Fans AC HIP HOP

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Fans AC HIP HOP dokumenty a články 01 - Důležitá změna v sezoně 2014/2015

Fans AC HIP HOP – článek 01 - Důležitá změna v sezoně 2014/2015

Možné akce:
profilové foto Milan Malovec
Milan Malovec

01 - Důležitá změna v sezoně 2014/2015

Vytvořeno:2. 9. 2014, 22:56   (upraveno 9. 9. 2014, 23:28)
Autor:Milan Malovec
Možnosti
Anotace:

Vážení přátelé a fandové AC Hip Hop Hradec Králové.

Vedení klubu AC HIP HOP HK se pro sezonu 2014/2015 rozhodlo, že v loňském roce velice úspěšný juniorský Fitness tým se v sezoně 2014/2015 bude účastnit v převážné většině již jen soutěží FISAF , a to ve II. výkonnostní třídě  a soutěží republikových - typu Bohemia Aerobic Tour se bude účastnit již jen minimálně.   To sebou přináší jednu nemilou věc. Těchto soutěží pod hlavičkou FISAF se mohou účastnit pouze týmy o maximálním počtu osmi závodnic. A jelikož juniorský Fitness tým měl loni členek víc, došlo k tomu,  že došlo k redukci závodnic v tomto týmu. Bohužel, do role náhradnice byla vybrána naše dcera. Jelikož nebyla akceptována ze strany vedení klubu možnost nacvičit dvě sestavy ( jednu s osmi závodnicemi pro FISAF a jednu se všemi pro ostatní soutěže) a role náhradnice v tomto případě znamenala pouhou účast na trénincích bez pevného místa v sestavě a výhledově bez šance účastnit se závodů ( pouze v případě dlouhodobé nemoci či zranění některé závodnice stálého kádru), ukončila dcera v tomto klubu nedobrovolně činnost, neboť šance na účast v závodech - jak výše uvedeno - byla minimální, spíše nulová.

S tím souvisí i to, že již nebudu nadále vkládat příspěvky, rozpisy a výsledky ze závodů, a nebudu mít tedy ani možnost vkládat  videa a fotografie ze závodů.

Tímto chci poprosit všechny rodiče a fandy klubu, aby se této role ujali sami, aby tyto stránky žily i nadále. Děláte to nejen pro sebe, ale i pro své dcery, abyste se nejen Vy sami, ale i ony mohly za několik let podívat, jaké to bylo, když tehdy a tehdy byly na těch kterých závodech a případně si na videu prohlédly, jak cvičily.

 

Osobně je mi to líto, ale věřím, že se najde dost lidiček sem po každém závodě přidat nějaký komentář, foto či video.

Děkuji, mějte se krásně,

Milan Malovec

Komentáře k tomuto článku