Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 02 Devítka statečných padla v předposlední minutě s celkem Čisté...

Fitcentrum Litomyšl – článek 02 Devítka statečných padla v předposlední minutě s celkem Čisté...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Devítka statečných padla v předposlední minutě s celkem Čisté...

Vytvořeno:1. 2. 2022, 15:13   (upraveno 1. 2. 2022, 15:16)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Fitcentrum se jen těžko dávalo na středeční utkání s Čistou dohromady a nakonec k zápasu odcestovala pouze devítka statečných a brankář Pavel Peterka. Ve vyrovnaném duelu rozhodl půjčený hráč, který doplnil kádr Čisté, a to Miroslav Lustyk, který dovršil v utkání dokonce hattrick!!

Fitcentrum Litomyšl - HC Čistá 3:4 (1:2, 1:0, 1:2)

   Už ve 3. minutě byl vyloučen obránce Libor Štegner a Čistá s přesilovkou naložila velmi dobře. Po přihrávce Jaroslava Kopeckého otevřel skóre utkání na konci 4. minuty Miroslav Lustyk - 0:1. Odpověď našlo Fitcentrum velmi brzy. V 6. minutě také v početní výhodě po asistenci Martina Dobeše vyrovnal Martin Kudrna na 1:1. V 15. minutě se ale opět prosadili hráči Čisté. Po akci Václava Jetmara vrátil Čisté vedení Lukáš Kasal - 1:2.

   Ve druhé části Fitcentrum vyrovnalo hru a výsledkem bylo vyrovnání ve 32. minutě po akci Martina Dobeše a střele Petra Dobiáše - 2:2.

  Hned v úvodu třetí části po 33 sekundách ujel Martin Pecháček a po jeho přihrávce skóroval Miroslav Lustyk na 2:3. Fitcentru ale pomohla opět přesilová hra. Na jejím konci se po přihrávce Tomáše Lesáka prosadil Zdeněk Hájek a srovnal stav na 3:3. V předposlední minutě ale využila čistá nedůslednosti hráčů Fitcentra a po přihrávce Jaroslava Kopeckého vsítil dokončeným hattrickem rozhodující branku Miroslav Lustyk - 3:4.

  Fakta - branky: Martin Kudrna, Petr Dobiáš, Zdeněk Hájek - Miroslav Lustyk 3, Lukáš Kasal. Asistence: Martin Dobeš 2, Tomáš Lesák - Jaroslav Kopecký 2, Václav Jetmar, Martin Pecháček. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 1:2, využití: 2:1. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Zdeněk Hájek, Jiří Špryňar, Libor Štegner (2), Martin Kudrna, Martin Dobeš, Tomáš Lesák, Radim Juruj, Martin Kuda, Petr Dobiáš. Sestava - HC Čistá: Václav Pulda - Radek Bělka (2), Václav Jetmar, Lukáš Kasal, Petr Kopecký, Miroslav Mikulecký, Martin Pecháček, Lukáš Střasák, Pavel Vomáčka, Miroslav Lustyk (2), Jaroslav Kopecký.

Komentáře k tomuto článku