Chemická

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Chemická dokumenty a články Slavnostní mač

Chemická – článek Slavnostní mač

Možné akce:
profilové foto Richard Krejčí
Richard Krejčí

Slavnostní mač

Vytvořeno:5. 12. 2009, 15:57
Autor:Richard Krejčí
Možnosti
Anotace:

Zdravíme sportovní fandy.Určitě již dychtíte po novém komentáři uplynulého kola a tak nebudeme dál napínat a dopřejeme žíznivým očím doušek lahodného textu.

Uplynulé kolo se neslo v duchu sváteční atmosféry. Vzhledem k tomu, že každý z hráčů chtěl být v týmu oslavenců bylo rozdělení velmi složité. Poté co byl proveden slavnostní výkop, začala nelítostná bitva. Do sestavy žebřiňáků byl vytrejdován Aleš, který chtěl po měsíci okusit lahodný pocit vítězství. Slavnostní atmosféra skončila zhruba po 10 minutách, kdy došlo k prvnímu konfliktu před brankou Žebřin. Při jedné zbloudilé střele trefil míč v pokutovém území žebřiňáků Vikiho ruku. Jednalo se o jasnou nastřelenou ruku, bohužel tuto situaci viděl jinak Dvorec, který vyvinul tlak na rozhodčího, jenž pod hrozbou rozbití huby nesmyslně odpískal penaltu. Spravedlnost nakonec zvítězila, jelikož Dvorec nabídnutou šanci zahodil a penaltu neproměnil. Po nudné čtvrthodince kdy padaly branky na obou stranách, přišla akce podzimu.Trávník Gatuso si na polovině soupeře zpracoval přihrávku a jediným zmáčknutím CTRL+SHIFT prostřelil hradbu těl tak dokonale, že balón prosvištěl windowsovskou rychlostí až do branky.  V tu chvíli se asi 2 minuty nehrálo, protože celý stadion aplaudoval a nebylo slyšet vlastního slova. Tato akce dala nový impuls pohledným kombinacím a nastartovala obě mužstva ještě k lepšímu výkonu. V tu chvíli se jakoby roztrhl pytel s nádhernými akcemi. Nejprve Ondra předvedl individuální sólíčko, kdy nasadil Pavlovi jesličky a řítil se na opuštěného Rosu v brance úplně sám. Pavel ještě chtěl situaci zachránit a visel na Ondrovi jako klíště, kousal, škrábal, štípal,ale bohužel nic nepomohlo. Ondra se prostě rozhodl, že Rosu v brance zabije. Vše totiž nasvědčovalo tomu, že to bude opravdu Rosova poslední minuta v životě. Běžel tak rychle, že jeho brokolicový účes plápolal, oči měl při tom zarudlé a sliny kapaly na parkety. Že se nejedná o nějaký omyl dokládá i Rosického výpoveď:" myslel jsem, že mě narve do ksichtu nebo přinejmenším do břicha či do koulí". Svoji akcičku Ondra zakončil nechytatelnou bombou, kdy balón změnil své fyzikální parametry a teleportoval se mezi nohy oněmělého Rosi do branky.

Na druhé straně se žebřiňáci prezentovali kombinační hrou. Souhru na jeden dotek předvedla trojice: Pavel, Viky a Ricardo, kdy první jmenovaný přihrával o sloup a kliku od okna Vikimu, od kterého se balón odrazil k Ricardovi, pro kterého už nebyl problém dopravit mičudu do branky. Jinak se opět předvedli brankáři, neboť bez nich by to nebylo nikdy ono. Tentokrát převzal štafetu povedených výhozů Šolcoj, který si mohl v klidu vybrat ze dvou spoluhráčů,ale on zhodnotil jednoduchou situaci tou nejsložitější myšlenkou - hodil balón protihráči Davidovi, pro kterého už nebyl problém zavěsit.

Utkání bylo co do skóre vyrovné až do posledních minut. V posledních 5 minutách, ale žebřiňáci strhli 2 brankami vítězství na svoji stranu.

Komentáře k tomuto článku