Basket Hodonín

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Basket Hodonín kalendář akcí Vánoční turnaj

Basket Hodonín – Vánoční turnaj

Možné akce:

Vánoční turnaj

Kdy:Neděle 21. 12. 2014 9:00
Kde:Sokolovna
Popis akce:

                                                                

                                                                       Vánoční turnaj - 3. ročník


Startovné:   1 500,-Kč na tým splatných při registraci

Termín vyjádření k účasti:  do pátku 5. prosince 2014, 23:59:59 na emailovou adresu organizátora (basket.hodonin@email.cz)

Účastníci:  Turnaje se mohou účastnit pouze bezkonfliktní hráči v dobré náladě. Každé družstvo musí mít alespoň 5 hráčů. Maximální počet hráčů na tým není omezen. Minimální věk hráčů je stanoven na 15 let. Každé družstvo musí mít jednotné dresy (nejlépe ve dvou variantách barvy).

Systém turnaje:  Hraje se každý s každým.  Za výhru obdrží tým 3 body, za výhru v prodloužení 2 body, za prohru v prodloužení 1 bod, za prohru 0 bodů.

Pravidla:   Hraje se podle platných pravidel ČBF. Délka jednotlivých zápasů bude 2x15 min hrubého času s tím, že na žádost některého z hrajících týmů je možno posledních 5 minut zápasu hrát na čistý čas (při trestných hodech a timeoutu čas stojí). Přestávka mezi poločasy bude cca 5 minut. V případě remízy se hrací čas prodlužuje o tři minuty čistého času bez přestávky. Organizátor turnaje si vyhrazuje právo některá pravidla upravit s ohledem na zajištění hladkého průběhu turnaje. Družstva budou na případné změny upozorněna.

Rozhodčí:   Každé utkání bude řídit minimálně jeden rozhodčí podle rozpisu zápasů, případně na doplnění nominovaný člen právě nehrajícího družstva.

Vyhodnocení:    Vítězí družstvo, které dosáhne největšího počtu bodů. V případě bodové shody u dvou týmů rozhodne vzájemný zápas. Pokud stejného počtu bodů dosáhne více družstev, bude se posuzovat rozdíl ve skóre. Všechny týmy obdrží věcné ceny dle svého umístění.

Občerstvení:   V rámci startovného obdrží každý tým před začátkem turnaje balík vod a stravenky na 8 porcí oběda + nápoj. Další občerstvení zajištěno v místním bufetu dle aktuální dostupnosti (pivo, limo, tatranky apod.)

Večerní program:   Neoficiální zakončení turnaje proběhne ihned po vyhlášení vítězů v prostorách místního bufetu „Karlos“. Hlavním tahákem večera bude 12° Světlá z Ratíškovického soukromého pivovaru Na Mlýně. Účast pro všechny účastníky turnaje téměř povinnáWink

Bezpečnost:   Účastníci turnaje nejsou organizátorem pojištěni proti úrazům ani ztrátám a krádežím. Každý účastník startuje na vlastní odpovědnost. Pořadatel nezodpovídá za případná zranění v době konání turnaje. Chování v tělocvičně určuje provozní řád objektu.

Partneři akce:

 

              

 

 

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (8) Ondra Fialík, Tomáš Konečný, Pavel Novotný, František Žůrek, Martin Machalínek, Michal Schwarz, Jan Haflant, Jaroslav Papež
Nezúčastnili se (3) Emil Christoph, Tomáš Bernátek, Jiří Láníček
Zadal:Ondra Fialík, 11. 11. 2014, 9:03   (upraveno 20. 11. 2014, 9:49)
Možnosti

Komentáře k této akci