Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Zlínský okres Uherské Hradiště zprávy z regionu

okres Uherské Hradiště – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbal počká. Je to rozumné rozhodnutí, souhlasí trenéři z divize a MSFL

Datum: 7. 4. 2020, 14:58

Žádné překvapení, ale očekávaný verdikt a logický krok. Trenéři regionálních týmů z MSFL a divize souhlasí s rozhodnutím výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky, který na svém úterním zasedání kvůli pandemii nového typu koronaviru předčasně ukončil všechny amatérské fotbalové soutěže od třetí ligy níže.

Barumka bez diváků nebude, má jasno Regner

Datum: 6. 4. 2020, 11:03

Velký otazník visí nad letošním, jubilejním 50. ročníkem populární automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín, která by měla odstartovat poslední srpnový prázdninový víkend.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci z kraje: Voráčová peče, Sedláček pracuje na zahradě

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím si zkracují volnou chvíli sportovci ze Zlínského kraje. Často tráví čas s rodinou, ale zjistíte i to, že fotbalista Michal Kadlec se dal na piškvorky, házenkářka Kristýna Mika hraje na klavír a hokejista Pavel Kubiš střídá televizi a procházky se psem.

Extraliga házenkářů je ukončená. Bez vyhlášení mistra

Datum: 5. 4. 2020, 20:46

Sezona extraligy házenkářů je definitivně ukončena. Platí pořadí současné tabulky po 21 odehraných kolech základní části, přičemž mistr pro sezonu 2019/20 nebude vyhlášen.

Nabídky jsou. Čekám, kam se dostanu na vysokou školu, přiznává házenkářka

Datum: 5. 4. 2020, 6:35

ROZHOVOR/ Není zrovna ideálním prototypem ctižádostivé sportovkyně. Vždyť pokud by nadaná házenkářka Barbora Grabcová chtěla, už dávno hraje nejvyšší soutěž a za své výkony bere peníze.

Hlahůlek začal s fotbalem až v osmnácti letech. Obral Spartu i Slavii

Datum: 3. 4. 2020, 15:39

Byl u toho, když Slovácká Slavia Uherské Hradiště při své ligové premiéře v roce 1995 před beznadějně vyprodaným stadionem slavně remizovala se Spartou Praha 2:2. Cenný bod slavil i v prvním domácím zápase Synotu, který po postupu do nejvyšší soutěže hrál se Slavií 1:1.

Mareš potkal v Myjavě ex-ligisty Kóňu a Pekára. O postup ale přišel

Datum: 2. 4. 2020, 20:31

Věřil, že si po nevydařeném podzimu v Uherském Brodě, kde často laboroval se zraněným, zvedne sebevědomí i náladu, místo boje o záchranu v MSFL bude hrát o postup do druhé ligy. Fotbalista Tomáš Mareš se po půl roce stráveném v týmu ČSK i společně s dvojčetem Lukášem vrátil zpět na rodné Slovensko, aby ambiciózní Myjavě pomohl do vyšší třídy.

Liga se musí začít třináctého června, jinak to nevidím reálně, říká Pojezný

Datum: 2. 4. 2020, 13:21

Jablonec, Mladá Boleslav, Zlín, Ostrava a naposledy i Sparta. Všechny tito ligové fotbalové kluby se dohodly s hráči na snížení základních platů v době, kdy se Česká republika nachází ve stavu nouze. Vedení Slovácka zatím vyčkává, jak se situace ohledně pandemii koronaviru vyvine a zda se letošní sezona vůbec dohraje.

Máme přestárlý kádr. A chybí nehrající trenér, má jasno florbalista Hluku Olbert

Datum: 1. 4. 2020, 20:38

Bez koronaviru by to zřejmě nezvládli … Florbalisté Hluku se v národní lize dostali do prekérní situace. Spartak v sérii play-down hrané na čtyři vítězné duely po dvou ostudných domácích debaklech prohrával s Opavou už 0:2 na zápasy a byl blízko pádu do divize.

Američané jsou někdy trochu moc hluční, tvrdí s úsměvem Pančochová

Datum: 1. 4. 2020, 15:45

Daleko od lidí, ve městě Breckenbridge, v údolí obklopeném horami, překonává nejistou dobu a hlavně karanténu snowboardistka Šárka Pančochová. Česká olympionička má za sebou slušnou sezonu i rychlý úprk z Evropy do Spojených států. V Coloradu chce společně se snoubenkou Kaileen Lareeovou, kterou loni v létě požádala o ruku, přečkat pandemii koronaviru.

Záložník Dolina se loučí s Uherským Brodem. Kariéru ukončí doma v Bojkovicích

Datum: 1. 4. 2020, 9:52

Ať letošní sezona poznamenaná pandemií koronaviru dopadne jakkoliv, jedno je jisté, fotbalista Vojtěch Dolina už žádný třetiligové utkání neodehraje. Třicetiletý záložník totiž po pěti sezonách skončil v Uherském Brodě a vrací se definitivně domů do Bojkovic, kde před lety odstartovala jeho kariéra.

Squashista Uherka přišel o turnaje na Bermudách a Britských panenských ostrovech

Datum: 31. 3. 2020, 19:41

Mistrovství republiky mu příliš nevyšlo, když už ve čtvrtfinále vypadl s osmnáctinásobným šampionem Janem Koukalem, jinak mohl být přední český squashista Ondřej Uherka s letošními výsledky spokojený. Vždyť se rodák z Uherského Hradiště ve světovém žebříčku vyhoupl až na 124. příčku, takto vysoko nikdy v kariéře ještě nebyl.

Tolik seker! Tesařík měl místo hokejky valašku, vzpomínal Balaštík na finále

Datum: 31. 3. 2020, 16:44

ROZHOVOR/ Vrátil se v čase o necelých dvacet let zpět. S chutí a potřebnou nostalgií si v neděli u televizní obrazovky vychutnal památný historický triumf z roku 2004 nad pražskou Slavií i třeba finále z roku 1999 proti Vsetínu, kdy byl ještě za hokejového učně.  

OBRAZEM: Novoveští kanoisté se dál připravují na sezonu

Datum: 30. 3. 2020, 16:37

Vlání nařízení ani obavy z nákazy koronavirem je nezastavily. Rychlostní kanoisté z Ostrožské Nové Vsi se i v době nouzového stavu, který v České republice vzhledem k celosvětové pandemii panuje, se dál připravují na další sezonu.

Softbalistka Húsková se bojí uzavření hranic. Přišla by o spoluhráčky

Datum: 30. 3. 2020, 12:56

Po loňském bronzu a předloňském stříbru chtěly doplnit medailovou sbírku. Kunovické šnečice spřádaly plány, jak budou v ženské softbalové extralize prohánět favority a útočit na nejvyšší příčky. Nezaviněná komplikace ale přišla ještě před startem nového soutěžního ročníku, který začne se zpožděním nebo třeba vůbec. Mlatevňa, která je jejich domovem, osiřela, hráčky slováckého celku kvůli pandemii koronaviru zatím přišly o závěrečnou část přípravy.

Tomášková má s diskem love-hate vztah. K atletice ji ale přivedla koule

Datum: 29. 3. 2020, 11:47

Cítila, že má formu a že by letos mohla házet daleko. Devatenáctiletá koulařka Blanka Tomášková si ale na první závody v letošním roce musí počkat. Atletická sezona byla totiž kvůli obavám z nákazy koronavirem stopnutá a rozjede se nejdříve až po skončení nouzového stavu a různých bezpečnostních opatřeních. „

Snad se už v květnu budeme prohánět na hřišti, přeje si Zapletal

Datum: 29. 3. 2020, 11:18

Zlínský krajský fotbalový svaz je v těchto dnech zavřený, ovšem funkcionáři „jarním spánkem“ neusnuli.

Zubří bude bojovat za evropské poháry. Otazníky však zůstávají

Datum: 27. 3. 2020, 13:44

Stále nejasný je osud nejvyšších tuzemských házenkářských soutěží. Český svaz sice ve čtvrtek zrušil všechny své soutěže, ale s výjimkou mužské extraligy, ženské Mol ligy a pohárových soutěží. O jejich osudu by měly rozhodnout až příslušné řídící komise.

Nezajídat strach a zůstat v kondici. Házenkářka Salčáková pomáhá studentům

Datum: 26. 3. 2020, 21:15

Pomáhá, radí, zkrátka dokáže povzbudit v těžkých chvílích. Házenkářka Martina Salčáková v době koronavirové krize poskytuje svým studentům psychologické konzultace alespoň na dálku.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace