuje finanční sbírku: Chci pomoct svému Ústí. Sám dal 25 tisíc korun

Datum: 1. 4. 2020, 9:00

/ROZHOVOR/ Vycházející fotbalová hvězdička Vasil Kušej bojuje proti koronaviru. Z Rakouska přes sociální sítě prodává dresy a kopačky. Výtěžek půjde ústeckým lékařům a domovům pro seniory.

Napínavý přátelský zápas pro Spartu, teplický Vujtík si poházel ovladačem

Datum: 1. 4. 2020, 8:16

V době, kdy sportovní akce kvůli pandemii nového typu koronaviru plošně stojí, je elektronický sport (esport) vítaným zpestřením. Ve světě je fenoménem, i v České republice je na vzestupu. Prvními fotbalovými celky, které měly své esportové družstva, byly Teplice a Sparta. A právě tyto týmy se utkaly na FIFĚ v přátelském utkání, které se konalo u příležitosti odloženého prvoligového duelu tradičních rivalů, které se mělo hrát na Letné. V teplu svých obýváků a pokojíčků vyhráli sparťané po dramatické bitvě 4:2. 

Basketbalisté Teplic mířili za titulem. Postup by ale přenechali jiným

Datum: 31. 3. 2020, 8:15

Basketbalisté Teplic mířili v Severočeské lize za mistrovským titulem, klubu se dařilo i v mládežnických kategoriích, slibně se rozjíždělo ženské družstvo. Stejně jako ostatní sporty je i basketbal na nějaký čas mimo hru. Co to pro něj znamená? Karel Suska, šéftrenér mládeže a hráč áčka je zklamaný, chybí mu trénování i pohyb. "Tento stav je pro všechny deprimující," přiznává. 

Náprstek o Norimberku: „Rozdíl proti Česku? Obrovský! Po tréninku ještě běháme."

Datum: 31. 3. 2020, 7:56

Odchovanec FK Litoměřicko Matěj Náprstek popsal, jaké to je v Norimberku, kam v létě přestoupil z pražské Slavie.

Šikula! Požární věž má na dvorku za domem, koronavir ho tak neomezuje jako jiné

Datum: 30. 3. 2020, 7:52

Přestože nemůže mladíček z Duchcova trénovat na sportovišti, nezahálí. O mistrovství republiky i světa ale pravděpodobně vinou současné situace přijde. "Tréninky mi pomůžou na další sezonu," nezoufá, i když přiznává, že makat bez kamarádů pro něj není ideální. 

Pracovnu má jako centrálu NASA. Digitalizuje slavné zápasy klubu ze Stínadel

Datum: 29. 3. 2020, 14:05

Pro mnohé fanoušky fotbalových Teplic je to skvělá zpráva: klub postupně zpřístupňuje záznamy památných bitev, K vidění jsou na klubovém kanále na Facebooku a YouTube. Na tom, že po letech si je možné vychutnat památná střetnutí s Dortmundem, Feyenoorde nebo Celtiicem, má šéf marketingu a komunikace „sklářů“ Martin Kovařík.

Hejdukovi bude možné vzdát hold v pondělí. Obřad ale bude pouze rodinný

Datum: 28. 3. 2020, 18:56

Před týdnem zasáhla širokou sportovní veřejnost na Teplicku zpráva o náhlém skonu cyklistického nadšence Petra Hejduka, který byl v minulosti závodníkem, trenérem i pořadatelem několika úspěšných podniků. Oblíbenému funkcionáři bude možné vzdát hold v pondělí, samotný obřad ale bude v Bystřanech vinou vládních bezpečnostních nařízení pouze pro rodinu. 

VARTA futsal liga virtuálně. Teplice začnou play off na Slavii

Datum: 27. 3. 2020, 9:55

Osud nejvyšší futsalové soutěže zatím není znám. Jasno bude 14. dubna, kdy Výkonný výbor Svazu futsalu ČR rozhodne, zda soutěž skončí tak, jak je pozastavená a mistrem se stane Chrudim, nebo bude pokračovat v upraveném formátu, kdy se dohrají dvě kola základní části a následovat bude zkrácené play off.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace