Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 10 V utkání se Sloupnicí rozhodly početní výhody soupeře!!

Fitcentrum Litomyšl – článek 10 V utkání se Sloupnicí rozhodly početní výhody soupeře!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 V utkání se Sloupnicí rozhodly početní výhody soupeře!!

Vytvořeno:27. 12. 2023, 15:06   (upraveno 31. 1. 2024, 21:23)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Předpokládaná výhra nad Sloupnicí, která je o několik pater v tabulce níže se nekonala. Soupeř vstoupil do zápasu s mnohem větším nadšením a lepším pohybem, než-li hráči Fitcentra. Po zásluze se soupeři dařilo i více střelecky a hlavně dokázal využít tři početní výhody!

Fitcentrum Litomyšl - HC Sloupnice 2:6 (0:1, 2:3, 0:2)

   Od prvních minut byla Sloupnice aktivnější a hráče Fitcentra k ničemu moc nepouštěla. Ve 12. minutě uvolnil Ondřej Mikulecký Zdeňka Smutného, který poprvé v utkání překonal v brance chytajícího Lukáše Vavřinu - 0:1

  Do druhé části vstoupilo Fitcentrum lépe. V útočném pásmu si vynutilo tlak, Radim Juruj poslal puk na modrou čáru na Lukáše Švába a jeho střela skončila za zády brankáře Ondřeje Dostála - 1:1. V 19. minutě ale došlo k vyloučení Martina Kudy a soupeř na konci 20. minuty početní výhodu zužitkoval, když přihrávku Pavla Pirkla proměnil v branku Luboš Jána - 1:2. To soupeře nakoplo a po rychlém brejku Ondřeje Mikuleckého ve 25. minutě zvýšil Zdeněk Smutný na 1:3. Ve 28. minutě byl vyloučen Radim Juruj a soupeř opět trestal. Po asistenci Pavla Pirkla mířil přesně Luboš Jána - 1:4. Fitcentru se nedařilo nic. Šance si vytvořilo sice hned několikrát, ovšem branka ne a ne padnout. Až ve 32. minutě se dostal k puku v útočném pásmu Karel Mifek a nádhernou trefou do horního růžku snížil na 2:4.

   Poslední dějství se neslo v marné snaze Fitcentra něco s výsledkem udělat. Přišly opět šance, ale nic se z nich neurodilo. Ve 33. minutě byl opět vyloučen Radim Juruj a Sloupnice znovu trestala. Po akci Pavla Malého skóroval Pavel Pirkl - 2:5. Výhru pak potvrdil ve 36. minutě po asistenci Zdeňka Smutného Ondřej Mikulecký - 2:6.

   Fakta - branky: Lukáš Šváb, Karel Mifek - Zdeněk Smutný 2, Luboš Jána 2, Ondřej Mikulecký, Pavel Pirkl. Asistence: Radim Juruj - Ondřej Mikulecký 2, Pavel Pirkl 2, Pavel Malý, Zdeněk Smutný. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 6:2, využití: 0:3. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Lukáš Vavřina - Martin Dobeš, Petr Dobiáš, Radim Juruj (4), Martin Kuda (2), Karel Mifek (2), Michael Resler, Miroslav Resler (4), Libor Štegner, Lukáš Šváb, Ondřej Vašinka, Milan Vičar, David Vomočil. Sestava - HC Sloupnice: Ondřej Dostál - Milan Broulík, Luboš Jána (2), Petr Kupka, Pavel Malý (2), Martin Mikulecký, Pavel Pirkl, Zdeněk Smutný, Jan Šplíchal, Luděk Štarman.

Komentáře k tomuto článku