Chemická

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Chemická dokumenty a články Liga mistrů - 10.12.2009

Chemická – článek Liga mistrů - 10.12.2009

Možné akce:
profilové foto Richard Krejčí
Richard Krejčí

Liga mistrů - 10.12.2009

Vytvořeno:11. 12. 2009, 17:15
Autor:Richard Krejčí
Možnosti
Anotace:

Zdárek čutálisti,

včera proběhlo další kolo Ligy mistrů. Včerejší mač nepřinesl tolik zajímavých momentů pro naše komentátory, proto bude zpravodajství stručnější. Po dlouhé době se na parketový pažit vrátil Filip, ale svůj návrat neoslavil vítězně. Do střetnutí se zapojil i loňský hráč ŁĽąξ ( Karel ) a musel být se svojím návratem spokojený, protože jak se později ukázalo byl to combeck vítězný. Než utkání začalo byli všichni hráči nervózní, jelikož nikdo nevěděl zda dorazí pokladník z UEFA a mnozí hráči už nevěřili jestli uvidí ještě někdy své těžce vydělané eura. Když pokladník konečně dorazil, přišla další rána. Dvorec, který měl minulý týden funkci kustoda totiž zapomněl dresy a tak prvních 5 minut jsme lítali po hřišti zmateně jako Goro před Tokiem. Bohužel, Dvorec měl špatný čtvrtek, nejenom že po druhé za sebou prohrál, ale měl i svoje pády. On totiž upadl i v šatně, když si oblíkal trenky a spadnul z lavičky. Říkal, že mu ujela noha, ale viděl bych to na 4 kusy U Dýmka.

V průběhu utkání si pouze jednou Žebřiny nechaly odskočit soupeře na rozdíl 4 branek. Potom se konečně rozehrál Aleš a začal proměňovat svoje šance a akcie Hřebíkovců šly rapidně dolů. To už žebřiňáci skóre vyrovnali a otočili průběh utkání ve svůj prospěch. Potom už pro ně nebyl problém udržet náskok až do konce. Na vývoj zápasu se podepsali střelci z řad Hřebíkovců ( David a Lukáš), kteří neproměňovali své šance. Zde musíme vyzdvihnout aspoň Marka Valentů, jenž se dokonce dostal na soupeřu půlku ( pouze 2x ) a rozvlnil síť v soupeřově brance. Uplynulé kolo přineslo ještě jeden zajímavý moment. Po dlouhé době přeskočil brankářský virus D1S1 ( Debilitus Slepoňus ) i na brankáře od Hřebíkovců.  S tímto zákeřným virem si nedokázal zejména poradit Ondra, jenž krásnou kolmou přihrávkou našel zcela opuštěného Rosu. Ten postupoval tedy zcela sám na opuštěného Ondru, který ještě chtěl zachránit situaci zoufalým prvomájovým mávaním, ale to bylo na zkušeného záložníka velmi málo. A tak musel se skřípějícími zuby sledovat kouzelnou pravačku malého Mozarta jak ho přehazuje. V tomto utkání se tedy ukázalo jak kdo pil v pátek ( 4.12. ) poctivě Letavín a Muchulín proti zákeřným virům.

Na závěr několik statistických čísel z kanadského bodování:

Aleš - 5 branek, 1x nastřelený Ondrův ksicht

Ondra - 4 branky, brankářská úspěšnost: 15%

Pavel - 3 branky, 1x nastřelená basketbalová konstrukce

Viki - 3 branky, 2x nastřelený sloup, 3x okno, 4x nakopnutý chlap

Dvorec - 3 branky, 9 asistencí, 2x uklouznutí,1x Salchov,5x kurva, 3x píča, 2x Lukyne už to tref, 6x Máro kurva přihraj, 4x to není pravda

M. Valentů - 2 branky,3x sprint, 15x střídání, 2x nastřelený strop. V brance 1x housle.

Podle čísel jste jistě poznali, že je to takový klasický čtvrtek.

Tak za týden. Čus. 

 

Komentáře k tomuto článku