Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 11 První polovinu soutěže zakončilo Fitcentrum výhrou nad Prosečí, když čtyřikrát se trefil kanonýr David Vomočil!

Fitcentrum Litomyšl – článek 11 První polovinu soutěže zakončilo Fitcentrum výhrou nad Prosečí, když čtyřikrát se trefil kanonýr David Vomočil!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 První polovinu soutěže zakončilo Fitcentrum výhrou nad Prosečí, když čtyřikrát se trefil kanonýr David Vomočil!

Vytvořeno:8. 1. 2024, 12:06   (upraveno 8. 1. 2024, 12:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Fitcentrum zakončilo první polovinu soutěže výhrou nad Prosečí a na 5. místě tabulky. Utkání se povedlo čtyřgólovému Davidu Vomočilovi, Martinu Kudovi a Miroslavu Reslerovi, kteří byli spolu s brankářem Pavle Peterkou hlavními tahouny litomyšlského celku, který svou výhru pečetil hlavně v posledním dějství zápasu!

Fitcentrum Litomyšl - HC Kohouti Proseč 6:2 (1:1, 2:1, 3:0)

   Do utkání lepe vstoupila Proseč a po přihrávce Ondřeje Hromádky překonal Pavla Peterku před brankou osamocený Jaroslav Marek - 0:1. Kohouty to sice povzbudilo, ale další branku hlavně díky Pavlovi Peterkovi nevsítili. Naopak po kombinaci Lukáše Švába a Martina Kudy vyrovnal Miroslav Resler na 1:1.

   Fitcentrum dostalo chuť a ve 21. minutě se prodral do třetiny Kohoutů Martin Kuda, předvedl ideální nahrávku zpoza branky na Davida Vomočila a ten z úhlu dokonal obrat - 2:1. Ve 30. minutě pak Libor Cach poslal do brejku opět Davida Vomočila a ten zvýšil zkušeně na 3:1. Na začátku 32. minuty ale hráči Fitcentra neuhlídali Petra Broulíka, který po přihrávce Jiřího Zvolánka snížil na 3:2.

   Fitcentrum se ale vzchopilo. Brankář Pavel Peterka předvedl nevídané zákroky a po vhazování si Miroslav Resler prohodil svého soupeře, našel u branky Davida Vomočila, který dokončil svůj hattrick - 4:2. Ve 47. minutě našel Libor Štegner u branky opět Davida Vomočila, který svým čtvrtým gólem zvýšil už na 5:2. Proseč to ještě zkusila bez brankáře, ale puk vybojoval Michael Resler na Karla Mifka, který uvolnil Petra Dobiáše a pro něj už nebyl problém poslat puk do opuštěné branky - 6:2.

   Fakta - branky: David Vomočil 4, Miroslav Resler, Petr Dobiáš - Jaroslav Marek, Petr Broulík. Asistence: Martin Kuda 2, Libor Cach, Karel Mifek, Miroslav Resler, Libor Štegner, Lukáš Šváb - Ondřej Hromádka, Jiří Zvolánek. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 1:1, bez využití. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Libor Cach, Martin Dobeš, Libor Štegner, Lukáš Šváb, David Vomočil, Michael Resler, Karel Mifek, Petr Dobiáš, Miroslav Resler, Martin Kuda (2), Ondřej Vašinka, Milan Vičar. Sestava - HC Kohouti Proseč: Václav Pulda - Václav Beránek ml., Václav Beránek st., Petr Broulík, Ondřej Hromádka (2), Jaroslav Marek, Vítězslav Menc, Martin Novotný, Martin Šplíchal, Jiří Zvolánek.

Komentáře k tomuto článku