Spoluhráči.cz klub FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN dokumenty a články 11.11.2012 FK SK POLANKA : FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN 2:0

FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN – článek 11.11.2012 FK SK POLANKA : FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN 2:0

Možné akce:
profilové foto Artur Janša
Artur Janša

11.11.2012 FK SK POLANKA : FC IRP ČESKÝ TĚŠÍN 2:0

Vytvořeno:18. 11. 2012, 19:55   (upraveno 19. 11. 2012, 18:56)
Autor:Artur Janša
Možnosti
Anotace:
První poločas moc atraktivní fotbal nenabídl, hrálo se převážně ve středu hřiště. První šance si vypracovali hosté, kdy obstřelovali branku Radovana Řehulky z větší dálky. Polanečtí zahrozili poprvé až ve 21. minutě, kdy David Valenčin nacentroval míč na Jána Moravčíka, jeho pokus z otočky skončil mimo branku. O 4. minuty později střílel z 20 metrů Dominik Piskoř, Filip Klepek si s jeho pokusem poradil. O chvíli později zakončoval centr zátylkem Rostislav Planka, ale na brankáře nevyzrál. Hosté poté zahrozili na po chybě Davida Valenčina, Radovan Řehulka šanci Radima Pařenicy zlikvidoval včasným vyběhnutím. Ve 40 minutě se na hostující šestnáctce drželi Ján Moravčík a Filip Hradečný, Janko se mu vysmekl, přihrál na druhou stranu na Radomíra Fukalu, jehož prudkou střelu vyrazil Filip Klepek mimo branku. Ve 44. minutě se na opačné straně snažil přejít Michal Vyležík a byl sražen. Rozhodčí Ochodek ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Nikola Andrýsek a nekompromisní střelou otevřel skóre utkání. 

Druhá půle byla více atraktivnější a agresivnější. Hosté agresivně napadli polanecké hráče místy až za hranicí férovosti, o čemž by mohl vyprávět Michal Vyležík. Ten po několika střetech musel předčasně pro zranění střídat. V 63. minutě mohli hosté vyrovnat, po ztrátě míče Jána Moravčíka zahrozili rychlým brejkem, na jehož konci byla hlavička Stefana Nowaka těsně vedle Řehulkovy branky. O minutu později měl šanci na druhé straně David Fromelius, jeho zakončení Filip Klepek vykryl. V 73. vstřelil branku Vojtěch Zabelka, kterou rozhodčí neuznali pro ofsajd. O 2 minuty později po rohu Davida Valenčina vyskočil nejvýše David Fromelius, jeho hlavička skončila mimo branku. V 80. minutě zvýšil na 2:0 Dominik Piskoř, který zakončil krásnou akci polaneckých. Na jejím začátku byl výkop Radovana Řehulky na Jána Moravčíka, míč dále putoval k Davidovi Fromeliusovi, Pavlu Cirklovi a Jiřímu Kulovi, který Dominikovi předložil finální přihrávku. O minutu později vstřelil branku David Fromelius, branka nebyla uznána pro domělý ofsajd. Další branka již v zápase nepadla a polanečtí zakončili pozdimní sezónu důležitou výhrou.

Branky: 45. Andrýsek (pen.), 80. Piskoř ŽK: Rusek, Nowak (Č. Těšín). Rozhodčí: Ochodek - Čuba, Bartoš. Diváci: 150. 

FC IRP Český Těšín: Klepek - Rac, Kantor, Bolek, Zabelka, Pařenica, Hradečný, Przycko, Nowak, Lojek (79. Probosz), Rusek. Trenér: Pavel Smatana. 

Fotky ze zápasu zde.
 

Komentáře k tomuto článku