Fox River

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Fox River dokumenty a články Takový normální trénink

Fox River – článek Takový normální trénink

Možné akce:
profilové foto Tomáš Geisler
Tomáš Geisler

Takový normální trénink

Vytvořeno:13. 3. 2008, 14:31
Autor:Tomáš Geisler
Možnosti
Anotace:

Ve středu jsme se rozhodli, při absenci jednoho člena týmu a tudíž i nemožnosti hrát zápas, trošku potrénovat. Sešli jsme se Bokem a trénovali klasickým stylem, když jsou jen 3 hráči. Když v tom nám došlo, že nejlepší trénink je zápas resp. turnaj, tak sme se urychleně já G (čti pozpátku) a Prach odebrali do Dawu a zanechali u stolu samotného Dalíka.

Tentokrát se konal turnaj kat. C verze PRO/AM. Obsazení bylo velice kvalitní - několik Top hráčů republiky (včetně vůbec nejšikovnějších rukou u nás:) a dvojic AM/AM bylo pomálu (jednou z nich byla dvojice ze sprizneneho tymu ZIDle Petr/Radek). Přesto se netradiční dvojice z týmu Fox River přihlásila. Do turnaje sme vstoupili zápasem proti známe dvojici Lama/Sosej. Áčko se hrálo na jeden do 10 (10. vyhrává.-). Přestože útočník, který trávi všechny volné chvíle shrbený sám u fotbálku, proměňoval v podstatě všechny snaky, tak jsme se ujali vedení 7:3. Zápas se několika slepenými góly zdramatizoval na 7:7. Ale náš tým složeny ze dvou útočníků ukázal psychickou odolnost a nedopustil drama - 10:7.

Radost z výhry nám však nevydržela dlouho. Systém turnaje nás totiž nejen poslal na 1. nasazeného, ale i pořád umožňoval aby sme skončili na posledním místě! Po dlouhém čekání konečně přišel očekávaný zápas proti dvojici Kachna/Satan. Aktálně 6. hráč žebříčku Super Cz a reprezentant ČR dostál své pověsti a předváděl fotbálek z jiné planety. Přesto jsme do utkáni vlétli neohroženě a ujali se vedení 2:0. Statečně jsme vzdorovali až do stavu 4:4. Poté se již tak nedařilo a Kachna ukončil zápas sérií nádherných gólů, kterým ani ze všech sil kmitající brankář nedokázal zabránit. Zápas byl obrovskou zkušeností a přes prohru nám dodal chuť do dalších bojů.

V béčku sme narazili na hráče Béček. Turnaj byl plný nových zkušeností a nejinak tomu bylo i v tomto zápase. Tento tým byl totiž složen z neslyšících. Zápas se odehrával ve zvláštní, tiché atmosféře, což nám příliš nevyhovovalo. Publikum stálo na straně soupeřů nejen pasivně, ale i se snažilo všemozně radit a pomáhat. My však opět prokázali zkušenosti a nenechali se rozhodit. Po utahaném výkonu jsme soupeře přehráli poměrem 8:5. Již to byl pro nás úspěch, ale s nápětím jsme čekali na dalšího soupeře. Tím nakonec byli tradiční "něžní" soupeři z Brněnského metra Terka/Mery. Obě se nedávno zúčastnili turnaje Super challenge v Bratislavě. A rozhodně nebyli do počtu! Spolu obsadili v mezinárodně obsazeném turnaji 4. místo v ženách. V mixech pak dokonce 1.(!) resp. 5. misto. Na zápas jsme byli dobře motivovaní a soupeřky již měli popito, takže to vypadalo na nadějný výsledek. Míčky však nějak rychle končili v brankách (povětšinou naší) a než jsme se rozkoukali bylo po zápase.

Turnaj jsme ukončili naším nejhorším výkonem, který nas pasoval na 13.-16. místo z 22 přihlášených dvojic. Přes nešťastný los, silné obsazení a netradiční složení bez obránce se tak podařilo týmu Fox River dosáhnout zatím nejlepšího výkonu na turnajích kat. C s vyrovnanou bilancí 2 výhry: 2 prohry. Turnaj nám nečekaně hodně dal a už si žhavíme omotávky na Green power!!!

Komentáře k tomuto článku