Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 10 Fitcentrum nezvládlo ani odložený zápas s Makovem a opět je bez bodů!

Fitcentrum Litomyšl – článek 10 Fitcentrum nezvládlo ani odložený zápas s Makovem a opět je bez bodů!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Fitcentrum nezvládlo ani odložený zápas s Makovem a opět je bez bodů!

Vytvořeno:19. 12. 2019, 14:50
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Konečně se našel termín k odloženému zápasu prvního kola s Makovem, ovšem Fitcentrum opět tahalo za kratší konec. V brance se při neúčasti Peterky i Vavřiny objevil jako host brankář Sloupnice Ondřej Josef Dostál a nevedl si špatně. Fitcentrum se ale opět nevyvarovalo chyb a odešlo po zásluze poraženo.

Fitcentrum Litomyšl - HC Makov 3:5 (0:1, 1:1, 2:3)

Téměř celou první třetinu se hrál vyrovnaný duel. Makov měl o něco více šnací, než-li Fitcentrum, ale nakonec stačilo malé zaváhání a  Petr Pospíšil st. využil nabídnutou šaqnci a otevřel skóre zápasu - 0:1. Naštěstí hned v úvodu druhé třetiny Makov namazal a Miroslav Resler nadvakrát překonal brankáře Ondru Novotného - 1:1. Na konci 28. minuty se Fitcentrum nevyvarovalo ležernosti v obraně a Lukáš Buřval vrátil svému týmu vedení - 1:2. Ve 32. minutě si neuhlídalo Fitcentrum útočníka a Miroslav Resler musel zatáhnout za ruční brzdu a byl vyloučen. Početní výhodu pak soupeř využil, když po asistenci Lukáše Buřvala skóroval Petr Pospíšil ml. - 1:3. Fitcentrum se snažilo o ospověď, ale až ve 35. minutě po přesné nahrávce Zdeňka Hájka snížil z levé strany po zemi Michael Resler na 2:3. Přesně za 62 sekund ale Fitcentrum neuhlídalo Václava Tměje a po jeho asistenci zvýšil Milan Balcar pohodlně na 2:4. Ve 41. minutě bylo ještě hůře, když ujel Petr Pospíšil ml. a přidal další přesný zásah na 2:5. I tak se Fitcentrum snažilo o zvrat a ve 48. minutě poslal Libor Cach do brejku Miroslava Reslera a ten snížil na 3:5. Fitcentrum se ještě snažilo při hře bez brankáře, ale marně a opět odešlo z boje bez bodu.

Fakta - branky: Petr Pospíšil ml. 2, Petr Pospíšil st., Lukáš Buřval, Milan Balcar - Miroslav Resler 2, Michael Resler. Asistence: Lukáš Buřval, Václav Tměj - Zdeněk Hájek, Libor Cach. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Ondřej Josef Dostál - Tomáš Lesák, Libor Štegner (2), Jiří Drobný (4), Libor Cach, Miroslav Resler (2), Michael Resler, Zdeněk Hájek, Radek Vašátko, Martin Kuda (2), Milan Vičar, Libor Kučera, Petr Mík, Sestava - HC Makov: Ondřej Novotný - MIlan Balcar, Jiří Bečička, Jaroslav Novák (2), Josef Štancl, Petr Pospíšil ml., Václav Tměj (2), Ondřej Říha, Jiří Švec, Kamil Vokas, Karel Vopařil ml. (2), Lukáš Buřval, Petr Pospíšil st.  

Komentáře k tomuto článku