Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 09 Fitcentrum přestřílelo poslední Příluku, hattricku dosáhl Michael Resler

Fitcentrum Litomyšl – článek 09 Fitcentrum přestřílelo poslední Příluku, hattricku dosáhl Michael Resler

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Fitcentrum přestřílelo poslední Příluku, hattricku dosáhl Michael Resler

Vytvořeno:27. 12. 2023, 15:05   (upraveno 10. 4. 2024, 14:42)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Poslední Příluka nebyla až tak snadnou záležitostí, jak se jen mohlo podle postavení v tabulce zdát. Několikrát dokázala Fitcentrum doslova přišpendlit v jeho obranném pásmu, ale naštěstí v koncovce až tak úspěšná nebyla. Obětavě držel svůj celek ne zcela zdravý brankář Pavel Peterka. Pátou příčku v tabulce má možnost Fitcentrum vylepšit v dohrávce se Sloupnicí ve středu.

 

Fitcentrum Litomyšl - HC Příluka 8:4 (3:0, 2:1, 3:3)

   Od prvních minut překvapivě nehrála Příluka v utkání podřadnou roli. Měla lepší pohyb než-li hráči Fitcentra a několikrát dokázala zazlobit. Naštěstí z toho branka nepadla. To Fitcentrum bylo úspěšnější. V 9. minutě poslal Libor Cach do brejku Michaela Reslera. Brankář Příluky Ondřej Vobejda při vyjetí z branky upadl a usnadnil tak útočníkovi Fitcentra zakončení a po blafáku z toho bylo vedení 1:0. I nadále se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale bylo to opět Fitcentrum, které udeřilo. Z pravé strany zaútočil obránce Libor Cach, poslal puk před branku, kde se od nohy Michaela Reslera odrazil opět do sítě - 2:0. Nepomohly protesty protihráčů a gól byl pro neúmyslné kopnutí uznán.  Za dalších čtyřiašedesát sekund poslal puk zpoza branky Michael Resler na najetého Davida Vomočila a kanonýr Fitcentra nezaváhal a zvýšil na 3:0.

   Zdálo se, že bude mít zápas jednostranný průběh, ovšem Příluka se nevzdávala a i nadále se snažila vsítit branku. To se jí nakonec po obrátce stran podařilo, když na začátku 19. minuty po akci Daniela Hvězdy snížil Vojtěch Kouřil na 3:1. Dalších devět minut měla Příluka více ze hry i více příležitostí ke skórování, ale Pavel Peterka svůj tým držel. Ve 28. minutě ale projel do třetiny Příluky Miroslav Resler, předložil puk na hůl Davida Vomočila, který už věděl, co s ním a skóroval na 4:1. O dvě minuty později pak David Vomočil připravil ideálně šanci pro Milana Vičara, který skóroval na 5:1.

   Vedení Fitcentrum opět ukolébalo, nevěnovalo se tak obranné činnosti a Příluka opět udeřila. Ve 36. minutě nejprve zneškodnil výborně Pavel Peterka loženou šanci soupeře, ale akce pokračovala a po asistenci Martina Cibulky snížil Pavel Šmejda na 5:2. Příluce narostla doslova křídla a Fitcentrum najednou více zmatkovalo a přišel další trest. Na začátku 40. minuty uvolnil Daniel Hvězda Marka Josefyho a ten upravil stav už na 5:3. Naštěstí se Fitcentrum včas vzpamatovalo. Michael Resler vyhrál ve vlastním pásmu vhazování na Martina Zatočila, ten poslal dlouhý pas na Petra Dobiáše, který své sólo zakončil přesnou střelou a zvýšil na 6:3. Ve 45. minutě pak Fitcentrum udeřilo hned dvakrát. Nejprve poslal Miroslav Resler do šance Martina Kudu a ten se nemýlil a zvýšil na 7:3. Za dalších 18 sekund vybojoval Michael Resler puk u branky na Davida Vomočila, jeho střelu ještě brankář Ondřej Vobejda vyrazil, ale puk poslal do branky Michael Resler a dokončil tak svůj hattrick na 8:3! Osm sekund před koncem ještě skórovala i Příluka. Na konečných 8:4 upravil stav po rychlém protiútoku Daniela Hvězdy Lukáš Sodomka.

   Fakta - branky: Michael Resler 3, David Vomočil 2, Milan Vičar, Petr Dobiáš, Martin Kuda - Vojtěch Kouřil, Pavel Šmejda, Marek Josefy, Lukáš Sodomka. Asistence: Libor Cach 2, David Vomočil 2, Miroslav Resler 2, Michael Resler, Martin Zatočil - Daniel Hvězda 3, Martin Cibulka. Hráno bez vyloučení. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Libor Cach, Lukáš Šváb, Martin Zatočil, Miroslav Resler, David Vomočil, Michael Resler, Martin Kuda, Milan Vičar, Petr Dobiáš, Martin Kudrna, Radim Juruj. Sestava - HC Příluka: Ondřej Vobejda - Martin Cibulka, Jan Částek, Luboš Dostál, Daniel Hvězda, Marek Josefy, Vojtěch Kouřil, Martin Renza, Lukáš Sodomka, Michal Šimek, Pavel Šmejda, Ladislav Šplíchal, Jakub Tměj, Miroslav Tošovský.

Komentáře k tomuto článku