Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 07 Fitcentrum přehrálo Rytíře z Pusté Kamenice díky čtyřem brankám a dvěma asistencím kanonýra Davoda Vomočila vysoko 8:4!

Fitcentrum Litomyšl – článek 07 Fitcentrum přehrálo Rytíře z Pusté Kamenice díky čtyřem brankám a dvěma asistencím kanonýra Davoda Vomočila vysoko 8:4!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Fitcentrum přehrálo Rytíře z Pusté Kamenice díky čtyřem brankám a dvěma asistencím kanonýra Davoda Vomočila vysoko 8:4!

Vytvořeno:4. 12. 2023, 10:53   (upraveno 4. 12. 2023, 11:09)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Letošní nováček z Pusté Kamenice byl pro hráče Fitcentra dlouho nepříjemný v pohybu a napadání. Litomyšlský celek má ale letos kanonýra Davida Vomočila a hlavně díky němu si mohl připsat další tři body do tabulky, když david se trefil čtyřikrát a navíc dvě branky svým spoluhráčům připravil. Se zraněním bohužel dokončil zápas brankář Pavel Peterka...

Fitcentrum Litomyšl - Rytíři Pustá Kamenice 8:4 (2:1, 2:1, 4:2)

   Rytíři od prvních minut hýřili pohybem a pro hráče Fitcentra to byl dlouho nepřekonatelný handicap. Na začátku 7. minuty navíc Roman Roušar popvré překonal Pavla Peterku ve vlastním oslabení a Rytíři šli do vedení - 0:1. V 8. minutě ale zachytil David Vomočil vyhození soupeře a zkušeně srovnal stav v početní výhodě - 1:1. Na konci 13. minuty nabruslil do obranného pásma neohroženě Martin Kuda a zpoza branky našel najetého David Vomočila, který dokonal obrat v utkání - 2:1.

   Hned v úvodu druhé části využil chybu v obraně Fitcentra Jan Krajíček a vyrovnal na 2:2. V 19. minutě ale napřáhl na modré Libor Štegner a puk skončil za zády brankáře Tomáše Šikuly a vrátil tak Fitcentru vedení - 3:2. Ve 29. minutě uvolnil David Vomočil Martina Kudu a ten pohotově skóroval na 4:2.

   Také do třetího dějství vstoupil opět lépe soupeř z Pusté Kamenice. Ve 36. minutě po přihrávce Tomáše Boušky snížil Martin Smažil na 4:3. Za minutu a půl se ale individuálně prosadil David Vomočil a blafákem dokončil svůj hattrick a zvýšil na 5:3. Rytíři se ale nevzdávali a opět zabojovali. Ve 43. minutě po asistenci Davida Zemana snížil Roman Roušar na 5:4. Ve 46. minutě ale vybojoval puk Ondra Vašinka, posunul ho na modrou na Martina Kudrnu, který přes obránce našel najetého Michaela Reslera - ten střelou k tyči zvýšil na 6:4. Za dalších čtyřiadvacet sekund po přihrávce Davida Vomočila se trefil od horní tyče do branky ideálě Milan Vičar a zvýšil už na 7:4. To soupeře definitině zlomilo a za dalších 11 sekund po přihrávce Milana Vičara pečetil svůj výborný výkon v utkání svým čtvrtým gólem David Vomočil - 8:4. Nutno dodat, že David sehrál utkání se zraněním a se sebezapřením, což je obdivuhodné!!

   Fakta - branky: David Vomočil 4, Libor Štegner, Martin Kuda, Michael Resler, Milan Vičar - Roman Roušar 2, Jan Krajíček, Martin Smažil. Asistence: David Vomočil 2, Martin Kuda, Martin Kudrna, Milan Vičar - Roman Roušar 2, Tomáš Bouška, David Zeman. Vyloučení: 1:1, využití: 1:0. Rozhodčí: Stach. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Petr Dobiáš, Martin Kuda (2), Martin Kudrna, Michael Resler, Libor Štegner, Lukáš Šváb, Ondřej Vašinka, Milan Vičar, David Vomočil. Sestava - Rytíři Pustá Kamenice: Tomáš Šikula - Tomáš Bouška, Marek Černý, Jaromír Gregor, Jan Krajíček, Vojtěch Randák, Roman Roušar, Martin Smažil, Marek Štukhejl, Jan Šulc, Jan Vodehnal, David Zeman (2).

Komentáře k tomuto článku