Spoluhráči.cz klub Greenwood Ústí nad Labem dokumenty a články Michal Biedermann

Greenwood Ústí nad Labem – článek Michal Biedermann

Možné akce:
profilové foto Václav Blahovec
Václav Blahovec

Michal Biedermann

Vytvořeno:12. 5. 2009, 14:43
Autor:Václav Blahovec
Přílohy:

fotogalerie M.Biedermann

Možnosti
Anotace:

 

Rozhovor s obráncem a asistentem kapitána týmu HBC Greenwood Wink

 

1, Jak dlouho hrajete hokejbal a za jaké tými jste hrál?

 

První tým za který jsem hrál bylo mužstvo HBC Luky Red Wings a to 2.liga, ale jelikož chodilo málo lidí na zápas tak jsme se rozpadli ale klub fungoval cca 5 let, no a teď hraji za tým HBC Greenwood J Hokejbal hraji  tak 5 rokem.

 

 

2, Vaše největší úspěchy v hokejbal?

 

Tak největší úspěch je určitě 3.místo v 2.OHBL v minulé sezóně a také můj první gól za toto mužstvo a to 30.9.2006 L J a to do sítě Chlumce. Jsem rád za každý gól co dám, jelikož hraji staženého obránce tak k těm gólům mě už nepustí J Letos mě potěšila od našeho fanklubu  cena pro nejlepšího obránce, moc děkuji velice si toho vážím. 

 

 

3, Co je Vaše největší přednost a co by jste měl zlepšit?

 

Největší přednost? (přemýšlí....)  hra dozadu a vrhání se do střel po hlavě J a zlepšit asi určitě střelbu a nebýt v rozhodujících okamžicích nervózní.

 

 

4, Jak hodnotíte minulou sezónu?

 

Určitě velmi kladně, bronzová medaile myslím že mluví za vše.

 

 

5, Vaše oblíbené číslo a proč?

 

Tak určitě číslo 83, jelikož jsem se v tom to roce narodil J

 

 

6, Jaký je podle Vás rozdíl mezi 1. a 2. OHBL ?

 

Rozdíl? První 4 mužstvo 1.ligy by klidně mohli hrát oblast, ale zbytek 1.ligy je hratelný dle mého názoru jde jen o to dané mužstvo jaká je parta a jak se členové mužstva doplní a všichni musí táhnout za jeden provaz a pak můžete porazit úplně každého. Ale myslím si že do budoucna se 1. a 2. liga spojí kvůli finanční situaci. L

 

 

7, Oblíbené a neoblíbené tými v 1. a 2. OHBL ?

 

Tak v první lize to opravdu nevím tu jsem bohužel nehrál. Oblíbený ve 2. lize tak určitě už zmiňovaný HBC Chlumec na které mám skvělé vzpomínky a na který se dokáži zvlášť připravit ( můj 1gól v hokejbal za Luky red Wings jsem dal také právě Chlumci zda-li si to pamatuji dobře) a když se prohraje s tímto mužstvem tak to dokáži obrečet (jen 1 prohra zatím) J    Neoblíbeným mužstvem je HBC Skullhunters.

 

 

 

8, Nejlepší hokejbalový rozhodčí ?

 

 Smích ...... Tak to jste mě dostal, asi určitě David Lekeš má stejný zájem jako my J  A pak dále jsou to pánové Michal Tůma, Aleš Mejstřík a Arnošt Špora  a také ale ten moc nás nepíská je nadějný Jan Fedak J Doufám že jsem nevyjmenoval všechny rozhodčí J

 

 

9, Dozvěděl jsem se, že jste hokejový rozhodčí, jak těžké je to skloubit z hokejbalem ?

 

Ano někdy je to velmi složité, jelikož nás hokejových rozhodčí není hodně a zápasů je celkem dost, tak se někdy stane že třeba musím vynechat zapas v hokejbale sice ač nerad ale nějak jinak to nejde někdo má práci já hold jsem se dal na tohle, jelikož bych chtěl v budoucnosti něco dokázat.

 

 

10, V týmu hraje i Váš bratr Petr, proč nehrajete s ním?

 

Smích .... tak to opravdu netuším, to se musíte zeptat managera týmu J ne já bych řekl že jsme v jádru stejní ve hře dozadu  a hrát spolu celý zápas tak to by asi nefungovalo, stačí když hrajeme v jednom týmu.

 

 

11,   Váš  1. nejoblíbenější hráč HBC Greenwood ?

 

Jen jeden no tak to asi kolega a parťák z obrany Štefan Deák. Samozřejmě že jich je více.

 

12, Jak silný máte tým a včem by se měl zlepšit ?

 

Myslím si že jsme dost silný, když dorazíme plné sestavě a včem se  zlepšit komunikace, soudržnost, jednoduchost a táhnout za jeden provaz.

 

13, Cíle týmu na novou sezónu ?

 

Tak teď nevím zda-li budeme hrát 1.ligu jest-li ano tak se udržet  a zda-li bychom zůstali ve 2.lize tak hrát finále J no a hlavně se hokejbalem pořádně bavit a nezranit se J . A pakuj možno získat zase nějakou tu medaili.



 

 

 

 

 

 

 


 




 

Komentáře k tomuto článku