Spoluhráči.cz klub FC Vysočina Jihlava - ženy B dokumenty a články Miniturnaj v Okříškách

FC Vysočina Jihlava - ženy B – článek Miniturnaj v Okříškách

Možné akce:
profilové foto Bohuslav Fiala
Bohuslav Fiala

Miniturnaj v Okříškách

Vytvořeno:23. 9. 2010, 14:35
Autor:Bohuslav Fiala
Možnosti
Anotace:9.5.2010

První konfrontace s ženskými týmy se odehrála v Okříškách na turnaji tří družstev s týmy SK Huhtamaki Okříšky a JIPAP Přibyslavice. Hrálo se 2x20 min.

První utkání jsme sehrály s Okříškami a skončilo remízou 1:1. Holky odehrály dobrý zápas a byly samy trochu překvapeny výsledkem. Ukázalo se, že s ženskýmy týmy mohou hrát vyrovnanou partii. V tomto zápase byly i lepším týmem. Domácí se ujaly vedení naší vlastní brankou a chvíly po té snížila střelou z vápna M.Krpálková.

Ve druhém zápase hrály s Přibyslavicemi a skončilo naši prohrou 1:2. Holky z Přibyslavic vlétly do utkání jako uragán a naše holky to trochu zaskočilo. Po chvilce se však vzpamatovaly a srovnaly se soupeřem krok. Utkání bylo vyrovnané, soupeřky hrály silový fotbal a naše holky se zase snažily hrát technicky.Ujaly jsme se vedení 1:0 brankou tichánkové. Poté tečovala střelu soupeřky P.Francálková a bylo to 1:1. V závěru Přibyslavice využily nepozornosti naší obrany a vstřelily víteznou branku.

Sestava:

Neprašová(Suchánková) - Hromádková, Francálková, Němcová, Krpálková - Hindová(Jiroušková), Tichánková, Sedláková, Záškodová(Pavlínková) - Skořepová(Walicová), Neckařová

Výsledky:

Okříšky - FC Vysočina "B" 1:1 (1:1)

Přibyslavice - FC Vysočina "B" 2:1 (0:0)

Okříšky - Přibyslavice  0:0

 

Komentáře k tomuto článku