Spoluhráči.cz klub Fyzikáři na tahu dokumenty a články Spolužáci.cz - bordel, zákeřnost a velké zklamání

Fyzikáři na tahu – článek Spolužáci.cz - bordel, zákeřnost a velké zklamání

Možné akce:
profilové foto Pavel Černý
Pavel Černý

Spolužáci.cz - bordel, zákeřnost a velké zklamání

Vytvořeno:21. 8. 2008, 20:51
Autor:Pavel Černý
Možnosti
Anotace:O podivných praktikách...

O důvodech proč naše třída bude smazána ze spolužáků jsem Vás již informoval, nicméně nedovolím si opomenout podivné způsoby a praktiky adminů tohoto serveru. K interním záležitostem spolužáků bylo zřízeno tzv. helpfórum. Toto fórum je fórum jako každé jiné, s tím rozdílem, že příspěvky čtou také správci a reagují na ně. Když sem problém nastínil a vysvětlil nedostalo se žádné snahy o to něco řešit - admin na místo toho , aby se vyjádřil k mému vysvětlení nesprávného názvu třídy, obvinil naší třídu pro změnu z jiného prohřešku - z duplicity. Duplicita znamená, že třída kopíruje jinou starší třídu a to přirozeně hlavně svými žáky. A tak jsem hledal a hledal a snažil se dohledat Vás - své neposlušné žáky. Jaký div, že jsem drtivou většinu z Vás v jiných třídách JU nenašel. Je třeba ale také říct, že pakliže se budeme ohánět pravidly, pak je možné v potaz brát pouze seriozní třídy, tedy třídy s názvem odpovídajím názvu studijního oboru a v takových třídách    milý spolužáci nejste a už vůbec ne v takových které by byly starší než třída naše, takže každá taková třída by vlastně duplikovala naší a ne my jí. Vysvětlování bylo marné - admin se oháněl například tím že Honza Ptáčník je správcem ve vedlejší tříde z názvem Matikááááři. Navíc tato třída je mladší - její ID je vyšší. Vtipné že? Takže naše třída, jedna z nejstarších, troufám si říct nejstarší třída v daném ročníku je duplikátem jinýchsmile. Nebo si můžeme celou logiku přebrat ještě jinak. Pokud třída obsajuje žáka, která je zároveň ve víc třídách, jsou tyto třídy automaticky duplikátní - nesmysl, ale tak to admini přesně vykládají! Takže pokud se například já přidám jako žák do deseti tříd, způsobím to, že všechny budou duplikátní a budou smazány. 

I přesto je třeba objektivně říct, že jsme pravidla v několika bodech skutečně porušili. Ovšem způsob jakým si admini vynucují dodržování těchto nových pravidel je zarážející. Kdyby bylo na mě, vytvoril bych tým několika lidí a ty bych nechal procházet třídu po třídě a hledat tak třídy porušující pravidla. Mnohdy stačí málo - už název třídy je často jasně nesprávný a žáci mají nesmyslná jména. U takových tříd bych správce třídy upozornil na nedostatky např. emailem a dal mu nějaký čas nedostatky napravit.

Namísto toho se akceptují zákeřné "bonzy" od zkrachovalců, kteří si léčí mindrák, třídy se dají na smetiště a správcům se sebere správcovství, takže toho už moc nadělat nemohou. A kdyz si to správci nenechají líbit a na helpfóru se ozvou, na jejich příspěvky reagují lidi nepovolaní, například v mém přpadě 16-ti letá holka, které nebylo možno vysvětlit že na vyskoké škole opravdu třídnici nemáme a že ani název třídy na dvěřích učebny vylepený nemáme. A když už se admin na fóru ozve tak debata nemá úroveň.

Jsem rád, že spolužáky.cz již nevyužívám, nenechám se šikanovat ve stylu komunistů za hluboké totality! 

Komentáře k tomuto článku