Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 02 Tři kompletní pětky Fitcentra zdolaly celkem bez problémů celek Příluky!

Fitcentrum Litomyšl – článek 02 Tři kompletní pětky Fitcentra zdolaly celkem bez problémů celek Příluky!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Tři kompletní pětky Fitcentra zdolaly celkem bez problémů celek Příluky!

Vytvořeno:24. 10. 2021, 19:39   (upraveno 24. 10. 2021, 20:29)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:I k dalšímu duelu se Fitcentrum sešlo na tři kompletní pětky. Někteří hráči chyběli, ale zaskočili jiní a opět z toho byla výhra, tentokrát tříbodová. Ani tentokrát se ale Fitcentrum nevyvarovalo chyb a zaplatilo za ně dvěma góly v síti Pavla Peterky, který jinak podal velmi dobrý výkon.

Fitcentrum Litomyšl - HC Příluka 7:2 (3:1, 2:0, 2:1)

   Už ve 4. minutě uvolnil ideálně Tomáš Lesák před brankou střelce Radka Hrnčíře a ten s chutí rozšířil svou střeleckou sbírku - 1:0. V 7. minutě si to oba zopakovali při početní výhodě a opět po přihrávce Tomáš Lesáka zvýšil Radek Hrnčíř na 2:0. V 8. minutě byl ale vyloučen Libor Štegner a Příluka se chopila příležitosti. Milan Drahoš se štěstím zachytil vyhozený puk od Martina Dobeše, přihrál na najetého Davida Krále, který snížil na 2:1. V 11. minutě po kombinaci Michaela Reslera a Vladimíra Vilímka odpověděl Karel Mifek na 3:1

  Na začátku 18. minuty si Fitcentrum vytvořilo drtivý tlak, Petr Dobiáš našel na modré Vladimíra Vilímka a jeho střela po zemi znamenala další branku v síti Příluky - 4:1. O dvě minuty později po dalším tlaku Fitcentra uvolnil Libor Cach Milana Vičara, ten prodloužil na Martina Kudrnu, který pohotově přidal další branku na 5:1.

  Ve 34. minutě využil zaváhání obrany Fitcentra rychlý  Pavel Šmejda a snížil na 5:2. To bylo naštěstí ze strany Příluky vše, protože pozorný Pavel Peterka polapal už všechny střely soupeře. Na začátku 46. minuty vybojoval puk Martin Kudrna, předložil ho na Milana Vičara, který zvýšil na 6:2 a oslavil tak narození dcery - GRATULUJEME!!!. Na začátku 47. minuty tak dlouho dotíral Michael Resler na obránce, až vybojoval puk pro Karla Mifka a jeho střela od horní tyče skončila za zády brankáře Jakuba Kořízka - 7:2.

  Fakta - branky: Radek Hrnčíř 2, Karel Mifek 2, Milan Vičar, Martin Kudrna, Vladimír Vilímek - David Král, Pavel Šmejda. Asistence: Tomáš Lesák 2, Vladimír Vilímek, Petr Dobiáš, Milan Vičar, Martin Kudrna, Michael Resler - Milan Drahoš. Vyloučení: 5:2, využití: 1:1, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: Stach. Sestava Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Dobeš (2), Tomáš Lesák, Karel Mifek, Michael Resler, Radim Juruj, Dušan Schlögl (2), Libor Cach, Radek Hrnčíř, Martin Kuda, Petr Dobiáš, Libor Štegner (2), Vladimír Vilímek, Milan Vičar, Martin Kudrna, Libor Kučera (4). Sestava - HC Příluka: Jakub Kořízek - Michal Šimek (2), Vojtěch Andrle, Milan Drahoš (2), Leoš Svoboda, Marek Josefy, František Renza, David Král, Pavel Šmejda, Jan Částek, Vojtěch Kouřil, Lukáš Sodomka.

Komentáře k tomuto článku