Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Vysočina okres Třebíč zprávy z regionu

okres Třebíč – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbalový svaz ukončil amatérské soutěže. Není to překvapení, říká Petr Nedvěd

Datum: 7. 4. 2020, 13:41

Konec nadějí. Na úterním zasedání rozhodl Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky o ukončení veškerých amatérských soutěží. Ze soutěží se nebude letos sestupovat ani postupovat. „Nešlo čekat dál, situace se musela řešit,“ vysvětlil předseda asociace Martin Malík.

Zeman: Mužstvo bylo postavené tak, aby postoupilo

Datum: 7. 4. 2020, 12:06

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2014, kdy nad hlavu zvedli podruhé pohár hráči Havlíčkova Brodu.

Překážkáři Svoboda se Sýkorou mění plány. Dlouho budou bez závodů

Datum: 6. 4. 2020, 18:32

Olympijské hry, halové mistrovství světa i Evropy. Příští rok bude hodně nabitý. Tohle rozhodnutí museli atleti přijmout, to platí pro budišovského překážkáře Petra Svobodu i Jiřího Sýkoru z Ptáčova u Třebíče.

NHL bez diváků? Jako hrát s Duklou v Benátkách, říká brankář Rittich

Datum: 6. 4. 2020, 10:02

Vrátil se domů. Hokejový brankář David Rittich se po přerušení NHL rychle vrátil domů. Využil toho, že v zámoří byly na šedesát dní přerušeny všechny akce a vedení soutěže umožnilo odjet všem hráčům domů. Jihlavský rodák tak v současné době tráví doma na Vysočině poslední dny povinné karantény, které si zpestřil videokonferencí s českými novináři. „Takovouhle tiskovku po telefonu jsem ještě nezažil,“ připustila gólmanská jednička Calgary Flames.  

Průzkum mezi sportovci z Vysočiny: Endál se věnuje dceři, Svoboda dál trénuje

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Třebíči? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci z Vysočiny: Endál se věnuje dceři, Svoboda dál trénuje

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírají například vynikající atlet Petr Svoboda nebo hokejisté Adam Zeman a Lukáš Endál. Mimochodem: všimněte si, že oblíbenou činností je i práce se dřevem.

Co s koncem fotbalové sezony? Cítit je opatrnost, touha však převládá

Datum: 5. 4. 2020, 13:32

Poslední zbytky naděje, že se fotbalové soutěže dohrají, mizí rychleji než tající jarní sníh. Fotbalisté se tak aspoň upínají k naději, že si na sklonku jara aspoň párkrát kopnou do míče. V nejbližší možné době po skončení karanténních opatření. A možná i před hrstkou diváků.

Jak trénovat? Třeba házet ob dráhu, říká kuželkář Robert Pevný

Datum: 4. 4. 2020, 19:00

Začíná to být rutina. Sportovci si zvykají na nebývale větší volno a s notnou dávkou netrpělivosti vyhlížejí konec karanténních opatření. Poctivě pokračují v individuálním tréninku, pro řadu z nich sezona určitě neskončila.

Sportovci na Vysočině pomáhají. Peníze vynesla také dražba Jágrova dresu

Datum: 4. 4. 2020, 15:58

Také mají srdce na pravém místě. Řada sportovců i klubů nemají pásku na očích a těm nejpotřebnějším pomáhají, jak mohou. A to není jen v dobách zlých, která momentálně společností rezonuje. Na spoustě míst se to stává tradicí.

Karanténa odsunula Zámecký vrch. Pořadatelé hledají nový termín

Datum: 3. 4. 2020, 14:13

Osmatřicetkrát v řadě byli zvyklí fanoušci závodů do vrchu obsypat v Náměšti okolí silnice směrem k dominantě města. Vždy na začátku května. Pomyslný Damoklův meč nad závody zatím nevisí, ale jedno je jisté. „Ze známých důvodů a kvůli vyhlášeným opatřením proti šíření nakažlivé nemoci se v uvedeném termínu konat nebude,“ říká předseda organizačního výboru Ivan Rybníček.

Kovačík: Nějaký rok to trvalo, ale nakonec se postup povedl

Datum: 3. 4. 2020, 12:03

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2013, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Staré Říše.

Baseballisté jsou na čekané. Existuje mnoho variant

Datum: 2. 4. 2020, 17:02

Baseball ještě mezi poražené sporty nepatří. Hlavní sezona je přes letní měsíce, ale i tady se začínají projevovat omezení kvůli současné situaci. Česká baseballová asociace však sezonu ještě neodpískala, v návrhu je celá řada variant. Třebíčští extraligoví baseballisté se tak musí stále udržovat v kondici.

Fencl: Postup s Bystřicí bylo nejhezčím fotbalovým obdobím

Datum: 2. 4. 2020, 10:10

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2012, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Bystřice nad Pernštejnem.

Je po sezoně? Prvoligoví kuželkáři čekají na verdikt

Datum: 1. 4. 2020, 17:41

Stejně jako ostatní svazy musela i Česká kuželkářská asociace pozastavit všechny soutěže. Dopad pociťuje i Třebíč, která hraje první ligu. Nejistotu TJ má, protože k úplnému zrušení sezony zatím ještě nedošlo. „Obnovení sezony může být problém, protože nikdo z nás netrénuje,“ říká vedoucí týmu Robert Pevný, který je zároveň i hráčem.

Žihadla? To je dobrá mezistanice

Datum: 31. 3. 2020, 13:46

O druhé hokejové lize se už hovoří s respektem. „Pro řadu mladých hráčů, to může být dobrá mezistanice v profesionální kariéře,“ potvrzuje trenér a jednatel Moravských Budějovic Miroslav Vybíral.  

Kaplan: Chtěl jsem Polné vrátit to, že mě vychovala

Datum: 31. 3. 2020, 13:32

Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2011, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Slavoje Polná.

Předposlední Třebíč sestupuje z divize, Jemnice dosáhla na slušnou pátou pozici

Datum: 30. 3. 2020, 20:28

Dobojováno je už také v krajských soutěžích stolního tenisu. V divizi neměli dobrou sezonu třebíčští sportovci, jedenáctá pozice znamená sestup. O mnoho lépe si vedla Jemnice, která skončila v elitní soutěži na Vysočině na páté pozici.

Zeman: Bylo znát, že se tady rodí výjimečná generace

Datum: 30. 3. 2020, 11:11

/SERIÁL/ Fotbalový krajský přebor Vysočiny. Soutěž, která má za sebou už 17 ročníků. U všech pochopitelně byli i reportéři Deníku. Kdo a kdy ho vyhrál? Co se tehdy psalo o vítězích? Unikátní seriál pokračuje vzpomínkami na jaro 2010, kdy nad hlavu zvedli pohár hráči Vrchoviny.

Klíčem k úspěchu byl skvělý kolektiv, říká trenér Horácké Slavie Třebíč Novák

Datum: 30. 3. 2020, 9:18

Hokejisté Horácké Slavie Třebíč dokázali překlenout těžké chvíle a skvělými výkony a výsledky v novém roce došli až do kýženého předkola play-off Chance ligy. Zdálo se, že v něm rozjeté třebíčské hvězdy nezastaví ani pražská Slavia, než zasáhla vyšší moc a sezona předčasně skončila. I tak sedmačtyřicetiletý trenér Radek Novák svůj tým za skvělou práci chválil a nyní si moc přeje, aby se život co nejrychleji vrátil do normálu.

Co s volným časem? V hlavní roli jsou odpočinek, televize nebo manuální práce

Datum: 29. 3. 2020, 13:47

Karanténní opatření zpomalila život, k paralýze však ještě nedošlo. To je zatím resumé sportovců napříč spektrem. Výhodu mají pochopitelně individuální sporty, u těch kolektivních chybí pocit týmovosti. „To se nahradit nedá,“ shodují se všichni.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace