Spoluhráči.cz klub ALBATROS Pardubice dokumenty a články Reakce k rozlosování 2012/2013 - 4.liga A

ALBATROS Pardubice – článek Reakce k rozlosování 2012/2013 - 4.liga A

Možné akce:
profilové foto Vojtech Tóth
Vojtech Tóth

Reakce k rozlosování 2012/2013 - 4.liga A

Vytvořeno:23. 8. 2012, 14:13
Autor:Vojtech Tóth
Možnosti
Anotace:Článek do PAMAKa

Napsal jsem za sebe pár řádků na vedení. Jenom, aby jste si mohli přečíst o co šlo tak jsem to sem zkopíroval - protože PAMAKO nemá "otevřenou" diskusi (doufám, že zatím Wink)

 

Sportu zdar
   Rozhodl jsem se, že k tomu rozlosování aspoň napíšu:
 1.) Všimli jste si určitě, že jediná liga, která si nestřídá soboty a neděle je naše. Pro nás nejhorší varianta je neděle. Ideální by bylo hrát všechno v sobotu jak jsme hráli před tím - nebo aspoň to střídat! Koukám na losování - to i VETRÁNÍ si střídají a 4.liga B má častěji v sobotu.... mně to připomíná "Karlovarské losování"
 2.) Měl bych jeden návrh : kyž chcete vyhovět většině, možno by stálo takhle před sezonou (nebo i během sezony) za pokus na stránkách si vytvořit anketu, kde by jste zjistili skutečný zájem hrát konkrétní hrací den (nebo naopak si to střídat)
   Pozn.: když jsem se zůčastnil jednou hlasování za střídání nebo nestřídání - neměl jsem pocit, že by byla většina pro...
 3.) Já si myslím, že by to klidně mohl být i otevřený diskusní forum na stránkách (a ne jenom konkrétně tento problém, ale určitě se najdou i jiné situace, které se můžou rešit otevřeně; pokud se tam nebou chtít "odventilovat" uražené aktéři některých zápasů :-) ) - předse si nebudeme navzájem nadávat, ale budeme chtít, aby se to hodilo co nejvíce lidem

      Takže sportovní přátelé na závěr : ať se Vám práce daří ke spokojenosti co nejvíce sportovcům
   
                               Vojtech Tóth
                               ALBATROS Pardubice

Komentáře k tomuto článku