Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Zlínský okres Vsetín zprávy z regionu

okres Vsetín – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Fotbal počká. Je to rozumné rozhodnutí, souhlasí trenéři z divize a MSFL

Datum: 7. 4. 2020, 14:58

Žádné překvapení, ale očekávaný verdikt a logický krok. Trenéři regionálních týmů z MSFL a divize souhlasí s rozhodnutím výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky, který na svém úterním zasedání kvůli pandemii nového typu koronaviru předčasně ukončil všechny amatérské fotbalové soutěže od třetí ligy níže.

„Nebronz“ pro házenkáře Zubří. Trenér Poloz věří v červnovou společnou přípravu

Datum: 7. 4. 2020, 7:16

ROZHOVOR/ Očekávané rozhodnutí přinesl o víkendu Český svaz házené, respektive jeho exekutiva v otázce ukončení nejvyšší soutěže mužů.

I v Zubří házenkářům snížili platy. Odchází jen Řezníček

Datum: 6. 4. 2020, 23:09

Samé otazníky, ne zcela jasná budoucnost. Nejen vedení extraligových házenkářů Zubří aktuálně řeší, jakou formou a cestou dále. „Situace ve sportu není lehká, těžko předpovídat, kdy a jak bude. Jsme závislí na finanční podpoře od sponzorů a subjektů, které nyní řeší vlastní zásadní starosti,“ poznamenal manažer zuberské házené Michal Balhárek.  

Barumka bez diváků nebude, má jasno Regner

Datum: 6. 4. 2020, 11:03

Velký otazník visí nad letošním, jubilejním 50. ročníkem populární automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín, která by měla odstartovat poslední srpnový prázdninový víkend.

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Průzkum mezi sportovci z kraje: Voráčová peče, Sedláček pracuje na zahradě

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Podívejte se, čím si zkracují volnou chvíli sportovci ze Zlínského kraje. Často tráví čas s rodinou, ale zjistíte i to, že fotbalista Michal Kadlec se dal na piškvorky, házenkářka Kristýna Mika hraje na klavír a hokejista Pavel Kubiš střídá televizi a procházky se psem.

Extraliga házenkářů je ukončená. Bez vyhlášení mistra

Datum: 5. 4. 2020, 20:46

Sezona extraligy házenkářů je definitivně ukončena. Platí pořadí současné tabulky po 21 odehraných kolech základní části, přičemž mistr pro sezonu 2019/20 nebude vyhlášen.

Rekordy i medaile jsou krásné, tým je ale nejvíc, ví elitní hasič Klvaňa

Datum: 4. 4. 2020, 22:11

ROZHOVOR/ Patří mezi nejlepší sportovce Zlínska. Loni ho ocenil ministr vnitra i krajský hejtman. Ve svém oboru je hvězdou. Má doma několik zlatých medailí, získal mistrovské tituly a hlavně je v běhu na sto metrů s překážkami držitelem nejen českého, ale i světového rekordu. Přesto jednadvacetiletého rodáka z Oznice na Valašsku Daniela Klvaňu znají jenom hasiči, někteří fanoušci či experti.

Vytrvalec Milan Zvonek se věnuje jarnímu úklidu a sází ovocné stromy

Datum: 2. 4. 2020, 9:11

ROZHOVOR/ Měla mu vrcholit příprava na maraton ve Vídni. Místo toho se Milan Zvonek věnuje jarnímu úklidu kolem rodinného domu a sadí ovocné stromky. Jednou z výhod v tomto období je ale skutečnost, že se pětatřicetiletý valašskokloboucký vytrvalec může víc věnovat rodině a ohlédnout se za vydařenou loňskou sezonou.

Vsetínští hokejoví junioři těžko vstřebávají rychlý konec sezony

Datum: 2. 4. 2020, 8:58

ROZHOVOR/ S další nepřízní osudu se musí vypořádat hokejoví junioři Vsetína. Loni se v průběhu sezony od vedení ČSLH dozvěděli, že nebudou mít možnost hrát DHL Juniorskou ligu akademií 2019 - 2020. Letos jim dobře rozehranou sezonu ukončily opatření kvůli koronaviru. Valaši jsou ovšem zvyklí bojovat a o postup do nejvyšší české juniorské soutěže se porvou znovu.  Odhodlaný je i jeden z koučů Petr Fojtů.  

Američané jsou někdy trochu moc hluční, tvrdí s úsměvem Pančochová

Datum: 1. 4. 2020, 15:45

Daleko od lidí, ve městě Breckenbridge, v údolí obklopeném horami, překonává nejistou dobu a hlavně karanténu snowboardistka Šárka Pančochová. Česká olympionička má za sebou slušnou sezonu i rychlý úprk z Evropy do Spojených států. V Coloradu chce společně se snoubenkou Kaileen Lareeovou, kterou loni v létě požádala o ruku, přečkat pandemii koronaviru.

Vlach: Snížení platu? Hokej je jediná obživa. Hrál by ještě pod otcem?

Datum: 31. 3. 2020, 18:18

Má za sebou turbulentní sezonu, ve které oblékl tři dresy. Jeden gól za 31 zápasů je důsledkem trápení. Až ve druhé polovině února se dostal do obvyklé pohody, když během pěti zápasů nastřílel hokejový útočník Roman Vlach čtyři góly a posbíral všech sedm kanadských bodů v zelenožlutém dresu.

Legendární Dopita ve Vsetíně skončil. Přijde Vlach, či Stavjaňa?

Datum: 30. 3. 2020, 15:16

Na Lapači se rozloučili s jednou ze svých největších legend. Po čtyřech letech totiž skončil na lavičce prvoligových hokejistů Vsetína hlavní kouč Jiří Dopita. Klub o změně v realizačním týmu informoval na svých webových stránkách.  

Byl jsem hlupák, že jsem se neučil jazyky, přiznává brankář Malina

Datum: 30. 3. 2020, 10:23

Po odchodu kolegy Orsága je jediným v kabině extraligových házenkářů Zubří, jenž má doma dítě školou povinné. I proto jako jediný nyní kromě pracovních povinností, role rodiče a individuální přípravy musí zvládat nemalé nároky na školní přípravu své sedmileté prvňačky Liliany.

Snad se už v květnu budeme prohánět na hřišti, přeje si Zapletal

Datum: 29. 3. 2020, 11:18

Zlínský krajský fotbalový svaz je v těchto dnech zavřený, ovšem funkcionáři „jarním spánkem“ neusnuli.

Nemyslím si, že sezonu dohrajeme, přiznává prezident meziříčských kuželkářů

Datum: 29. 3. 2020, 9:04

Pandemie koronaviru ochromila český sport a kuželky nejsou výjimkou. První liga byla do odvolání pozastavena.

Fotbalista Richard Müller brousí defenzivu Kladerub a věří v záchranu

Datum: 28. 3. 2020, 7:36

Richard Müller válí nejen na fotbalových pažitech, ale pokouší se dobít svět i na poli sportovní žurnalistiky.

Michala Vaculu nezastavila v lásce k fotbalu ani roztroušená skleróza

Datum: 27. 3. 2020, 14:50

Úspěšného mládežnického trenéra Valašského Meziříčí Michala Vaculu nezastavila v lásce k fotbalu ani neočekávaná nemoc.

Zubří bude bojovat za evropské poháry. Otazníky však zůstávají

Datum: 27. 3. 2020, 13:44

Stále nejasný je osud nejvyšších tuzemských házenkářských soutěží. Český svaz sice ve čtvrtek zrušil všechny své soutěže, ale s výjimkou mužské extraligy, ženské Mol ligy a pohárových soutěží. O jejich osudu by měly rozhodnout až příslušné řídící komise.

Oboustranný kompromis, komentuje šéf Vsetína snížení platů hráčů

Datum: 27. 3. 2020, 10:19

ROZHOVOR/ K žádným hromadným výpovědím ani v hokejovém Vsetíně nepřistoupili. Přesto už i vedení valašského prvoligového klubu přistoupilo k prvním ekonomickým opatřením kvůli šířící se pandemii koronaviru, která ukončila veškeré rozehrané sportovní soutěže včetně Chance ligy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace