FC Úterý

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub FC Úterý kalendář akcí Sportovně-rodinné odpoledne ve Studánce na hřišti

FC Úterý – Sportovně-rodinné odpoledne ve Studánce na hřišti

Možné akce:

Sportovně-rodinné odpoledne ve Studánce na hřišti

Kdy:Sobota 23. 9. 2017 14:00 – Neděle 24. 9. 2017 6:00
Kde:ve Studánce na hřišti
Popis akce:

Přátelé,

při včerejším zasedání Rady Moudrých na Starém městě jsme vzkřísili myšlenku sportovně-rodinného odpoledne ve Studánce na hřišti. 

Jako termín jsme vybrali sobotu 23.9. protože bude určitě hezky. Moc bych nerozjížděl diskuzi o termínu, leda by nemohl někdo důležitej, jako třeba já, hospodská Hnátková nebo prase. (potvrdíme příští úterý)

Podrobný program ještě není úplně schválenej, ale začali by sme někdy po obědě, peklo by se maso a pilo pivolimo, asi by jsme si chvíli i kopli před jásajícím publikem, můžeme využít i hřiště na beach a ukecat ženský do bikin....

Vstup pouze s partnerkou (a to jakéhokoli pohlaví), nebo ve fotbalovém dresu. Děti vítány, když budou hezky sedět a mlčet. Rádi uvidíme i bejvalý fotbalový kamarády (Jánskej, Pája, Millhouse...), ale radši jsem je do mejlistu všechny nedával, tak jim kdyžtak řekněte.

Poprosím Kubu, jestli by na Spoluhraci.cz založil akci, kde si naklikáme přijdu/nepřijdu, jako hosta přidejte počet osob, co dorazí s váma (rodina, Jánskej, Pelta, escort...).

Dík. 

Konec hlášení.

Voj-Tech

Důležitost: vysoká
Maximální účast:99 spoluhráčů
Zúčastnili se (18) Andrej Gulyáš, 1x žena (host od Andrej Gulyáš), 1x dítě (host od Andrej Gulyáš), 1 x dítě (host od Andrej Gulyáš), Ondřej Brych, Vojta Konecny, +3 abstinenti (host od Vojta Konecny), Patrik Hubený, MANŽELKA (host od Patrik Hubený), DCERA (1ROK) (host od Patrik Hubený), Jan Volše, žena + 2 miniděti (host od Jan Volše), Adam Březina, 1x žena (host od Adam Březina), Milan Trpišovský, Pája (+ 1 x žena + 2 x špunti) (host od Milan Trpišovský), Petr Cvejn, žena+minidítě a poberťák (host od Petr Cvejn)
Nezúčastnili se (6) David Hejzlar, Stuart Brock, Oldřich Bošek, Daniel Řípa, Jakub Jasanský, Petr Kareš
Zadal:Jakub Jasanský, 24. 8. 2017, 9:00
Možnosti

Komentáře k této akci