Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Vysočina okres Jihlava zprávy z regionu

okres Jihlava – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbalový svaz ukončil amatérské soutěže. Není to překvapení, říká Petr Nedvěd

Datum: 7. 4. 2020, 13:41

Konec nadějí. Na úterním zasedání rozhodl Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky o ukončení veškerých amatérských soutěží. Ze soutěží se nebude letos sestupovat ani postupovat. „Nešlo čekat dál, situace se musela řešit,“ vysvětlil předseda asociace Martin Malík.

Zeman: Mužstvo bylo postavené tak, aby postoupilo

Datum: 7. 4. 2020, 12:06

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2014, kdy nad hlavu zvedli podruhé pohár hráči Havlíčkova Brodu.

Vondrová věří v záchranu i vzestup jihlavských stolních tenistek

Datum: 7. 4. 2020, 10:09

Stolní tenistky SK Jihlava jsou v nejistotě, jelikož momentálně neví, jak druholigová sezona dopadne. Lídr týmu Michaela Vondrová ale věří, že se soutěž zachrání a v dalších ročnících výběr z krajského města půjde výkonnostně nahoru. Sama by si prý ještě ráda zahrála v první lize, na kterou velmi ráda vzpomíná.

Sponzoři budou peníze více obracet, shodují se Skočdopole a Nedvěd

Datum: 6. 4. 2020, 14:43

Kluboví bossové fotbalového Slavoje Polná a Staré Říše tuší, že je čekají krušné časy. Jindřich Skočdopole a Miroslav Nedvěd plánují, že nevyhnutelné bude snižování odměn hráčům ze svých divizních celků. Sázet budou hlavně na jejich loajálnost.

NHL bez diváků? Jako hrát s Duklou v Benátkách, říká brankář Rittich

Datum: 6. 4. 2020, 10:18

Vrátil se domů. Hokejový brankář David Rittich se po přerušení NHL rychle vrátil domů. Využil toho, že v zámoří byly na šedesát dní přerušeny všechny akce a vedení soutěže umožnilo odjet všem hráčům domů. Jihlavský rodák tak v současné době tráví doma na Vysočině poslední dny povinné karantény, které si zpestřil videokonferencí s českými novináři. „Takovouhle tiskovku po telefonu jsem ještě nezažil,“ připustila gólmanská jednička Calgary Flames.  

Průzkum mezi sportovci z Vysočiny: Endál se věnuje dceři, Svoboda dál trénuje

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Jihlavě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci z Vysočiny: Endál se věnuje dceři, Svoboda dál trénuje

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírají například vynikající atlet Petr Svoboda nebo hokejisté Adam Zeman a Lukáš Endál. Mimochodem: všimněte si, že oblíbenou činností je i práce se dřevem.

Se šestým místem jsme spokojení, říká manažer florbalistů Komenda

Datum: 5. 4. 2020, 18:12

Florbalisté SK Jihlava mají za sebou solidní divizní ročník, ve kterém skončili na šestém místě. Mladý výběr z krajského města má podle sportovního manažera klubu Romana Komendy perspektivu. Ambice pro příští sezonou jsou tedy jasné, zkusit se poprat o postup.

Co s koncem fotbalové sezony? Cítit je opatrnost, touha však převládá

Datum: 5. 4. 2020, 13:32

Poslední zbytky naděje, že se fotbalové soutěže dohrají, mizí rychleji než tající jarní sníh. Fotbalisté se tak aspoň upínají k naději, že si na sklonku jara aspoň párkrát kopnou do míče. V nejbližší možné době po skončení karanténních opatření. A možná i před hrstkou diváků.

Sportovci na Vysočině pomáhají. Peníze vynesla také dražba Jágrova dresu

Datum: 4. 4. 2020, 15:58

Také mají srdce na pravém místě. Řada sportovců i klubů nemají pásku na očích a těm nejpotřebnějším pomáhají, jak mohou. A to není jen v dobách zlých, která momentálně společností rezonuje. Na spoustě míst se to stává tradicí.

Musíme postupovat jednotně, má jasno Skočdopole

Datum: 4. 4. 2020, 14:17

Budou respektovat rozhodnutí Fotbalové asociace, ale jako nejlepší variantu by předseda OFS Jihlava Jindřich Skočdopole viděl zrušení nynějšího ročníku. Pokud by padlo jiné rozhodnutí, nebyla by podle něj na fotbal ani nálada.

Bedřichovský trenér Peštál by podzimní výsledky anuloval

Datum: 3. 4. 2020, 13:52

Fotbalisté Bedřichova mají momentálně volno. Trenér Peštál je žádnými tréninkovými plány nezatěžuje a je také rád, že jeho tým má po podzimu nahráno a on nemusí rozhodovat o tom, jak sezona dopadne.

Kovačík: Nějaký rok to trvalo, ale nakonec se postup povedl

Datum: 3. 4. 2020, 12:03

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2013, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Staré Říše.

Virtuální zápas. Dukla chce vyprodat stadion ve prospěch seniorů

Datum: 2. 4. 2020, 13:22

Vlna solidarity ze strany sportovních klubů se přenesla i na Vysočinu. Po vzoru například brněnského či libereckého fotbalového klubu se snaží pomoci pandemií ohroženým skupinám také v jihlavské Dukle prodejem vstupenek na charitativní akci.

Jarní část Poháru Běžce Vysočiny se odkládá

Datum: 2. 4. 2020, 13:09

Vytrvalci mají zřejmě utrum a na jarní část sezony Poháru Běžce Vysočiny si musí nechat zajít chuť. Těžkou hlavu si z toho ale šéf seriálu Bohumil Novák, který šije roušky, nedělá. Finanční újmu pandemie koronavirem prý nezpůsobí, a také se očekává, že některé závody se odloží na podzim.

Fencl: Postup s Bystřicí bylo nejhezčím fotbalovým obdobím

Datum: 2. 4. 2020, 10:10

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2012, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Bystřice nad Pernštejnem.

Bílek se snaží kicboxery udržet v pohybu

Datum: 1. 4. 2020, 10:24

Kicboxeři Reborn klubu přišli o tréninky, spoustu jarních turnajů i páskování, což Josefa Bílka hodně mrzí. Stejně tak i potíže spojené s fungováním klubu. Bojovník duší i tělem ale tuhle bitvu nevzdává a baví se tím, že vymýšlí pro svěřence onlajn tréninky.

Kaplan: Chtěl jsem Polné vrátit to, že mě vychovala

Datum: 31. 3. 2020, 13:32

Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2011, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Slavoje Polná.

Dukla má co napravovat. Letos si sáhla na nejhorší výsledek v historii

Datum: 31. 3. 2020, 13:28

Nepovedenou sezonu mají za sebou jihlavští hokejisté. V nedohraném ročníku Chance ligy jim patří konečná devátá příčka, která znamená vyrovnání nejhorší umístění v historii klubu.  

Zeman: Bylo znát, že se tady rodí výjimečná generace

Datum: 30. 3. 2020, 11:11

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2010, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Vrchoviny.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace