HC Gema Jičín

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub HC Gema Jičín kalendář akcí Morava 2016

HC Gema Jičín – Morava 2016

Možné akce:

Morava 2016

Kdy:Čtvrtek 2. 6. 2016 8:00 – Pondělí 6. 6. 2016
Kde:Velké Bílovice a okolí
Popis akce:

Vážení,

po vyhodnocení všech pro a proti, je i v roce 2016 naplánován již TŘETÍ cyklovýlet Morava 2016, který se má po poradě představenstva HC Gema uskutečnit v termínu 2.-5.6.2016.

Odjezd by se měl uskutečnit přibližně ve stejném čase jako v roce 2015, tj. v době mezi 08:00 - 09:00 hod. od ZS v Jičíně.

Co se samotné dopravy týká, o proti roku 2015 byla avizována větší účast, a proto by nás měl vyvézt Míra Hlaváček naším klubovým autobusem (pozn. ještě ho bohužel nehodil do klubových barev). Prezidento avizoval, že s Luďou jedou samy dodávkou, asi jim to Dušan letos znechutil zpáteční cestou přes Prahu :-)

V průběhu cesty bude zřejmě možná konzumace něčeho dobrého, a tedy by asi stálo za zvážení složit se na soudek pivka. S ohledem na urychlení cesty, čehož lze dosáhnout menším počtem zastávek, nechá Míra do autobusu instalovat mobilní WC toaletu od společnosti Toi Toi. Právě tento doplněk by mohl napomoci zkrácení času cesty, aby netrvala jako do Chorvatska!!! Abychom předešli nepříjemnostem, ke kterým došlo v minulých ročnících, nedoporučuje se brát větší množství sádla se škvarkami apod.

Ubytování je v režii Jardy Mejzlíka, alias Hugh Granta, a to rovněž jako v předchozích letech u pana Zemánka, pokud mám správné informace.

Abychom předešli nepříjemnostem s rezervací ubytování, stejně jako v minulých letech bude vybrána nevratná záloha, která číní 1.000,- Kč/osobu. Zálohu by měl vybrat někdo zodpovědný a vzhledem k tomu, že Jenda Zachoval disponuje krásnou tabulkou, bude výběrčím právě on.

Závěřem bych ponechal možnost přizvání hosta(-ů), jak tomu bylo i minulosti např. s naším "bývalým" kamarádem a spoluhráčem Tomášem Svobodou.

Závazné přihlášky včetně zálohy je nutné učinit do konce této sezóny JHL, popř. do konce března 2016!!!

Kdyby někdo chtěl něco poopravit, může tak učinit přes editaci v kalendáři, snad to jde.

Důležitost: vysoká
Přílohy:

Morava 2015.jpg

Zúčastnili se (10) Jan Zachoval, Jiří Janďourek, Pavel Musil, Patrik Kohler, Lukáš Kříž, David Pekárek, Jaroslav Mejzlík, Tomáš Svoboda (host od Jiří Janďourek), Šíma (host od Lukáš Kříž), David Louma
Nezúčastnili se (2) Tomas Munzar, Tomáš Zachoval
Zadal:Jiří Janďourek, 28. 12. 2015, 11:11   (upraveno 28. 12. 2015, 18:12)
Možnosti

Komentáře k této akci