Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 14 Překvapivý zvrat v utkání s Vysokým Mýtem přinesla 38. minuta, kdy Fitcentrum vsítilo během 27 sekund tři branky!!

Fitcentrum Litomyšl – článek 14 Překvapivý zvrat v utkání s Vysokým Mýtem přinesla 38. minuta, kdy Fitcentrum vsítilo během 27 sekund tři branky!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Překvapivý zvrat v utkání s Vysokým Mýtem přinesla 38. minuta, kdy Fitcentrum vsítilo během 27 sekund tři branky!!

Vytvořeno:19. 1. 2020, 13:45   (upraveno 30. 3. 2020, 21:41)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Neuvěřitelný průběh mělo utkání Fitcentra s vedoucím Vysokým Mýtem, kdy Fitcentrum vedlo 1:0, aby prohrávalo 2:6. Neuvěřitelná třetí část přinesla kolaps Vysokého Mýta a velký obrat v utkání, který Fitcentrum dokonalo v samostatných nájezdech. O dvou bodech rozhodl nakonec Jiří Drobný, který trestné střílení proměnil hned dvakrát!!!!

Fitcentrum Litomyšl - HC Vysoké Mýto 7:6 po samostatných nájezdech (1:3, 1:3, 4:0) 1:0

Už ve 2. minutě byl na konci rychlé kombinace pohotově nahrávající Libor Štegner a po něm pohotově střílející Libor Kučera. Fitcentrum tak vedlo 1:0. Radost Fitcentrum vydržela dvaasedmdesát sekund. Po nahrávce Miloslava Štorka pohotově vyrovnal Miloslav Otta - 1:1. Pak začal úřadovat vysokomýtský Ivan Koš. V 5. minutě dokonal obrat po pasu Michala Břeně na 1:2 a v 7. minutě po dalším pasu Jana Němečka zvýšil opět Ivan Koš už na 1:3. Stejný hráč se prosadil samostatně i na začátku 23. minuty a dokonal tak svůj hattrick v utkání - 1:4. Za dalších 45 sekund se Ivan Koš změnil v nahrávače a po jeho přihrávce zvýšil Vojtěch Měšťan na 1:5. S Fitcentrem to vypadalo zle. Ve 28. minutě sice střílel po nahrávce Tomáše Lesáka do tyče Michael Resler, ale puk za záda brankáře Dana Vannaye dorazil Martin Kuda a snížil na 2:5. Ve 31. minutě ale opět zaúřadoval Ivan Koš, po jehož nahrávce zvýšil Michal Němeček v přesilovce 5 na 3 na 2:6. Osud Fitcentra se zdál zpečetěn, ale opak byl pravdou. Na začátku 38. minuty si Fitcentrum vynutilo velký tlak u branky, Libor Kučera přistrčil puk na Michaela Reslera, který jej nadvakrát propasíroval za záda Dana Vannaye - 3:6. Po vhazování za dalších dvanáct sekund střílel opět Michael Resler, ovšem mimo branku. Puk se ale odrazem dostal na hůl Milana Vičara, který ho pohotově poslal opět za záda vysokomýtského gólmana - 4:6. A Fitcentrum stále nemělo dost. Po dalším vhazování ve středu se za dalších patnáct sekund prosadil v třetině Vysoké Mýta Martin Dobeš, našel najetého Lubora Štegnera a ten mířil přesně - 5:6. Vysoké Mýto se ze tří branek otřepalo a několikrát zle zahrozilo, ovšem Pavel Peterka v brance své spoluhráče podržel. Ve 43. minutě vysunul Tomáš Lesák do brejku Martina Dobeše, který překvapil brankáře Vysoké Mýta dalekonosnou střelou od modré čáry a vyrovnal v početní výhodě na 6:6. Na řadu přišly samostatné nájezdy. Vysoké Mýto nedalo, protože hráč ani nedovezl puk k brance. To samé se bohužel povedlo i Tomáši Lesákovi. Následně Pavel Peterka zlikvidoval nájezd Vysokého Mýta, ale Michael Resler trefil pouze spojnici tyčí. Vysokomýtský Ivan Koš se trefil na 1:0, ale Jiří Drobný následně blafákem vyrovnal na 1:1. Další sérii začalo Fitcentrum a Jiří Drobný opět dal. Ivana Koše vychytal Pavel Peterka, a tak z dalšího bodu se radovalo překvapivě, ale zaslouženě Fitcentrum - 7:6.

Fakta - branky: Libor Kučera, Martin Kuda, Michael Resler, Milan Vičar, Libor Štegner, Martin Dobeš, vítězný nájezd Jiří Drobný - Ivan Koš 3, Miloslav Otta, Vojtěch Měšťan, Michal Němečej. Asistence: Michael Resler 2, Libor Štegner, Libor Kučera, Martin Dobeš, Tomáš Lesák - Ivan Koš 2, Miloslav Štorek, Michal Břeň, Jan Němeček. Vyloučení: 4:2, využití: 1:1, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Libor Štegner, Jiří Drobný (2), Tomáš Lesák, Libor Cach (2), Martin Dobeš, Michael Resler, Martin Kuda, Zdeněk Hájek, Milan Vičar (2), Libor Kučera, Martin Hapala (2). HC Vysoké Mýto: Daniel Vannay - Jaroslav Svoboda, Miloslav Otta, Jan Němeček, Michal Němeček, Ivan Koš, Leoš Horák, Miloslav ťorek, Tomáš Bajer, Michal Břeň (2), Vojtěch Měšťan (2).

Komentáře k tomuto článku