DFC Rešice

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub DFC Rešice dokumenty a články Ukončení roku

DFC Rešice – článek Ukončení roku

Možné akce:
profilové foto Petra Jílková
Petra Jílková

Ukončení roku

Vytvořeno:6. 1. 2009, 17:54
Autor:Petra Jílková
Možnosti
Anotace:

smileTak jsem se rozhodla, že ty naše stránky trochu oživím. Neříkám, že to bude oživení vtipné nebo veselé nebo dokonce pravdivé, ale budu se snažit, aby to nebylo moc trapné.smile

Takže jak všichni víte, tak před vánocemi se konalo - již tradičně - naše ukončení roku v Rouchovanech v hospodě. Účast sice nebyla stoprocentní, ale dalo se to. Kdo mohl a chtěl se bavit, ten se bavil. Třeba Peťa (ten) a Jirka (taky ten) chtěli hodně a povedlo se jim to. Dokonce chtěli tak moc, že si to raději ani moc nepamatovali. 

smile

Musím pochválit našeho osobního řidiče Romana, který obětavě rozvážel holky po všech koutech naší vlasti. Zjistil totiž, je alkohol je metla lidstva, tak ho přestal pít (ještě že tak, jinak bych musela řídit já).

smile

Myslím, že se bavila i naše tichounká Tina (teda spíše poslouchala, ale to se taky počítá), protože ač mohla jet dom několikrát, odjela nakonec až v poslední várce směr Dukovany Jamolice.

smile

Jinak se na akci rozdávaly dárečky od sponzorů, takže kdo nedostal nic, má smůlu. To  kecám, ti co se nemohli akce zúčastnit, ať se nebojí, dárečky mají u nás. A protože se Fteřka nemohla akce zúčastnit, musela nám jako modelka posloužit tentokrát Máňa. Ale svoji práci odvedla na jedničku. Snad budou i nějaké fotečky.

smile

I já jsem dostala osobní dáreček, za který moc děkuji. Dostala jsem krásnou propisku s kopačákem. To asi proto, že na hřišti se s ním moc nepotkám, tak ať se aspoň podívám, jak vypadá.

smile

Zastoupení tentokrát bylo i z Řeznovic. Ještě že má Monča toho svého Peťánka, že je mohl dovézt. Taky musel chudák řídit. 

smile

Tak závěrem ještě poděkování všem, co přišli. Další plánovaná akce zase u nás na dvoře, ale to bude raději bez komentáře. To, že hrajeme fotbal u nás na dvoře se dá ještě pochopit, že ho některé hrají v kalhotkách (mimochodem krásných) to se dá taky pochopit, ale že se někteří jedinci koupou v malém bazénku pro děti a to nemají ani plavky, no tak to raději .....až po 22 hodině.......

 

 

Komentáře k tomuto článku