Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 06 Zápas s Peak Sportem se zlomil v jediné přesilovce a Fitcentrum vyšlo bodově naprázdno!

Fitcentrum Litomyšl – článek 06 Zápas s Peak Sportem se zlomil v jediné přesilovce a Fitcentrum vyšlo bodově naprázdno!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Zápas s Peak Sportem se zlomil v jediné přesilovce a Fitcentrum vyšlo bodově naprázdno!

Vytvořeno:27. 11. 2023, 11:10   (upraveno 27. 11. 2023, 12:45)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:S favoritem soutěže drželo Fitcentrum krok až do jediné přesilovky soupeře. Za stavu 3:3 se podařilo soupeři skórovat a následně Fitcentrum ještě dvakrát inkasovalo a vyšlo tak bodově naprázdno!

Fitcentrum Litomyšl - Peak Sport 3:6 (0:2, 2:1, 1:3)

   Od prvních sekund si Fitcentrum uvědomovalo sílu soupeře a stačilo eliminovat snahy soupeře. To platilo až do 13. minuty, kdy po asistenci Michala Budiny otevřel skóre utkání  Jan Nekvinda - 0:1. To spoupeře nabudilo a ve 14. minutě po akci Filipa Lipavského zvýšil René Štyndl na 0:2.

   Ve 20. minutě se ale vyplatil důraz hráčům Fitcentra u branky soupeře, Martin Kuda se z levé strany uvolnil a po jeho přihrávce snížil Milan Vičar na 1:2. Ve 22. minutě vybojoval za brankou soupeře puk Michael Resler, poslal ho na volného Davida Vomočila, který vyrovnal na 2:2. Radost z vyrovnání ale trvala něco málo přes minutu, protože po přihrávce Miroslava Lustyka vrátil soupeři vedení Vladimír Knap - 2:3.

   Na začátku 34. minuty si Fitcentrum vytvořilo veliký tlak u branky Petra Pakosty a následnou střelu Michaela Reslera poslal do branky Martin Zatočil a bylo opět vyrovnáno - 3:3. Následně si Fitcentrum vytvořilo řadu vyložených šancí, ve kterých vynikal předeším David Vomočil, ale ani jednou se neprosadil. Ve 43. minutě byl vyloučen Karel Mifek a soupeř se chopil příležitosti. Po pěkné kombinaci proměnil přihrávku Miroslava Lustyka v branku Jaroslav Kopecký ve 44. minutě - 3:4. To soupeře opět nakoplo a v následující minutě po akci Filipa Lipavského a střele Michala Budiny tečoval puk za záda Pavla Peterky nešťastně Martin Zatočil - 3:5. Za dalších dvaadvacet sekund se ještě prosadil René Štyndl a po jeho asistenci uzavřel skóre utkání Vladimír Knap - 3:6.

   Fakta - branky: Milan Vičar, David Vomočil, Martin Zatočil - Vladimír Knap 2, Jan Nekvida, René Štyndl, Jaroslav Kopecký, Michal Budina. Asistence: Michael Resler 2, Martin Kuda - Miroslav Lustyk 2, Filip Lipavský 2, Michal Budina, René Štyndl. Rozhodčří: ???. Vyloučení: 1:1, využití: 0:1. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Libor Štegner, Libor Cach, Lukáš Šváb, Martin Zatočil, David Vomočil, Michael Resler, Karel Mifek (2), Petr Dobiáš, Milan Vičar, Martin Kuda. Sestava - Peak Sport: Petr Pakosta - Jan Nekvinda, Miroslav Lustyk, Jaroslav Kopecký, Vladimír Knap, Jan Lipavský, Petr Havran, René Štyndl (2), Vladimír Nepraš, Filip Lipavský, Josef Jiruše, Michal Budina.

Komentáře k tomuto článku