Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 07 Výborný výkon brankáře Pavla Peterky, obránce Martina Dobeše a útočníka Milana Vičara přinesl jasnou výhru nad celkem Jeníšovic!!!

Fitcentrum Litomyšl – článek 07 Výborný výkon brankáře Pavla Peterky, obránce Martina Dobeše a útočníka Milana Vičara přinesl jasnou výhru nad celkem Jeníšovic!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Výborný výkon brankáře Pavla Peterky, obránce Martina Dobeše a útočníka Milana Vičara přinesl jasnou výhru nad celkem Jeníšovic!!!

Vytvořeno:6. 3. 2022, 20:47   (upraveno 6. 3. 2022, 22:52)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na duel s celkem Jeníšovic se nakonec sešla pouze desítka hráčů, ale ti společně předvedli výborný výkon přes zraky bývalého kouče Standy Dobeše a Fitcentrum se mohlo radovat z další výhry v obnovené soutěži. Soupeř si sice vytvořil řadu vyložených šancí, ale Pavel Peterka předváděl až neuvěřitelné zákroky a přiváděl útočníky Jeníšovic doslova k šílenství!!!

Fitcentrum Litomyšl - HC Jeníšovice 6:2 (2:0, 3:0, 1:2)

   Nedostatek obránců muselo Fitcentrum vyřešit stažením útočníka Martina Kudy do zadních řad a ten se svého úkolu zhostil na jedničku, když svůj výborný výkon okořenil i brankou. Fitcentrum vstoupilo do zápasu aktivně a útočně. Už na začátku 11. minuty po pěkné kombinaci uvolnil v útočném pásmu Martin Zatočil Libora Kučeru a jeho pohotová střela skončila za zády gólmana Vladimíra Zajíčka - 1:0. V 16. minutě si Fitcentrum opět vytvořilo tlak, Petr Dobiáš našel na modré Martina Zatočila a jeho střela skončila v horním růžku branky Jeníšovic a Fitcentrum vedlo už 2:0. Řadu dalších šancí ale litomyšlský už celek nevyužil a ani soupeř nenašel recept na vynikajícího Pavla Peterku.

   V dobrém výkonu Fitcentrum pokračovalo i ve druhé třetině. Ve 27. minutě uvolnil Milan Vičar Martrina Dobeše a ten zvýšil na 3:0. Ve 31. minutě pak po další přihrávce Milana Viačara předvedl Martin Dobeš dlouhé sólo, které proměnil ve čtvrtou branku - 4:0. Ve 32. minutě poslal Libor Cach pas na Michaela Reslera, který objel i branku soupeře a upravil stav na 5:0.

   A přišla obávaná třetí část. A ve 36. minutě opravdu udeřily i Jeníšovice. Po pěkné akci a přesné přihrávce Leoše Péka překonal poprvé Pavla Peterku pohotově Martin Malinský - 5:1. Ani ne za minutu po přihrávce  Filipa Staňka překvapil z úhlu Pavla Peterku Michal Kapitola - 5:2. Ve 44. minutě ale fauloval pronikajícího Michaela Reslera Milan Stach a to Fitcentru pomohlo. Nabídnutou početní výhodu okořenil šestou brankou po asistenci Milana Vičara pohotovou střelou Martin Kuda  - 6:2. Ani jeden celek už do konce zápasu branky nedocílil, a tak se z další výhry mohlo radovat Fitcentrum.

   Fakta - branky: Martin Dobeš 2, Libor Kučera, Martin Zatočil, Michael Resler, Martin Kuda - Martin Malinský, Michal Kapitola. Asistence: Milan Vičar 3, Martin Zatočil, Petr Dobiáš, Libor Cach - Leoš Pék, Filip Staněk. Vyloučení: 0:1, využití: 1:0. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Kuda, Martin Dobeš, Martin Zatočil, Libor Cach, Radim Juruj, Michael Resler, Petr Dobiáš, Libor Kučera, Milan Vičar, Zdeněk Hájek. Sestava - HC Jeníšovice: Vladimír Zajíček - Milan Bárta, Zdeněk Chvojka, Michal Kapitola, Martin Malinský, Ladislav Novák, Jan Novák, Pavel Novotný, Leoš Pék, Milan Stach (2), Petr Stach, Filip Staněk, Roman Šmejda ml., Roman Šmejda st., Jaroslav Šrút.

   

Komentáře k tomuto článku