Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 09 Fitcentrum prohrávalo už 0:2, ale nadšeným výkonem nakonec zápas otočilo a vyhrálo. Znamená to konečné šesté místo v obnovené soutěži. Peterku v brance nahradil Aleš Trnečka…

Fitcentrum Litomyšl – článek 09 Fitcentrum prohrávalo už 0:2, ale nadšeným výkonem nakonec zápas otočilo a vyhrálo. Znamená to konečné šesté místo v obnovené soutěži. Peterku v brance nahradil Aleš Trnečka…

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Fitcentrum prohrávalo už 0:2, ale nadšeným výkonem nakonec zápas otočilo a vyhrálo. Znamená to konečné šesté místo v obnovené soutěži. Peterku v brance nahradil Aleš Trnečka…

Vytvořeno:28. 3. 2022, 14:16
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Pouze výhra za tři body mohla přinést Fitcentru konečné 6. místo. Jak se nakonec ukázalo, tak litomyšlský celek svůj úkol splnil a o to víc mrzí těsná prohra s Čistou. V případě výhry Fitcentra by totiž tento celek skončil na druhém místě….

Fitcentrum Litomyšl - HC Makov 4:2 (0:1, 1:1, 3:0)

   Fitcentrum nevstoupilo do utkání zrovna moc šťastně. Na začátku 8. minuty se totiž trefil po asistenci Václava Tměje Jaroslav Novák – 0:1. Litomyšlský celek se nemohl dostat do tempa a vyrovnávací branka ne a ne přijít.

   Ani ve druhé třetině se obraz hry zrovna moc neměnil. Na začátku 23. minuty ale poslal Martin Dobeš do šance Martina Kudu a ten se konečně prosadil a vyrovnal na 1:1. Bohužel ale ve 25. minutě uvolnil Kamil Vokas Milana Balcara a ten vrátil po teči obránce Fitcentra svému celku vedení - 1:2.

   Rozhodnutí mělo přijít ve třetí části. Do něj vstoupilo Fitcentrum mohutným náporem a vyrovnání bylo na spadnutí. Nakonec po kombinaci Michaela Reslera a Martina Kudy srovnal stav Miroslav Resler – 2:2. Obrat pak dokonal opět Miroslav Resler po akci nejlepšího hráče na hřišti Martina Kudy – 3:2. V úplném závěru utkání přistoupil Makov ke hře bez brankáře, ale puk zachytil Miroslav Resler a po jeho přihrávce poslal v poslední sekundě do opuštěné branky s pomocí teče obránce Milan Vičar a pečetil tak výhru Fitcentra – 4:2!

   Fakta - branky: Miroslav Resler 2, Martin Kuda, Milan Vičar – Jaroslav Novák, Milan Balcar. Asistence: Martin Kuda 2, Martin Dobeš, Miroslav Resler. Vyloučení: 3:3, využití: 0:0. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Aleš Trnečka - Martin Kuda, Martin Dobeš (2), Libor Cach (4), Michael Resler, Miroslav Resler, Radek Hrnčíř, Milan Vičar, Jiří Špryňar, Martin Kudrna. Sestava - HC Makov: Tomáš Vomočil – Karel (Vopařil) Kutzer (2), Milan Karal, Kamil Vokas (2), Jaroslav Novák, Ondřej Novotný, Václav Tměj (2), Lukáš Buřval, Jiří Bečička, Ondřej Říha, Milan Balcar, Miroslav Halouska.

Komentáře k tomuto článku