Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Moravskoslezský okres Karviná zprávy z regionu

okres Karviná – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

„Ve Francii to podcenili, nebyli poslušní,“ říká volejbalový kouč Martin Demar

Datum: 7. 4. 2020, 12:00

Praha, Opava – Francie je pro něj zemí zaslíbenou. Volejbalový kouč Martin Demar tam působí už deset let, stejně dlouho tam hrával. Kouzelné hře pod vysokou sítí propadli i jeho tři synové. Nejstarší Matyáš, který ze svého táty udělal už dědečka, hraje za Tour WB, prostřední Lukáš „bouchá“ německou Bundesligu v barvách Volleys Bühl a nejmladší Jonáš navštěvuje volejbalovou akademii ve Štrasburku. Poslední dva jmenovaní mají navíc francouzské občanství.

Zamíří plavci do Fukuoky po Tokiu, nebo až za rok?

Datum: 7. 4. 2020, 9:47

V zimě ladili formu na mítinky, kde chtěli splnit limity pro mistrovství Evropy a světa i olympijské Tokio. Jenže všechny vrcholy sezony kvůli pandemii koronaviru mění termíny a plavci místo tréninku v bazénu se teď věnují jen suché přípravě.

Stolní tenisté trénují ve sklepech či garážích. Pomáhají jim i roboti

Datum: 7. 4. 2020, 6:06

Veškerý sportovní ruch v republice kvůli koronaviru utichl. Tedy až na jednu výjimku – zápasy ve stolním tenise pokračují i navzdory karanténě.

Juraj Jarábek: Fotbal v Bělorusku? To mi hlava nebere...

Datum: 6. 4. 2020, 15:30

Trenér fotbalové Karviné Juraj Jarábek zažívá asi jako každý jiný specifickou „přípravu“ v době koronaviru. Fotbalisté nehrají, jen trénují, Jarábek je diriguje na dálku.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Karviné od těch v Praze? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

PRŮZKUM DENÍKU mezi sportovci z MS kraje: Koláček staví lodě, Kojdová cvičí jógu

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím se teď, ve stavu nouze, zaobírá třeba hokejový gólman národního týmu Šimon Hrubec, paralympijský reprezentant ve stolním tenise Ivan Karabec nebo olympijská medailistka a mistryně světa v trojskoku Šárka Kašpárková. Mimochodem: víte, že do zcela nové práce se vrhli volejbalisté z Frýdku-Místku?

Házenkáři jsou bez mistra. Svaz zrušil zbytek sezony

Datum: 5. 4. 2020, 16:41

Také extraliga házenkářů zůstane v tomto ročníku nedohrána. Svaz „odpískal“ poslední kolo základní části i následné play off.

Trenér Zdráhal míří na lavičku hokejového Havířova

Datum: 4. 4. 2020, 18:43

Hokejový trenér Pavel Zdráhal má podle informací Deníku namířeno do Havířova, kde bude po Patriku Rimmelovi zastávat funkci generálního manažera a také asistenta trenéra Jiřího Režnara.

Sedm let! Varaďa podepsal rekordní smlouvu

Datum: 3. 4. 2020, 18:04

Panečku, to je důvěra. Trenér hokejových Ocelářů Třinec Václav Varaďa včera prodloužil s klubem smlouvu, a to na málokdy vídaných sedm let! Nově se také stává šéftrenérem celé organizace.

Los hokejové extraligy: Vítkovice na úvod s Litvínovem, Třinec začne na Kometě

Datum: 3. 4. 2020, 13:45

Praha – Hokejová extraliga zná svůj jízdní řád pro sezonu 2020/21. Mezi českou elitou samozřejmě nechybí ani zástupci Moravskoslezského kraje – Vítkovice a třinečtí Oceláři.

Natálii Raškovou obohatilo studium v USA: Basket tam stojí na individualitách

Datum: 3. 4. 2020, 8:12

/FOTO/ V loňském roce se vydala zkusit štěstí za „velkou louži“. Odchovankyně havířovského basketbalu Natálie Rašková se nedávno vrátila ze Států do Evropy. „Američané tam situaci s koronavirem nebrali moc vážně,“ upozorňuje.

Sezona v nižších soutěžích? Fotbalisté doufají v zázrak

Datum: 2. 4. 2020, 9:03

Zatímco profesionální kluby v rámci Ligové fotbalové asociace (LFA) a FAČR vymýšlí scénář pro dohrání obou nejvyšších soutěží, v nižších patrech je nezadržitelně každým dnem jasněji.

Petr Horák: Hráčům chybí míč, fyzicky je ale udržujeme

Datum: 1. 4. 2020, 20:07

Kondiční trenér karvinských fotbalistů Petr Horák jde hráčům příkladem a individuální plán plní s nimi.

Mladí atleti Karviné hodnotí halovou sezonu

Datum: 31. 3. 2020, 12:17

Atleti karvinského Jäklu se v halové sezoně představili prakticky na všech halových závodech, které se povětšinou konaly v ostravské hale.

Volejbalistky jsou spokojeny. Ale jak které

Datum: 30. 3. 2020, 8:56

Koronavirus uťal sezonu i karvinským volejbalovým družstvům. Někdo sezonu stihl dohrát, někdo ne.

Havířovské basketbalistky zůstaly v soutěžích, kadetky chtěly Final Four

Datum: 29. 3. 2020, 12:38

/FOTO/ Oficiální stanovisko ještě nezaznělo, ale basketbalové soutěže (vyjma nejvyšších, které už jsou) zůstanou nejspíš také nedohrány.

Famózní Pastrňákova jízda. Podívejte se na všechny jeho letošní góly v NHL

Datum: 28. 3. 2020, 11:48

/FOTO, VIDEO/ Sezona NHL je jako naprostá většina ostatních hokejových soutěží přerušená kvůli pandemii koronaviru. A tak je na místě připomenout si alespoň to, co se stihlo zatím v probíhajícím ročníku odehrát. Třeba fantastickou jízdu Davida Pastrňáka.

Přehlídce skvělých boxerů vévodí Velký a Rončka

Datum: 27. 3. 2020, 19:49

V době koronavirové krize nezbývá, než bilancovat léta minulá, a to je i případ karvinského boxu, jehož dlouholetý lídr Roman Nevrla sestavil seznam úspěšných medailistů z mistrovství republiky.

Anketa sportovních osobností: Odklad OH je na místě

Datum: 26. 3. 2020, 15:34

Ta zpráva je stará pár minut. V úterý rozhodl MOV a pořadatel letních olympijských her v Tokiu o odkladu LOH 2020. Mají se konat v příštím roce.

Fryčer přehrál i Gretzkyho: Ze střídačky budu příště volat jen pro pizzu

Datum: 25. 3. 2020, 7:00

Když se mu něco nelíbí, nebojí se o tom promluvit. Je znám tím, že i přes zákaz zkritizuje po zápase rozhodčí, nebo se pohádá se soupeři. Nejslavnější karvinský hokejista a nyní trenér Miroslav Fryčer zůstává svůj i po šedesátce.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace