Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Jihomoravský okres Znojmo zprávy z regionu

okres Znojmo – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Sázka Komety na Vejmelku? Risk, někdo ho může odloudit, říká Koreis

Datum: 7. 4. 2020, 13:47

Smazal nálepky nadějného brankáře a věčné dvojky. To ve spojení s Karlem Vejmelkou už neplatí. V minulé sezoně dokázal, že dozrál pro stálou pozici jedničky hokejové Komety v extralize.

Rozhodnuto: Okresní fotbalová sezona končí, nikdo nepostoupí ani nesestoupí

Datum: 7. 4. 2020, 12:34

Fotbalisté z nižších soutěží letošní ročník nedohrají. Tak rozhodli v úterý dopoledne činovníci Fotbalové asociace České republiky (FAČR). Že sezona 2019/2020 skončí předčasně, se již dříve shodovali představitelé okresních soutěží na Znojemsku. Zpráva je nezaskočila.

Topinková Knapková: Odcházím spokojená. Povedlo se mi vyhrát všechno, co se dalo

Datum: 7. 4. 2020, 10:20

/ROZHOVOR/ Triumfovala na všech vrcholných veslařských akcích. Ve sbírce má olympijské zlato i titul evropské a světové šampionky, další cenné kovy už ale do sbírky nepřidá. Brněnská skifařka Miroslava Topinková Knapková se po dvaceti letech rozloučila s aktivní kariérou kvůli očekávanému narození druhého potomka.

Florbal hrají dívky a chlapci pro radost, říká předseda znojemských florbalistů

Datum: 6. 4. 2020, 10:24

/ROZHOVOR/ Dlouhou dobu se věnoval závodnímu plavání. Později přesměroval energii z bazénu k děrovanému míčku. Předseda florbalového oddílu TJ Znojmo LAUFEN CZ Bedřich Daberger oslavil na konci března šedesáté narozeniny. Říká, že manažerská a lidská práce je u všech sportů stejná. „Musíte ji dělat s radostí, chutí, odpovědností a podporou vedení a všech, kteří se na celém dění v jakémkoliv sportu podílejí,“ vypráví v rozhovoru pro Znojemský deník Rovnost.

Průzkum Deníku: Sportovci z jižní Moravy čtou, vaří nebo hrají karty

Datum: 6. 4. 2020, 6:09

Redakce Deníku Rovnost udělala unikátní průzkum, jak tráví sportovci na jižní Moravě čas v době karantény. Oslovila padesát osobností napříč celým regionem a různými odvětvími. Vy se teď můžete podívat, čím tráví čas, když nehrají zápasy a neabsolvují závody.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Hrušovanští fotbalisté využili příležitost. Pomohli dostat roušky k lidem

Datum: 5. 4. 2020, 18:20

Ihned, jak vláda nařídila nosit lidem roušky, využili hrušovanští fotbalisté příležitost. Místo dávání gólů pomáhali s distribucí bavlněných ústenek. Borci z oddílu TJ Cukrovar nečekali, že se akce rozjede v tak velkém rozsahu.

I vytírání podlahy může být kondičně namáhavé, říká reprezentační kouč Blaha

Datum: 5. 4. 2020, 17:16

/VIDEO/ Stal se evropským šampionem v malém fotbale do 21 let, předloni už zvedal trofej pro mistry světa v této kategorii jako kondiční kouč reprezentace. A právě přípravě fotbalistů se Pavel Blaha nyní věnuje na plný úvazek, pomáhá například talentovanému Lukáši Vorlickému z Atalanty Bergamo.

Konec Malce naznačuje trend, kterým se Kometa chce ubírat. Vsadí na mladíky

Datum: 5. 4. 2020, 10:16

Dlouholetý obránce hokejové Komety Tomáš Malec v klubu končí, jelikož mu vedení neprodlouží smlouvu. Důvod? Je mu sedmatřicet a brněnský celek hodlá sázet na mladší hráče.

Baseballová extraliga bez cizinců? Nechceme pašovat hráče, směje se Nesňal

Datum: 4. 4. 2020, 13:44

Zatímco některým sportům překazila pandemie koronaviru konec sezony, jiným zase posunuje začátek té nové. Na letošní první venkovní odpal si tak o něco déle počkají i brněnští baseballisté.

Fotbalisté Knights bloumají nejistotou. Oba Američané zatím zůstávají

Datum: 4. 4. 2020, 8:42

Loni postoupili do druhé rakouské divize. Na začátku letošního roku angažovali dva Američany, aby jim ve vyšší soutěži pomohli. Během dvou měsíců američtí fotbalisté z oddílu Znojmo Knights však spadli do nejistoty kvůli situaci, kterou způsobila pandemie koronaviru nejen na evropském kontinentu.

Volejbalistům odpadly starosti. Kadeti díky změně klíče postoupili

Datum: 3. 4. 2020, 13:51

Pozitivní zprávu v nelehké době obdrželi volejbaloví kadeti znojemského týmu VK PFN. Díky rozhodnutí vedení Českého volejbalového svazu (ČVS) se Jihomoravané mohou přihlásit do extraligy kadetů.

Fotbalista Vorlický z Bergama: Umírají lidé v místě, které mám jako druhý domov

Datum: 3. 4. 2020, 11:41

Dostal občanský průkaz a hned vyrazil za svým snem. Hrát fotbal v zahraničí. Boskovický rodák a bývalý hráč mládežnických týmů Zbrojovky Lukáš Vorlický vzbudil zájem skautů slavných klubů a mohl si vybírat, kam zamíří. Liverpool, Dortmund, nebo Juventus? 

Koronavirus ? Někdo chtěl, aby se o Dakaru psalo, myslí si jezdec Ouředníček

Datum: 3. 4. 2020, 11:13

Stala se Rallye Dakar jedním z prvních ohnisek nákazy koronavirem mimo Čínu? Myslí si to třeba vítěz kategorie automobilů Carlos Sainz, podle něhož si jeho tým procházel v tomto ročníku, který se konal od 5. do 17. ledna v Saúdské Arábii, záhadnou nemocí.

Tenisté trpí jako živnostníci. S nadějí hledí na podzim

Datum: 2. 4. 2020, 14:31

Tenisový chrám zůstane letos po desetiletích zavřený. Legendární Wimbledon naplánovaný na přelom června a července se kvůli pandemii koronaviru poprvé od druhé světové války neuskuteční. I tato zpráva nejlépe dokládá, jak nevídaný rok prožívají tenisté.

Cyklistům přesunuli Vinařskou 50. Pojedou ji v srpnu

Datum: 2. 4. 2020, 14:08

Více než čtyři sta již přihlášených závodníků si musí v kalendáři zapsat nový termín. Cyklistický závod Vinařská 50 Author Znovín Cup organizátoři přesunuli z června na srpen.

Změny v Kometě. Čiliak má namířeno do Budějovic, Malec končí

Datum: 2. 4. 2020, 13:50

Extraligový ročník sice kvůli pandemii koronaviru skončil, jenže to nebrání tomu, aby kluby začaly tvořit kádry do další sezony. A velké věci se zatím odehrávají v hokejové Kometě. Smlouva nebude prodloužena dlouholetému zadákovi Tomáši Malcovi a podle všeho je na odchodu i gólman Marek Čiliak, jehož lanaří nováček z Českých Budějovic.

Výplatu dostáváme, říká fotbalista Znojma Michal Garčic

Datum: 1. 4. 2020, 9:10

Michal Garčic odehrál letos v dresu třetiligového Znojma dohromady sedmnáct zápasů. Další na své konto přidá zřejmě kvůli celosvětové pandemii až příští rok.

Vstupenky na EURO měl koupené, teď musí čekat

Datum: 30. 3. 2020, 20:34

Zákazy shromažďování osob spojené s pandemií nového typu koronaviru přidělaly pořadatelům velkých sportovních akcí značné problémy.

Krumlovské stolní tenistky ukončily sezonu bez play-off

Datum: 30. 3. 2020, 12:16

Těšily se na vrchol sezony. Místo toho však celoroční úsilí přišlo vniveč. Družstvo extraligových stolních tenistek z Moravského Krumlova nyní čeká, co dalšího přinese pandemie nového typu koronaviru do české nejvyšší soutěže. Během posledního březnového víkendu měly borkyně celku TT Moravský Krumlov (TT MK) sehrát zápasy play-off s Ostravankami. Závěrečnou fázi ženské extraligy ovšem vedení České asociace stolního tenisu zrušilo.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace