DFC Rešice

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub DFC Rešice dokumenty a články Dlabání dýní

DFC Rešice – článek Dlabání dýní

Možné akce:
profilové foto Petra Jílková
Petra Jílková

Dlabání dýní

Vytvořeno:13. 10. 2009, 8:42
Autor:Petra Jílková
Přílohy:

Halloweenská stezka odvahy 09.doc

Možnosti
Anotace:

Takže: dlabání dýní se koná na přání studujících ve čtvrtek od 16 hodin u Romana doma. Kdo má ještě nějaké dýně, tak je vemte. Taky by se hodilo, kdyby si každý donesl nějaký ten dlabátor, protože nevím, kolik jich Romča má.

Po vydlabání dýní vám ukážu plán cesty, kterou si půjdeme zkušebně projít, takže teplé oblečení na sebe.

Jinak k tomu pátku: u startu bude čarodejnice Káťa a skřítek Lidka, dále tam budou tančit dva duchové Lucka a Evka, oběšenec Vteřka a její asistentka Jana Čurdová, po římse na kapli bude chodit bílá paní Lenka Pošvařová a její strašidla Janča Nováčková a její spolustrašidlo, pod kaplí se bude někde pohybovat Týna - ale za co bude to nevím, to je překvapení i pro mně a Jana Horká - ta bude asi mumie v obinadlech, ale ona to ještě neví a na samém konci cesty bude smrtka Andrejs se svým zloduchem Lúcou a  budou nutit lidi, aby se jim upsaly do kroniky duchů.

Bezpečný přechod přes silnici bude zajišťovat Pepa a občerstvení se bude podávat v restauraci U tří strašidel - Roman, Petr, Jirka, které musíme ještě taky nějak namaskovat, ale zatim mě nic nenapadá, to se domluvíme až u Romana. Myslím, že po nějakém tom svařáčku nás určitě něco napadne.

Všichni si masky zajistí samy, ten kdo něco kupoval mi předloží paragon a pokud budu mít dobrou náladu, tak mu ho proplatím.

Taky jsem zapomněla, že na startu a během cesty se bude pohybovat Tomáš s foťákem a u smrtky bude Izik a každého podepisujícího se vyfotí.

Pokud jsem na někoho zabudla nebo by měl ještě někdo zájem nám pomoct, tak dejte vědět. Nevím jak Šárka, Terka a Monča, nějak jsem zapomněla, co mi říkaly.

Jo a já budu sedět doma v teploučku a pít kávu.

Komentáře k tomuto článku