HC DRAGOUNI

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub HC DRAGOUNI kalendář akcí Silvestr-turnaj

HC DRAGOUNI – Silvestr-turnaj

Možné akce:

Silvestr-turnaj

Kdy:Úterý 31. 12. 2019 –
Kde:NB
Popis akce:
Čau hoši potřebuji vědět kolik nás bude,je potřeba se nahlásit do 30.11.
Přeposílám od Miloše-
 
Silvestrovský turnaj má dlouhou tradici i kyž ze začátku, ještě před HHL, jsme se sešli na dopoledním zápase s Dragouny a to pak plynule přešlo do podoby turnaje.
  Jedná se předevší o to, aby jsme se se sešli a mohli se trochu poznat i jinak, než jen hoďku a půl jako soupeři na ledě. Vyjednávám na dobu turnaje otevření místního bufetu aby jsme si mhli dát klobásku, pivko, čaj, rog nebo svářo a tak dále. Ovšem, aby jsme na oplátku udělali panu bufetáři kšeft, když už je silvestrovské dopoledne s námi, vybíráme od každého účastníka 70 - 80Kč. Za to dostanete lístky na již zmiňovanou klobásku a některý z vyjmenovaných nápojů. Jde také o to, že já, především t klobásy, musím u něj objednat aby se dostalo na každého ale aby mu jich zase moc nezbylo. Minulý rok byl návrh zaplatit i to občerstvení ze společných peněz ale já bych byl proti, 80 Kč není tak velká částka aby to nemohl účastník dát a také týmy mají různý počet účastníků a tak by to nebylo ke všem  úplně spravedlivé. Nicméně, každý tým má svůj fond a jelikož se turnaje povětšinou účastní "srdcaři", tedy pravidelní hráči, doporučil bych Vám zaplatit to občerstvení z tohoto fondu. Ale je to na vás.
  Ze společných peněz platím led, rozhodčí a ceny. Pohár/ek bude pro každý zúčastněný tým. ( ty také musím objednat s předstihem a víte jak to pak vypadá kolem Vánoc )
 
Co se týká samotného turnaje tak rozpis a délku jednotlivých utkání upřesníme až na základě přihlášek. Zatím se jdenalo o 5 - 30 minutové zápasy podle pavouka, který již mnule připravil Radek Kačer a zajisté to připraví i pro letošní turnaj. A tak 20 - 30 minut před koncem ledu se sejdeme všichni na ledové ploše a vyhlásí se výsledky s předáním cen.
  Po nás bude ještě veřejné bruslení a tak můžete pozvat i příbuzné a známé, minimálně na vyhlášení, a pak si ještě zaveřejnit.
Důležitost: střední
Maximální účast:15 spoluhráčů
Zúčastnili se (13) Radek Brzák, Pavel Bílek, Ondřej Kafka, Roman Šedivý, Lukáš Pánek, Martin Mach DRAG, Pavel Říha (host od Radek Brzák), Radek Šubr, Karel Průcha, Petr Trejbal, Roman Kloz (host od Roman Šedivý), Martin Řeháček, Petr Karásek
Nezúčastnili se (6) Josef Šulc, Láďa Sytný, Petr Brzák, Jiří Mládek, Pavel Nový, Milan Vacek
Zadal:Radek Brzák, 18. 11. 2019, 7:22
Možnosti

Komentáře k této akci