Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 03 Několikanásobný vítěz soutěže a dosud vedoucí celek z Vysokého Mýta e musel tentokrát sklonit před výkonem hráčů Fitcentra!!

Fitcentrum Litomyšl – článek 03 Několikanásobný vítěz soutěže a dosud vedoucí celek z Vysokého Mýta e musel tentokrát sklonit před výkonem hráčů Fitcentra!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Několikanásobný vítěz soutěže a dosud vedoucí celek z Vysokého Mýta e musel tentokrát sklonit před výkonem hráčů Fitcentra!!

Vytvořeno:5. 11. 2023, 18:38   (upraveno 5. 11. 2023, 19:34)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Minulý zápas obdrželo Fitcentrum od Vidlaté Seče šest kousků a ani jednou nemířilo do černého. S obavou se tedy očekával duel s dosud vedoucím celkem soutěže. Ovšem už i první třetina naznačila, že Fitcentrum není tím celkem z minulého zápasu. Sice první třetina nakonec vyzněla ještě pro favorita z Mýta, ale v dalším průběhu už vzalo Fitcentrum otěže utkání pevně do svých rukou a po velmi dobrém výkonu všech hráčů zaslouženě zvítězilo!

Fitcentrum Litomyšl - HC Vysoké Mýto 6:3 (0:1, 2:0, 4:2)

   Do zápasu vstoupilo Fitcentrum obezřetně, ale brzy vyrovnalo s Vysokým Mýtem hru. Několik slibných příležitostí na obou stranách ale nebylo proměněno a oba brankáři (Lukáš Vavřina z Fitcentra, i Zdeněk Kotlář z Vysokého Mýta) si drželi dlouho čistá konta. V poslední minutě úvodního dějství si Fitcentrum vytvořilo velký tlak u branky Kotláře, ale soupeř získal puk, ujel Miloslav Otta po pravé straně a následně nahodil puk před branku a teč Leoše Horáka bohužel skončila za zády Lukáše Vavřiny - 0:1.

   Ve druhém dějství se obraz hry neměnil. Ze strany Vysokého Mýta zlobil především Michal Nespěšný a dokonce se Vysoké Mýto jednou dožadovalo branky, ale puk šel bohužel pro soupeře od tyčky mimo. Na začátku 25. minuty byl na straně Vysokého Mýta vyloučen Michal Nespěšný za hru vysokou holí a jeho nepřítomnost znamenala po šestatřiceti sekundách početní výhody Fitcentra branku, když na přihrávku Davida Vomočila si najel Martin Kuda a propasíroval puk za záda Zdeňka Kotláře - 1:1. Ve 31. minutě si Fitcentrum vynutilo velký tlak u branky soupeře a po kombinaci Libora Cacha a Michaela Reslera dokonal obrat střelou po zemi Miroslav Resler - 2:1.

   Hned v úvodu posledního dějství se Fitcentrum opět usadilo u branky Zdeňka Kotláře a po ideální přihrávce Jana Šímy z poza branky zvýšil pohotově David Vomočil na 3:1. Ve 37. minutě se dobře orientoval u branky Fitcentra Michal Nespěšný a po přihrávce Petra Peciny snížil na 3:2. Ve 39. minutě se ale Fitcentrum opět usadilo v útočném pásmu a po krásné střílené nahrávce Libora Cacha tečoval puk za záda Zdeňka Kotláře Martin Kuda - 4:2. Za dalších šestnáct sekund se ale proháčkoval až před Lukáše Vavřinu Michal Nespěšný, ideálně předložil puk na hůl Vojtěcha Měšťana, který snížil na 4:3. To bylo ale naštěstí ze strany Vysokého Mýta vše. Následně přežil soupeř oslabení, ale šest sekund po naskočení Petra Peciny na led zachytil David Vomočil po akci Martina Kudy vyhození soupeře a pohotově zvýšil na 5:3. Ve 46. minutě po kombinaci Miroslava Reslera a střele Karla Mifka tečoval puk za záda Zdeňka Kotláře Michael Resler a pečetil tak výhru Fitcentra na konečných a zasloužených 6:3.

   Fakta - branky: Martin Kuda 2, David Vomočil 2, Miroslav Resler, Michael Resler - Leoš Horák, Michal Nespěšný, Vojtěch Měšťan. Asistence: David Vomočil, Michael Resler, Jan Šíma, Libor Cach, Martin Kuda, Karel Mifek - Miloslav Otta, Petr Pecina, Michal Nespěšný. Rozhodčí: ???+???, vyloučení: 2:3, bez využití. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Lukáš Vavřina - Miroslav Resler (2), Libor Cach, Petr Dobiáš (2), Libor Štegner, David Vomočil, Milan Vičar, Martin Kuda, Karel Mifek, Martin Kudrna, Radim Juruj, Michael Resler, Jan Šíma. Sestava - HC Vysoké Mýto: Zdeněk Kotlář - Jan Syrový, Michal Břeň, Tomáš Bajer, Jaroslav Svoboda (2), Petr Pecina (2), Michal Nespěšný (2), Vojtěch Měšťan, Michal Němeček, Miloslav Otta, Leoš Horák.   

Komentáře k tomuto článku