Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Jihomoravský okres Vyškov zprávy z regionu

okres Vyškov – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Nejlepší rok fotbalových Drnovic. Základy stavěl i Josef Mazura

Datum: 7. 4. 2020, 16:23

/ROZHOVOR/ Na jaře roku 1999 zakončil FC Petra Drnovice první ligu na jedenáctém místě. Pro nový ročník klub ke trenérskému kormidlu povolal úspěšného Brňáka Karla Večeřu a ten si k sobě vybral za asistenta Josefa Mazuru. S mužstvem vybojovali bronzovou medaili.

Sázka Komety na Vejmelku? Risk, někdo ho může odloudit, říká Koreis

Datum: 7. 4. 2020, 13:47

Smazal nálepky nadějného brankáře a věčné dvojky. To ve spojení s Karlem Vejmelkou už neplatí. V minulé sezoně dokázal, že dozrál pro stálou pozici jedničky hokejové Komety v extralize.

Topinková Knapková: Odcházím spokojená. Povedlo se mi vyhrát všechno, co se dalo

Datum: 7. 4. 2020, 10:20

/ROZHOVOR/ Triumfovala na všech vrcholných veslařských akcích. Ve sbírce má olympijské zlato i titul evropské a světové šampionky, další cenné kovy už ale do sbírky nepřidá. Brněnská skifařka Miroslava Topinková Knapková se po dvaceti letech rozloučila s aktivní kariérou kvůli očekávanému narození druhého potomka.

Vyškovští kuželkáři plní předsezónní plány. A myslí na Interligu

Datum: 6. 4. 2020, 12:13

Před rokem to ve vyškovské kuželně vřelo. Muži po třinácti letech vybojovali postup do první ligy, ženám stejná soutěž o vlásek unikla. „Teď je tady prázdno a pusto. Vstup do herny máme jen já a Honza Vémola jako správce,“ konstatoval předseda KK Vyškov Bohumír Trávníček.

Průzkum Deníku: Sportovci z jižní Moravy čtou, vaří nebo hrají karty

Datum: 6. 4. 2020, 6:09

Redakce Deníku Rovnost udělala unikátní průzkum, jak tráví sportovci na jižní Moravě čas v době karantény. Oslovila padesát osobností napříč celým regionem a různými odvětvími. Vy se teď můžete podívat, čím tráví čas, když nehrají zápasy a neabsolvují závody.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Nejlepší rok fotbalových Drnovic: Valnoha si prodloužil kariéru

Datum: 5. 4. 2020, 18:13

Celým drnovickým účinkováním ve vrcholovém fotbale se prolíná brněnská stopa. V době největšího úspěchu v sezoně 1999 – 2000 působili v tehdejším FC Petra působili dva hráči. Marcel Cupák a Zdeněk Valnoha.

I vytírání podlahy může být kondičně namáhavé, říká reprezentační kouč Blaha

Datum: 5. 4. 2020, 17:16

/VIDEO/ Stal se evropským šampionem v malém fotbale do 21 let, předloni už zvedal trofej pro mistry světa v této kategorii jako kondiční kouč reprezentace. A právě přípravě fotbalistů se Pavel Blaha nyní věnuje na plný úvazek, pomáhá například talentovanému Lukáši Vorlickému z Atalanty Bergamo.

Konec Malce naznačuje trend, kterým se Kometa chce ubírat. Vsadí na mladíky

Datum: 5. 4. 2020, 10:16

Dlouholetý obránce hokejové Komety Tomáš Malec v klubu končí, jelikož mu vedení neprodlouží smlouvu. Důvod? Je mu sedmatřicet a brněnský celek hodlá sázet na mladší hráče.

Šmerda miluje míč odmalička. Teď touží po obhajobě světového zlata

Datum: 4. 4. 2020, 14:36

Drobný driblér, který obcházel urostlejší a zkušenější zadáky jako strnulé sochy. Tak na sebe upozornil na předloňském zlatém mistrovství světa v malém fotbale do 21 let český reprezentant Dominik Šmerda. Rychlonohému ofenzivními hráči Blanenska se věnuje již sedmý díl seriálu o největších talentech výběrů Superligy malého fotbalu.

Baseballová extraliga bez cizinců? Nechceme pašovat hráče, směje se Nesňal

Datum: 4. 4. 2020, 13:44

Zatímco některým sportům překazila pandemie koronaviru konec sezony, jiným zase posunuje začátek té nové. Na letošní první venkovní odpal si tak o něco déle počkají i brněnští baseballisté.

Nejlepší rok fotbalových Drnovic: Historický bronz podepsal Karel Večeřa

Datum: 3. 4. 2020, 14:46

Největší úspěch zaznamenalo fotbalové Vyškovsko před dvaceti roky. V sezoně 1999/2000 FC Petra Drnovice vybojovala třetí místo v nejvyšší české soutěži a zahrála si evropský Pohár UEFA. „Měli jsme skvělý tým,“ zdůrazňuje tehdejší trenér, Brňan Karel Večeřa.

Fotbalista Vorlický z Bergama: Umírají lidé v místě, které mám jako druhý domov

Datum: 3. 4. 2020, 11:41

Dostal občanský průkaz a hned vyrazil za svým snem. Hrát fotbal v zahraničí. Boskovický rodák a bývalý hráč mládežnických týmů Zbrojovky Lukáš Vorlický vzbudil zájem skautů slavných klubů a mohl si vybírat, kam zamíří. Liverpool, Dortmund, nebo Juventus? 

Koronavirus ? Někdo chtěl, aby se o Dakaru psalo, myslí si jezdec Ouředníček

Datum: 3. 4. 2020, 11:13

Stala se Rallye Dakar jedním z prvních ohnisek nákazy koronavirem mimo Čínu? Myslí si to třeba vítěz kategorie automobilů Carlos Sainz, podle něhož si jeho tým procházel v tomto ročníku, který se konal od 5. do 17. ledna v Saúdské Arábii, záhadnou nemocí.

Tenisté trpí jako živnostníci. S nadějí hledí na podzim

Datum: 2. 4. 2020, 14:31

Tenisový chrám zůstane letos po desetiletích zavřený. Legendární Wimbledon naplánovaný na přelom června a července se kvůli pandemii koronaviru poprvé od druhé světové války neuskuteční. I tato zpráva nejlépe dokládá, jak nevídaný rok prožívají tenisté.

Volejbalistky Bučovic následují muže. Vyhrály krajskou dvojku

Datum: 2. 4. 2020, 14:13

Ani volejbalový krajský přebor II. třídy žen nenaplnil celý svůj naplánovaný herní program. Ale jak je zřejmé z tabulky, jediný neodehraný dvojzápas mezi Kuřimí a Sokolem Brno-Husovice, nemohl na závěrečném účtování nic podstatného změnit.

Změny v Kometě. Čiliak má namířeno do Budějovic, Malec končí

Datum: 2. 4. 2020, 13:50

Extraligový ročník sice kvůli pandemii koronaviru skončil, jenže to nebrání tomu, aby kluby začaly tvořit kádry do další sezony. A velké věci se zatím odehrávají v hokejové Kometě. Smlouva nebude prodloužena dlouholetému zadákovi Tomáši Malcovi a podle všeho je na odchodu i gólman Marek Čiliak, jehož lanaří nováček z Českých Budějovic.

Před dvaceti roky putoval do Drnovic český fotbalový bronz

Datum: 1. 4. 2020, 11:37

Rovných deset sezon (1993 až 2002 a 2004/2005) působili fotbalisté Drnovic v nejvyšší české soutěži. Největšího úspěchu dosáhli v sezoně 1999 - 2000, kdy do Drnovic putoval český fotbalový bronz za třetí místo.  

Volejbalisté Holubic zopakovali loňský triumf. Výš ale opět nepůjdou

Datum: 1. 4. 2020, 9:01

Druhou ligu volejbalistů koronavirus zastavil čtyři kola před koncem. Ani jejich výsledky by zřejmě nic nezměnily na konečném vítězství TJ Holubice. Na prvním místě měli holubičtí muži před druhým Volejbalem Ostrava desetibodový náskok. Obhájili tak své vítězství z minulého ročníku.

Fotbalovým fandům chybí nejen soutěže, ale i Tip liga

Datum: 31. 3. 2020, 21:01

V nejistotě teď nežijí jen hráči a činovníci fotbalových klubů, ale samozřejmě i fanoušci. Mnozí z nich navíc už brousili tužky v očekávaní startu oblíbené tipovací fotbalové soutěže TIP liga s Deníkem Rovnost. V tomto případě tedy s Vyškovským deníkem. Bohužel radost jim pokazila koronavirová pandemie.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace