Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 07 Výborný výkon brankáře Pavla Peterky a zlepšená střelecká potence, to vše přineslo další tři body do tabulky po výhře nad Čistou!

Fitcentrum Litomyšl – článek 07 Výborný výkon brankáře Pavla Peterky a zlepšená střelecká potence, to vše přineslo další tři body do tabulky po výhře nad Čistou!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Výborný výkon brankáře Pavla Peterky a zlepšená střelecká potence, to vše přineslo další tři body do tabulky po výhře nad Čistou!

Vytvořeno:30. 11. 2019, 22:47   (upraveno 30. 11. 2019, 22:52)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po výhře nad Rybníkm chtělo Fitcentrum potvrdit zlepšenou formu, a to se nakonec i podařilo v dalším duelu s celkem Čisté. Fitcentrum se sice opět nevyhnulo hluchým místům, ale to podržel své spoluhráče fantastickým výkonem Pavel Peterka, což přineslo další tři body do tabulky, kde litomyšlský celek přeskočil právě svého soupeře.

Fitcentrnum Litomyšl - HC Čistá 6:3 (2:0, 1:2, 3:1)

Celých osm minut se nic zvláštního na hřišti neudálo. Pak ale v tlaku hráč Čisté přihrával zpoza branky, puk se ale dokoulel na Michaela Reslera, který přešel přes obránce a střelou k tyči otevřel skóre zápasu - 1:0. Na konci 14. minuty se pak po přihrávce Martina Dobeše protáhl do třetiny Čisté opět Michael Resler a střelou k levé tyči zvýšil v početní výhodě na 2:0. V první minutě druhé části ale chyboval na modré čáře Miroslav Resler, jehož přihrávku zachytil Martin Maršík a po jeho přihrávce Daniel Fišer po sólu snížil na 2:1. Ve 20. minutě si Fitcentrum vytvořilo drtivý tlak a po přihrávce Ladislava Češky odpověděl Martin Kuda pohotově na 3:1. Ve 30. minutě se Fitcentru nepodařilo vyhodit puk ze své třetiny, zachytil ho Miroslav Mikulecký a po jeho přihrávce se trefil Martin Frňka a snížil na rozdíl branky - 3:2. Následně nebyla uznána branka Martina Kudrny, když se rozhodčí nedokázali dohodnou, zda puk byl a nebo nebyl za zády brankáže Rambouska. Ve 38. minutě si pak Fitcentrum opět vytvořilo tlak v třetině Čisté. Od modré nahodil puk Tomáš Lesák na Martina Kudrnu, jehož střelu dorazil za záda brankáře Václava Rambouska Martin Kuda - 4:2. Za dalších patnáct sekund našel před brankou Michael Resler najetého Miroslava Reslera, který na dva pokusy nakonec dostal puk za záda brankáře a zvýšil na 5:2. Za dalších sedmatřicet sekund si hráči Čisté mysleli, že vsítili branku. Fitcentrum ale pokračovalo ve hře a do samostatného úniku se dostal Miroslav Resler a střelou k levé tyči zvýšil na 6:2. Ve 44. minutě se dočkala nakonec i Čistá. Po přihrávce Martina Ryšana se prosadil mladík Daniel Fišer a upravil stav na konečných 6:3.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Miroslav Resler 2, Martin Kuda 2 - Daniel Fišer 2, Martin Frňka. Asistence: Martin Dobeš, Ladislav Češka, Martin Kudrna, Michael Resler - Martin Maršík, Miroslav Mikulecký, Martin Ryšan. Vyloučení: 2:1, využití: 1:0. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Dobeš, Jiří Drobný, Miroslav Resler, Michael Resler, Libor Kučera, Ladislav Češka, Tomáš Lesák, Martin Kuda, Martin Kudrna (2), Zdeněk Hájek (2). Sestava - HC Čistá: Václav Rambousek (2) - Dominik Kulhánek, Lukáš Třasák, Martin Frňka, Miroslav Mikulecký, Daniel Fišer, Martin Ryšan, Petr Číp, Martin Maršík. 

Komentáře k tomuto článku