Spoluhráči.cz klub basket Sokol Ždánice dokumenty a články Pro pamětníky : výhra nad Hlukem ve 3 !!! :-) sobotu 10. března 2007

basket Sokol Ždánice – článek Pro pamětníky : výhra nad Hlukem ve 3 !!! :-) sobotu 10. března 2007

Možné akce:
profilové foto Pepa Kotík
Pepa Kotík

Pro pamětníky : výhra nad Hlukem ve 3 !!! :-) sobotu 10. března 2007

Vytvořeno:9. 3. 2015, 23:41
Autor:Pepa Kotík
Možnosti
Anotace:

http://baskethluk.wz.cz/index3.html

Basketbalisté TJ SPARTAK HLUK zakončili sezónu prohrou
V sobotu 10. března 2007 odehráli basketbalisté TJ Spartak Hluk svůj poslední zápas v sezóně. Tentokrát zajížděli do Ždánic, kde jeli s jasným cílem - zvítězit a zvýšit tak naděje na konečné umístění na 5. místě.
Do ždánic odjížděli Hlučané bez některých zkušených borců, což se nakonec prokázalo asi jako rozhodující. Přesto však nelze tvrdit, že mladí hráči, kteří doposud nedostávali až tolik šancí, neodvedli špatnou práci. Naopak hráli nad očekávání dobře.
Utkání mělo takřka po celou dobu velmi dramatický průběh. Oba týmy se neustále přetahovali o skóre až do závěrečné čtvrtiny. V poslední čtvrtině Hluk mírně polevil jak v obraně, tak v útoku, čehož  Ždánice využili ke 4 bodovému náskoku. Neuvěřitelná situace nastala v poslední minutě, kdy se vyfauloval domácí hráč a již nebylo nikoho, kdo by jej vystřídal. Takže museli Ždánice dohrávat ve čtyřech. Toho Hluk dokázal využít snížením na 2 body. O chvíli později přišlo další vyfaulování ze strany Ždánic. Z původní pětky tak na hřišti zbylo pouze tříčlenné torzo. Následnými dvěma úspěšnými trestnými hody se podařilo Hlučanům vyrovnat skóre. Do konce zápasu zbývalo 10 vteřin. Ihned po rozherání byl faulován domácí Pivot, který dokázal proměnit jeden ze dvou trestných hodů a zařídil tak první výhru Ždánic v nádstavbové skupině.

Sokol Ždánice - TJ Spartak Hluk 61:60

Body: Křůmal 26, Mlčák L. 14, Dušík M. 10, Trnka 7, Kotík 17, Vodák B. 2, Vodák J. 0, Mlčák D. 0, Tvarog 0, Jandora 9. - Šátek 32, Šuránek M. 15, Šišpera 6, Pospíšek Mar. 5, Šuránek D. 2, Píštěk 0, Pospíšek Mir. 0., Vinca 0.
Trestné hody: 22/11 - 24/16.

Komentáře k tomuto článku