Spoluhráči.cz klub FK Slavoj Toušeň dokumenty a články 01.kolo: Toušeň - Nehvizdy "B" 6:0 (2:0)

FK Slavoj Toušeň – článek 01.kolo: Toušeň - Nehvizdy "B" 6:0 (2:0)

Možné akce:
profilové foto Honza Jaroš
Honza Jaroš

01.kolo: Toušeň - Nehvizdy "B" 6:0 (2:0)

Vytvořeno:4. 9. 2013, 12:29   (upraveno 17. 9. 2013, 10:59)
Autor:Honza Jaroš
Možnosti
Anotace:So 24.8. 2013, 17:00 hod.

Do nové sezony jsme vstoupili na domácím hřišti proti soupeři z nedalekých Nehvizd, který přijel se svým B-týmem.

Od začátku utkání jsme víceméně určovali tempo a po pár minutách a našem dobrém napadání se k míči dostal Špak, vysunul Fridricha a ten proměnil hned první naší šanci -1:0. V další se ocitl po centru Cikánka Jaroš J., ale těžký míč se mu nepovedlo úplně dokonale zpracovat a jeho střelu z úhlu hostující brankář se štěstím vyrazil. Na druhé straně se po skákavém balonu ocitl v jasné šanci hostující útočník, ale střela se mu vůbec nepovedla a pro naší největší letní posilu, brankáře Janáčka z prvoligové Mladé Boleslavi, nebyl žádný problém líně se kutálející balon chytit. V další šanci neuspěla hned trojice našich hráčů, prosadil se až pár minut před poločasem po přihrávce Cikánka Jaroš J. a zvýšil naše vedení – 2:0. Stejný hráč se do poločasu stihl dostat ještě do jedné šance, ale branku minul.

Ve druhém poločase nejdřívě zahodil šanci Fridrich, poté se stejný hráč po dlouhém autu odpoutal od svého strážce a střelou z hranice vápna přidal další gól – 3:0. Poté zvládl neproměnit další dvě šance, než se mu opět povedlo dostat míč do branky a završit tak hattrick – 4:0. Dále neproměnil další velkou šanci střídající Šimůnek, prosadil se až po přesné dlouhé přihrávce od Kadlece Jaroš J., který chytře z hranice vápna přehodil brankáře - 5:0. V závěru se našemu kapitánovi nejdříve míč přes hostující hráče propasírovat do sítě nepodařilo a šanci neproměnil také Horňák, jehož lob přeskočil bránu. A tak skóre uzavřel po samostatné akci Špak, když si nenechal vzít míč a střelou z vápna rozvlnil síť naposledy – 6:0.

 

 

Branky: 9. Fridrich - 1:0, 38. Jaroš J. - 2:0, 55. Fridrich - 3:0, 67. Fridrich - 4:0, 78. Jaroš J. - 5:0, 86. Špak - 6:0.

Sestava: Janáček – Flekač, Kadlec, Čech Jiří (46. Bartoň), Jaroš M. – Cikánek, Horňák, Špak, Přichystal – Fridrich (70. Šimůnek), Jaroš J.

 

 

Ostatní výsledky 1.kola :

Sluhy – Brandýs „B“ 0:1

Kojetice – Mratín 3:1

Klíčany „B“ – Zeleneč „B“ 0:3 kontumačně

Bášť – Měšice „B“ 9:0

Řež – Vodochody 3:1

Líbeznice „B“ volno

 

Tabulka střelců :

3 – Leoš Fridrich

2 – Jan Jaroš

1 – Jaroslav Špak

Komentáře k tomuto článku