Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 12 Zodpovědnou hrou přejelo Fitcentrum Makov, v obraně zazářil překvapivě Martin Kudrna!

Fitcentrum Litomyšl – článek 12 Zodpovědnou hrou přejelo Fitcentrum Makov, v obraně zazářil překvapivě Martin Kudrna!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Zodpovědnou hrou přejelo Fitcentrum Makov, v obraně zazářil překvapivě Martin Kudrna!

Vytvořeno:15. 1. 2024, 12:52   (upraveno 10. 4. 2024, 14:45)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Vstup do druhé poloviny soutěže vyšel Fitcentru nad míru dobře. Nedostatek obránců vyřešil Martin Kudrna a řekl si o stálé místo na tomto postu! Makov se opírá o exlitomyšlského hráče Ondru Dvořáka, který ale předvedl svou horší stránku a při neustálých provokacích a faulech z jeho strany nakonec vyvoval šarvátku s Karlem Mifkem a následně nafilmoval i pád při údajném úderu hlavou od Karla. Rozhodčí ovšem vše vyřešili a oba hráči nakonec museli předčasně do kabin po desetiminutovém osobním trestu!

Fitcentrum Litomyšl - HC Makov 7:3 (3:2, 2:0, 2:1)

   Fitcentrum si bylo vědomo herních kvalit hráče Ondry Dvořáka, ovšem do zápasu vstoupilo velmi aktivně. První útok roztočil v obraně Makova v první početní výhodě kolotoč a ve 2. minutě našel Karel Mifek najetého kanonýra Davida Vomočila a ten otevřel sóre utkání - 1:0. Na konci 4. minuty ale vyslal Josef Štancl vpřed Ondru Dvořáka, klterý nejprve trefil tyč branky Pavla Peterky, ovšem s dorážkou neměl problém - 1:1. Odpověď našlo Fitcentrum záhy. V 7. minutě zopakovalo akci z druhé minuty a opět Karel Mifek našel najetého Davida Vomočila a ten vrátil Fitcentru vedení - 2:1. Makov se z branky zmátořil a na konci 13. minuty po asistenci Václava Dufka vyrovnal Petr Pospíšil na 2:2. V 16. minutě vyhrál Michael Resler vhazování na Davida Vomočila, který našel u branky Karla Mifka. Jeho střelu ještě brankář Ondřej Novotný vyrazil, ovšem s dorážkou neměl problém následně Michael Resler a z otočky vrátil Fitcentru vedení - 3:2.

   Ve druhé třetině pokračovalo Fitcentrum v aktivní hře a Makov hrozil pouze brejky. Ve 20. minutě napřáhl na modré Martin Kudrna a jeho střelu tečoval za záda Ondry Novotného Ondřej Vašinka - 4:2. Ve 32. minutě po aci Davida Vomočila našel před brankou Michael Resler zadovkou najetého Karla Mifka, který pohodlně zvýšil na 5:2.

   Na začátku 41. minuty vyvolal Ondřej Dvořák incident s Karlem Mifkem a dlouho se nehrálo. Ostudné filmování a provokování litomyšlského hráče nakonec vyvrcholilo vyloučením obou na 10 minut, tedy do konce utkání. Následně se už dohrávalo v klidu. Ve 44. minutě hrálo Fitcentrum přesilovou hru. Za brankou se zmocnil puku Michael Resler, před branku si najel Marti Kudrna a vymetl horní růžek branky Ondry Novotného - 6:2. Za dalších šest sekund vyhrál vhazování uprostřed hřiště Michael Resler, posunul puk v pádu na Davida Vomočila. Ten našel u branky najetého Martina Kudu a bylo to už 7:2. Poslední slovo měl ale Makov. Petr Pospíšil vyhrál vhazování na Jaroslava Nováka a ten upravil stav na konečných 7:3.

   Fakta - branky: David Vomočil 2, Michael Resler, Ondřej Vašinka, Karel Mifek, Martin Kudrna, Martin Kuda - Ondřej Dvořák, Petr Pospíšil, Jaroslav Novák. Asistence: Karel Mifek 3, Michael Resler 2, Martin Kudrna, David Vomočil. Vyloučení: 3:5 (navíc Karel Mifek a Ondřej Dvořák (oba osobní trest na 10 minut), využití: 2:0. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Martin Dobeš, Martin Kuda, Martin Kudrna, Karel Mifek (12), Michael Resler, Dušan Schlögl, Libor Štegner (4), Ondřej Vašinka, Milan Vičar, David Vomočil. Sestava - HC Makov: Ondřej Novotný - Milan Balcar, Jiří Bečička, Lukáš Buřval (2), Václav Dufek (2), Ondřej Dvořák (14), Karel Kutzer, Jaroslav Novák, Petr Pospíšil (2), Ondřej Říha, Josef Štancl.

Komentáře k tomuto článku

Teda pane Resler, za takovej článek by se za totáče nestyděl ani Hrdina socialistické práce z řad redaktorů Rudého práva. Nicméně pro přístě bych pár vět ještě malinko poupravil:

Zodpovědnou hrou přejeli HRDINNÍ AMATÉŘI z Fitcentra KAPITALISTICKÝ Makov s profesionálním hokejistou v sestavě

***Makov se opírá o exlitomyšlského hráče Ondru Dvořáka, který ale předvedl POUZE svou horší stránku a při neustálých provokacích a ZÁKEŘNÝCH faulech z jeho strany nakonec SPROSTĚ vyvoval šarvátku se VŠEMI OBLÍBENÝM HRDINOU PRACUJÍCÍHO LIDU Karlem Mifkem a následně ZBABĚLE nafilmoval i pád při údajném A NIKÝM NEVIDĚNÉM úderu hlavou od Karla, KTERÝ SE CELÝ ZÁPAS STATEČNĚ BRÁNIL PODLÝM ÚTOKŮM ZE STRANY MAKOVSKÝCH. Rozhodčí ovšem vše vyřešili a oba hráči nakonec museli předčasně do kabin po desetiminutovém osobním trestu, KTERÝ SI KAREL V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEZASLOUŽIL!

***Ve druhé třetině pokračovalo VÝBORNÉ Fitcentrum v aktivní hře PLNÉ KRÁSNÝCH PŘIHRÁVEK A ZLATÝCH ČESKÝCH RUČIČEK a Makov hrozil pouze brejky A ZÁKEŘNÝMI FAULY.***

Na začátku 41. minuty vyvolal Ondřej Dvořák incident s Karlem Mifkem a dlouho se nehrálo. Ostudné filmování a provokování litomyšlského hráče nakonec vyvrcholilo vyloučením obou na 10 minut, tedy do konce utkání. Tohle je vlastně naprosto geniální a vlastně není co vytknout, to je na jedničku s hvězdičkou.

vložil Lukáš Buřval, 23. 1. 2024, 18:25