HC Ovce Kralupy

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub HC Ovce Kralupy dokumenty a články 5.3.2013 HC Ovce Kralupy - HC Papoušci Praha - 6:0

HC Ovce Kralupy – článek 5.3.2013 HC Ovce Kralupy - HC Papoušci Praha - 6:0

Možné akce:
profilové foto Ludek Maulis
Ludek Maulis

5.3.2013 HC Ovce Kralupy - HC Papoušci Praha - 6:0

Vytvořeno:6. 3. 2013, 1:58
Autor:Ludek Maulis
Možnosti
Anotace:Konečně výhra po smolné sérii v posledních týdnech

Úterý 5.3.2013

 

HC Ovce Kralupy – HC Papoušci Praha – 6:0

 

Další zápas předkola play off mezi Ovcemi a Papoušky vyzněl jasně pro bečivé savce. Papoušci nastoupili pouze na dvě lajny, kdežto Ovce měli k dispozici plnou střídačku a grandiózně meziplanetárně skvělého Štěpánovského v bráně. První třetina byla velmi vyrovnaná a skončila bez gólů. Ovšem větší aktivitou hýřili domácí Ovce.

Po přestávce se prosadila Havlíkova řada, když skóroval velmi hezky upravený Kletečka.

Další gól přidal vedoucí první řady rychlonohý Martin s elegantním samozabarvovacím plexisklem na helmě.  Papoušci poté ubránili přesilovku a hned po ní se museli bránit zase domácí při vyloučení příliš důrazného Janáčka. Papoušci se sice dostali do několika slibných situací, ale když se jim podařilo překonat obětavou obranu Ovcí, tak se zarazili na Štěpánovském, který jim svou suverenitou a novou helmou ničil nervy.

V závěru druhé části hry se prosadil vysvalený Pospíchal junior, jehož tělo  sycené kreatinem, jakoby neznalo únavu a bolest.

Poslední třetina už byla naprosto v režii domácích. Další gól v dresu Ovcí vsítil štíhlý Havlík. Poté krásnou přihrávku Pospíchala juniora neproměnil Martin. V polovině poslední třetiny se po důsledném forčekingu prosadil třetí útok a jeho centr Švarc zvyšoval na 5:0 za vydatné pomoci svých křídel Vančury T. a Dalešického. Poslední slovo opět patřilo prvnímu útoku, kdy mladý Pospíchal s Martinem po krásném úniku a kombinaci pečetili na konečných 6:0.

Oslava na pumpě byla velkolepá, probrala se možnost vzniku rakoviny varlat po zásahu pukem a Novák na oslavu vítězství dokonce natankoval !!!!!!!!!!!!

Zdroj: www.nhl.com

Komentáře k tomuto článku