Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 13 Tři hrubé chyby ve druhé části a nemohoucnost v koncovce přinesly s Vidlatou Sečí opět prohru!

Fitcentrum Litomyšl – článek 13 Tři hrubé chyby ve druhé části a nemohoucnost v koncovce přinesly s Vidlatou Sečí opět prohru!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Tři hrubé chyby ve druhé části a nemohoucnost v koncovce přinesly s Vidlatou Sečí opět prohru!

Vytvořeno:25. 1. 2024, 14:21   (upraveno 25. 1. 2024, 14:30)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ani v odvetě se Fitcentru nepovedlo vsítit Vidlaté seči branku. Především chyběl kanonýr David Vomočil, ale i tak siFitcentrum vytvořilo dostatečné množství šancí ke skórování, ale ani jednou se nezadařilo. Zápas byl celkem vyrovnaný a bohužel rozhodly tři hrubé chyby v rozpětí čtyř minut v prostřední části a bylo vymalováno!!!

Fitcentrum Litomyšl - HC TJ Vidlatá Seč 0:3 (0:0, 0:3, 0:0)

   Do utkání vstoupilo Fitcentrum obezřetněji, něž-li v minulém duelu se stejným soupeřem. Na pohled byl zápas vyrovnaný a oba brankáři Dominik Kulhavý i Pavel Peterka předváděli výborné zákroky. To vydrželo celou první třetinu.

   Bohužel vstup do druhé části byl ze strany Fitcentra tragický. Po padesáti sekundách hry vyvážel Karel Mifek puk z vlastního pásma. Ten mu vypíchl Jan Jimásek, navíc Karel Mifek ve snaze vše zachránit upadl a Jan Jirmásek trefil ideálně horní růžek branky Pavla Peterky - 0:1. V 19. minutě vyhrál Michael Resler vhazování v útočném pásmu na Libora Cacha. ten chtěl pálit z první, ale puk se dostal na hůl Pavla Broulíka a po jeho asistenci zvýšil v úniku Miroslav Nespěšný na 0:2. Aby toho nebylo málo, tak ke konci 21. minuty navážel Michael Resler puk do útočného pásma, kde o něj u modré čáry přišel. Po pasu Jiřího Doležala se ale dostal k puku Lukáš Šváb, ale otálel z rozehráním tak dlouho, až mu puk odebral Zdeněk Kasal a upravil skóre na 0:3.

   I dál se ale Fitcentrum snažilo s výsledkem něco udělat. Po konci druhé třetiny musel odjet do práce Karel Mifek, ale i tak si vytvořilo Fitcentrum místy velký tlak, ale ani ty nejvyloženější příležitosti za svá záda Dominik Kulhavý nepustil, a tak nakonec výsledek zůstal ve prospěch Vidlaté Seči.

   Fakta - branky: Nikdo - Jan Jirmásek, Miroslav Nespěšný, Zdeněk Kasal. Asistence: Nikdo - Pavel Broulík, Jiří Doležal. Vyloučení: 2:5, bez využití. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka (2) - Lukáš Švub, Libor Cach, Libor Štegner, Martin Zatočil, Jan Šíma, Michael Resler, Karel Mifek (2), Petr Dobiáš, Martin Kuda, Radim Juruj, Radek Vašátko. Sestava - HC TJ Vidlatá Seč: Dominik Kulhavý - Pavel Broulík, Jiří Doležal, Pavel Drábek (2), Martin Henych (2), Jan Jirmásek (2), Zdeněk Kasal, Richard Kořízek (2), Josef Kyncl, Miroslav Nespěšný, David Ordoš, Jaroslav Vomočil, Pavel Vostrčil.

Komentáře k tomuto článku