DV Hokej

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub DV Hokej kalendář akcí DV hokej - hráči do pole

DV Hokej – DV hokej - hráči do pole

Možné akce:

DV hokej - hráči do pole

Kdy:Úterý 1. 2. 2011 22:30 – 23:30
Kde:malá hala
Popis akce:

Ahoj hokejisti, hrajeme mimořádně od 22:30, ale je tu jeden problém...od včerejška mě skolila chřipka, takže v úterý určitě nepůjdu. Z tohoto důvodu by bylo potřeba, kdyby se našel dobrovolník, který by do úterý 15:00 zaplatil na zimáku (slečna Klusoňová) potřebnou částku (2.550,- Kč), no a po hokeji si ji zase vybral zpátky...:o) V tomto směru jenom připomínám, že vybíráme 150,- Kč s tím, že to, co je vybráno nad potřebnou částku se dává bokem a na konci sezony s nimi naložíme dle dohodnutého výběru (hokej zadarmo, hokej ve velké hale v rozumný čas tak, aby se na nás mohli přijít podívat rodiny nebo koupit něco, co potřebujeme...určitě puky).

Pokud tedy někdo bude ochoten tento hokej zorganizovat, dejte mi prosím vědět. Díky

Tak zatím je to docela bída...s Jirkou jsme se před chvílí domluvili, že pokud do 14:30 nebude přihlášeno alespoň 16 lidí, tak dnešní hokej odpískáme.

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (13) Jiří Voltner ml., Zbyněk Rob, Mirek Klapka, Hynek Skorepa, Nikolas Košťál, Honza Tobijášek, Luděk Dvořák, Marek Hamáš, Václav Krejčí, Martin Šťovíček, Karel Pavelka, Miroslav Uhlíř, Martin Suchomel
Nezúčastnili se (7) David Venzara, Pepa Starý, martin žák, Honza Horák, David Vatter, Tomas Knajfl, Petr Stodola
Zadal:David Venzara, 28. 1. 2011, 14:52   (upraveno 1. 2. 2011, 12:16)
Možnosti

Komentáře k této akci