Spoluhráči.cz klub Běh na lyžích Klášterec kalendář akcí soustředění na prvním sněhu

Běh na lyžích Klášterec – soustředění na prvním sněhu

Možné akce:

soustředění na prvním sněhu

Kdy:Sobota 11. 12. 2021 – Pondělí 13. 12. 2021
Kde:Horský hotel na Černé Hoře
Popis akce:

Odjezd v sobotu 6:30 z Olbeny, tak abychom mohli být v 8:30 v lanovce na Černou Horu. Z horní stanice přesun na Horský hotel a už z domu se připravit na to, že co nejrychleji půjdeme na trénink abychom ho stihli ještě před obědem. Dále: oběd, vybalení, polední pauza. 14:30 odpolední trénink.

Neděle dopoledne trénink, odpoledne trénink.

V pondělí budeme muset po snídani vyklidit pokoje, takže se pobalíme tak, že po dopoledním tréninku se budeme muset převléknout na chodbě a buď se naobědváme ještě tam nebo budeme muset cestou domů(zajistíme svačinu). Návrat mezi 17-19 tou hodinou.

Co se týče organizace tréninků, tak to budeme muset určitě dělit minimálně na tři skupiny a proto poprosím aby mě byli k ruce tatínkové (nejspíš nebudou třeba na každý trénink všichni a tak budeme detaily ladit za pochodu). Dámské osazení bude mít volný program.

Mázu na lyže obstarám já, jestli si „zkušení běžkaři“ vezmou něco svého, tak jedině dobře, protože budeme mazat cca 30 páru v jeden okamžik.

Důležitost: malá
Přílohy:

Seznam věcí na lyžařský víkend.docx

Zúčastnili se (24) Simča Zezulková, možná Aleš (host od Simča Zezulková), Pavlína Frimlová, Zdeněk Kristejn, Josef Rous, Pavlína Rousová (host od Josef Rous), Martin Rous (host od Josef Rous), Tereza Rousová (host od Josef Rous), Tomba-David Bříza, Tomáš Bříza (host od Tomba-David Bříza), Viktorka Kvačková, Kváča (host od Viktorka Kvačková), Lili Diblíková, Tomáš Diblík (host od Lili Diblíková), Romana Diblík (host od Lili Diblíková), Miky Diblík (host od Lili Diblíková), Jířa, Šarlot, Iva (host od Zdeněk Kristejn), Elena Moravcová (host od Michal Moravec), Michal Moravec, David - Dejv Bříza, Petr Nosál, Terka Nosálová (host od Petr Nosál), Gabča Nosálová (host od Petr Nosál), Jířa Kristejn
Nezúčastnili se (1) Baru Krejsová
Zadal:Zdeněk Kristejn, 9. 11. 2021, 13:22   (upraveno 10. 12. 2021, 7:03)
Možnosti

Komentáře k této akci