Spoluhráči.cz klub TJ JM Chodov Starší Žáci A dokumenty a články TJ JM Chodov vs FBC Start98 Kunratice

TJ JM Chodov Starší Žáci A – článek TJ JM Chodov vs FBC Start98 Kunratice

Možné akce:
profilové foto Jan Musil
Jan Musil

TJ JM Chodov vs FBC Start98 Kunratice

Vytvořeno:14. 10. 2008, 21:12
Autor:Jan Musil
Možnosti
Anotace:Chtěl bych shrnout zápas s Kunraticema. Match s bohe nemá cenu probírat. Naopak kunratice jsme měli porazit.

Do zápasu jsme nastoupili poměrně sebevědomě na to, že jsme tou dobou 3 prohrané zapasy a jednu remízu. Všichni jsme věděli, že utkání které jsme očekávali v příštích minutách musíme proměnit ve velmi důležité body. Bohužel se tak nakonec nestalo. Proč? To probereme v následujících řádcích.

 Když to vezmu kolem a kolem nejsilnější chodovská třetina je ta prostřední. I to bylo parádně vidět. První třetinu jsme neodehráli nijak zvlášť zajímavě a ve výsledku jsme jí prohráli 0:1. Skórujícím byl kunratický Jan Šterl, který se nemýlil po chybě ve středu obrany v 09:07 (0:1).

Ve druhé třetine jsme konečně zabodovali. Přesnou střelou k tyči zmrazil golmana Brože náš rozkoukávající se kanonýr Kuchta. A jelikož se trefoval hned na začátku třetiny (konkrétně 0:29), pozvedl svým spoluhráčům sebevědomí a vrátil je zpět do hry (1:1). Začali jsme hrát trochu ostřeji a vypracovali jsme si pár slibných šancí. Bohužel se nenašel nikdo, kdo by je přetavil v gól. Zato soupeř se činil a ve 12. minutě se opět zavlnila Chodovská síť (1:2).

Do 3. třetiny nastoupil soupeř s berličkou gólového náskoku a nám nezbývalo nic jiného, než mu jí podrazit a zlámat. To se nám sice v šesté minutě podařilo, kdy Kuchta střílel z totožné pozice jako posledně (2:2). Bohužel naše nadšení zchladil Kunratický kapitán Martin Dušek (2:3). Od 7:44 jsme hráli až do konce zápasu v přečíslení a pár momentů dokonce 5 na 3. Bohužel jsme nevsítili jediný gól, který jsme si určitě zasloužili.

Abych shrnul chyby kterých jsme se dopouštěli. Jednoznačně nedůsledná obrana. Ať už beci nebo centři. Málokdo stál, tam kde měl. Další věcí je šílená koncovka. Už kvůli 5 minutám v přesilovce bez gólu. Škoda, že tam Kuchta nepřihodil ještě jednoho fíka. Jinak si myslim, že jsme nehráli tak špatně, až na to, že jsme prostě neskórovali.

 Tal snad to příště bude lepší.smile

 A mimochodem jsem se teďka dozvěděl, že má Záďa naraženou klíční kost a nějakou dobu si nezahraje (asi 3 týdny).

Komentáře k tomuto článku